Lise Devriyesi Bölüm 7 - Aşkla İşi Karıştırma!

Aşkla İşi Karıştırma!

Yedi haftadır türlü Çeşit Maceraya Atılan Lise Devriyesi'ni bu hafta Oldukça "Çetin" Bir görev Bekliyor. Bu Görev Sırasında Duygu Karmaşasına mahal vermek İstemeyen Necdet'in kati Uyarıları ise içten içe birbirini seven Çiftleri yekten birbirine kırdırıyor...
  • Geçtiğimiz Bölümü Burada okuyanlar, Son Kısımda bir Emanetten söz ettiğimi  Hatırlayacak. Bu Bölüm bu Emanetin peşine Sadece Dış Güçler Düşmüyor. Bizim üstü kapalı bir şekilde anlattığımız Emanet tarihi ve manevi bir değeri olan ufak bir heykel ve bu heykel Çetin'in Konseye girişinin, belki de ortaya çıkışının anahtarı. Bu Anahtar Kenan'ın elinde ve Kenan Konseyi kuracak olan Fikret isimli kadın ile oldukça büyük bir kapışmaya girecek gibi görünüyor.
  • Geçtiğimiz bölüm Fırat ve Yiğit'in Defileye kıyafet taşıyan Tır'ın içinden çaldığı ve Fırat'ın Sahibine teslim etmeye Hazırlandığı Heykelin asıl Kerameti Ortaya Çıkmış, Durumu Öğrenen Necdet yeni bir taktik geliştirmişti. Heykelin kimden gelip kime gideceği Öğrenilecek, Sonuçta Çetin ile olan bağlantısı Ortaya çıkarılmış olacaktı. Ancak bunu yaparken Ekipten kimsenin Duygu karmaşası yaşamaması gerekliydi. Bu konuda Ekibi sıkı sıkıya Uyaran Necdet'in herhangi bir Sürprize Tahammülü yoktu ve İşler Artık istendiği gibi ilerlemeliydi. Bu Uyarı Sonrasında Işıl ile olan - Daha Doğrusu olma ihtimali olan- ilişkisini de askıya almak durumunda kalan Yiğit için de Durum Düşündüğü kadar kolay olmayacaktı. 
  • Ekibin heykel konusundaki ilk görevi, Fırat ile Yiğit'in arasını yapıp bu konuda net bir bilgi sahibi olmak. Bu Başarılı olmazsa Heykelin Orijinali, İmitasyonu ile değiştirilecek ve bunun içerisindeki verici yardımıyla heykelin kimden gelip kime gittiği anlaşılacak.  Ancak bu da neresinden bakarsak riskli ve Necdet bu iş İçin Yiğit'in biçilmiş kaftan ilan etti. Fırat ile arası bir iyi bir kötü olan Yiğit için bu iş yine Fırat'ın evinde bitecekti.
  • Tüm bu yaşananlardan Sonradan ve Kapı Dinleyerek Haberdar olan Işıl, Yiğit'i Fırat'ın evine nasıl Sokabileceğini biliyor. Tabi Bunun için de Menfaat Öne sürdü ve Kendini yeniden ekibe kabul ettirmeyi başardı. Fırat'ın Evde bir şeyler yapma fikrine ilk etapta Sıcak Bakmıyor olsa da Bu iş İçin Kızcağız Kendini Feda etti. Zira Yine Önceki bölümde Fırat Işıl'a çıkma teklif edeceğini belirtmiş, bunu yapabilmek için Uygun bir Zaman Kolluyordu.
  • Beklemediği bir Anda Çocuğun karşısına Dikilen Yiğit Durumu bildiğinden İlk Etapta Işıl ile ikisini Yalnız bırakmak istemedi. Ancak Fırat'ın ısrarı üzerine Ortamı Terk etmek Durumunda Kaldı ve bu arada da Heykelleri değiştirmek için Fırsat doğdu. Güçlükle değişimi yapan çocukların evden çıktıklarındaki yüz ifadeleri görülmeye değer.
  • Asıl Olay Fırat ve Kerim'in Heykeli Tesliminden Sonra başlıyor! Kenan Fırat'tan Heykeli Teslim Aldıktan Sonra Soluğu Fikret'in Ofisinde aldı. Olan bitenden Habersiz Emaneti Devreden Kenan sayesinde Ortalık oldukça karışacağa benzer! tüm bunlar olup biterken Necdet ve Ekip de Merkezde Heykelin içindeki GPS'den Sinyal almayı bekliyor. Ancak Sinyal alınmaya başladığı sıralarda gelen bir haber herkesi şoke ediyor! Heykeli alan kadın, yani Fikret tam da o sıralarda merkeze getiriliyor ve bu Beklenmedik gelişme bütün planları suya düşürüyor. Kadının elindeki heykel sahte olduğu için hiç bir Müdahalede Bulunamayacak olan Ekibin şu an için eli kolu bağlı. Kadın Salıverildiğinde Çıkacak iç savaştan Korkuyorlar. Olayı Haber alan ve Çetin ile paylaşan Kerim Şimdi Ondan Haber bekliyor. Bundan sonra bu davada Hiç kimse güvende olmayacak.
  • Işıl ve Yiğit olayını  Detaylandırmak gerekirse, Durum Pek de parlak değil. Bir taraftan Necdet'in Uyarısını Dikkate almak, Diğer taraftan Işıl'a her şeyi itiraf edip Kalbini sesini dinlemek. bu ikisi melek ve şeytan gibi iki yanında kafasını kurcalayan Yiğit Üzülerek de olsa Kıza O Meşhur Cümleyi kurdu. Görevi boyunca kafasını hiç bir şeyin Meşgul Etmesini istemeyen Yiğit Işıl'a Sen daha iyilerine layıksın diyerek Olayı bitirdi. Işıl başta üzüldü Ancak bu üzüntü böyle kalır mı, yoksa Yiğit bütün bu baskılardan Sıyrılıp Açıkça Onu Sevdiğini itiraf eder ve her şey istendiği gibi olur mu? Zaman gösterecek...

Yorumlar

Bu blogdaki popüler yayınlar

Tozkoparan İskender 2. Sezon 1. Birleştirilmiş Bölüm ( Bölüm 42 - 43 ) - Kazanan Mavi Ay!..

Kocamın Ailesi Bölüm 3 - Umudun Eli...

Tozkoparan İskender 1. Birleştirilmiş Bölüm ( 6-7. Bölüm) Özeti

Eyvah Ramazan Bey Bölüm 1 - Tanrı Misafiri...

Osmanlı Tokadı Bölüm 5/1-Fatih Sultan Mehmet Komedisi