Lise Devriyesi Bölüm 8 - Zorlu Görev, Büyük Macera

Zorlu Görev, Büyük Macera

Fikret Anlatıma Dahil olduğundan Beri Lise Devriyesi'nde Sular Durulmuyor! Çetin Konsey konusunda Israrcı oldukça Kenan Köşeye sıkışıyor, İşler yokuş aşağı gitmeye başladıkça da Ekip ve Necdet Biraz daha Fazla Zora giriyor...
  • Geçtiğimiz bölümü buradan Takip edenler, Fikret'in aradığı ve Ekibimizin planı dahilinde sahtesiyle değiştirilen Heykelin yaratmış olduğu problemleri hatırlayacak. Bu Bölüm Fikret bu heykelin aslının Peşinde. Üstelik amacına ulaşmaya çalışırken hiç olmayacak birinin Damarına basmayı da ihmal etmiyor.
  • Geçtiğimiz bölümün ortalarında Meşhur Heykelin sahte olduğunu anlayan ve Ortalığı birbirine katan Fikret Hanım, Bu Bölüm Çetin'den (sözüm ona) İntikam almak için Fırat'ı kaçırttı. Fırat'ın Işıl için Hazırladığı Merasimin ortasına dalan Dişi Mafya Doğal olarak Kurunun yanında yaşı da yakıp Yiğit ve Işıl'ı da Toplamak durumunda kaldı. Kadının Mal teslimi yaptığı Depoda Soluğu alan Tayfa Kendi çabalarıyla kurtulmak için fazlaca çabalamış olsa da Fikret buna izin vermedi ve Çocukları Alıkoymaya devam etti. Ta ki Depoda konuşulanları Merkezden Dinleyen Seda ve Meriç Olaya komik bir üslupla el atana kadar.
  • Depoya yerleştirdikleri dinleme cihazından konuşulanları ağızları açık bir şekilde Dinleyen Seda ve Meriç, Onları nasıl kurtarabiliriz?'in çaresini düşünürken Çare kendi ayağıyla geldi! Yiğit'in Çocukların Lakaplarını Şifre olarak kullanmasıyla (Buradaki Zımba Meriç, Sensei de Seda Oluyor) Olaya Uyanan İkili Fikret'in beklediği bir tarihi Eseri de Maşa olarak kullanarak içeri sızmayı başardı!  Beklenen tarihi eser bir Mumya idi ve Depoya girene kadar her şey normaldi. Meriç'in Klostrofobisi Hareketlenmeye ve çocuk içeride iyiden iyiye daralmaya başlayınca Mumya birden canlandı ve Fikret ile adamları korkudan kaçacak delik aramaya başladı!  Bu Sırada Kapalı tutuldukları yerde olan bitenleri izleyen çocuklar da işi karambole getirip Oradan kaçmayı başardı. Depodan uzaklaştıkları Esnada Ayağı takılıp yere düşen ve başını taşa vuran Fırat'ın yardımına ise Demir Kenan Yetişmişti. 
  • Fırat'ın kaçırıldığını ve Fikret'in elinde tutulduğunu Öğrenen Kenan Tatlı dille kadını ikna etmeye çabaladıysa da başarılı olamadı ve Kadın heykeli alamazsa olabilecekler konusunda Kenan'ı uyardı. Kenan bu Durumu Çetin ile paylaştığında ise işler daha da sarpa sarmaya başladı ve Çetin Fikret'in en değerli şeyini alıp ondan intikam almaya karar verdi! Bu Konuda Kenan'ı görevlendirdi ancak Kenan Tarafsız kalmayı yeğledi. Böylece iş yine Kerim'in üzerine kaldı ve Kadının evine giren Kerim oldu. Aynı anda Kendini İspat peşinde Olan Fırat da, Yiğit ve Işıl ile birlikte Zor bela Eve Sızarak Keşif Yapıyor, en değerli şeyin ne olduğu konusunda fikir yürütmeye çalışıyordu. Bu fikir yürütme esnasında Kerim Eve daldı ve Yumurta şeklinde bir tarihi eserin. Daha doğrusu o eserin replikasının Bulunduğu Camekana Yönelerek onu gürültülü bir şekilde çalarak Çetin'e götürdü. Kerim kendisiyle aşık atılamayacağını Düşünüyor olsa da Büyük Gol yine Fırat'tan gelmişti. Çetin elindeki şeyin de sahte olduğunu Bizzat Fikret'ten Öğrendi. Fırat ise Onun çok sevdiği Papağanı Yiğit'in ısrarlarıyla ve işe yaramayacağını düşünerek getirmiş, Ancak Çarklar aniden tersine dönmeye başlayıp Olay Junior Soyer'in lehine dönmüştü. 

Yorumlar

Bu blogdaki popüler yayınlar

Tozkoparan İskender 2. Sezon 1. Birleştirilmiş Bölüm ( Bölüm 42 - 43 ) - Kazanan Mavi Ay!..

Kocamın Ailesi Bölüm 3 - Umudun Eli...

Tozkoparan İskender 1. Birleştirilmiş Bölüm ( 6-7. Bölüm) Özeti

Eyvah Ramazan Bey Bölüm 1 - Tanrı Misafiri...

Osmanlı Tokadı Bölüm 5/1-Fatih Sultan Mehmet Komedisi