Yeni Gelin Bölüm 10 - Hoşçakal Elmas...

Hoşçakal Elmas...

Özellikle son 4-5 Bölümdür Bozok Ailesinin  Gündemini Sıklıkla Meşgul Eden Elmas Sorunu Bu Bölüm Çözülüyor. Önceki bölümde Kirli Mazisini Açığa buran Eski Kuma bu bölüm Mazi Oluyor.
  • Nazgül'ü Ölümün Eşiğine getiren, Aileyi birbirine Düşüren ve Hadsizliğin son noktası olarak Konağa Adım Atan Elmas Geçtiğimiz bölüm büyük sırrını açıklamış, 10 yıl süren saltanatı Kendi elleriyle yıkmıştı. Kadının pavyonda çalıştığını ve Kendisi sayesinde kötü hayatından kurtulduğunu çok çok sonra Öğrenen Kaan ise önce ufak çaplı bir şok geçirdi, Daha Sonra da Nazgül Hakkında Çok Yanlış Düşündüğünü Anladı. Artık Hayatını Hanımı ve Çocuklarına Adamaya karar veren Küçük Ağamızın Hanımına bir Sürprizi de vardı. Kaan ve Nazgül geç kalınmış balaylarını yapacaklardı! bunun için  yer aramaya başlayan Küçük Ağa bu konuda Bu işi en iyi çözebilecek kişi olan Bella'dan yardım istedi. Konu birinin ağzından laf almak olduğunda Bir numara Olan Bella Hatunun Ağzından girip burnundan çıkıp nereyi görmek istediğini öğrendi. İstanbul'un benim de sevdiğim yanıdır Göreni kendine Hayran Bırakır. Nazgül de Televizyonda dizilerden görüp heveslenmiş üstü kapalı bunu öğrenmeye Çalışan Bella'ya da anlatınca Plan kendiliğinden yapılmış oldu! Hatunun sürprizi Kaan'ın ağzından Öğrenince attığı Sevinç çığlıkları görülmeye değer. bunca bölüm geçti ilk defa Onun bu kadar mutlu olduğu bir anı sizlerle paylaşıyorum :)
  • Bu Bölüme geçtiğimiz bölümden sarkan ve sizlerle paylaşma olanağı bulamadığım oldukça önemli bir olay ve bu olayın uzantısında yaşanan trajikomik olaylar zincirine geldi sıra!! yine geçtiğimiz bölümün sonunda Nazgül'le birlikte Kadın Doğum uzmanına giden ve ne yazık ki kötü haber alan Yeni Gelin Çocuk sahibi olamayacak ve bu durumu Hazar'dan saklıyor. Nazgül'den gelen garip bir öneri ve bu öneri sonrasında Bella'nın başına gelenler ise tam manasıyla komedi bombası. Twitter'da bizi takip edenler Nazgül'ün Bella'ya önerdiği Ebeye taktığım lakabı bilirler. Tarzan Ebe Diyoruz ona. Çünkü yaptığı hareketler, kurduğu cümleler Tarzan'ı aratmayan türden. İlk Etapta bu meseleye karşı çıkan Bella Ikına sıkına Çevresinden bu durumu ve ebe mevzusunu Gizlerken, diğer yandan da ebenin yemesi için söylediği Sümbülteke otunun peşine düşüyor. 
  •  Bu durumu bir de Şer İttifakı kısmı vardı tabii!! Nazgül'ün ısrarcı tavrına rağmen bu durumu Afet ile paylaşan Bella, farkında olmadan Düşmanın eline dev bir koz vermiş oldu. Bu durum Afet'in Ayşe'nin ağzından laf alma silahı olacak, İş Dilan Yılanına kadar yayılacaktı. Geçtiğimiz bölümlerde Bella ile Oğlu Gökhan'a Mektup Yazan Ayşe'ye bu bölüm Gökhan'dan Yanıt geldi. Tesadüf eseri Zarf Afet'in eline geçti ve Afet bu duruma fazlaca içerledi. Tabi Gelininin kaynanası bu durumu da lehine çevirmeyi başardı! Afet Mektupta yazanları öğrenebilmek için Bella'nın durumunu Ötmek durumunda Kaldı. Ayşe de Yazdıklarını açıkladı. Bu Açıklama Karşılığında da Dilan'a bildiği her şeyi anlatmasını istedi. Afet istemeye istemeye de olsa Durumu Dilan ile paylaştı ancak yaptıkları öğrenildiğinde Bella ve Nazgül'ün - Bilhassa da Nazgül'ün - vereceği tepkiyi kendisi de Kestiremiyordu. Gelecek bölümler için yorumda bulunmak güç. Ancak Dilan'ın yapabilecekleri ve Hazar'ın yanlış anlama potansiyeli Hesaba katıldığında yine curcunalı en az iki bölüm bizleri bekliyor olacaktır...

Yorumlar

Bu blogdaki popüler yayınlar

Tozkoparan İskender 2. Sezon 1. Birleştirilmiş Bölüm ( Bölüm 42 - 43 ) - Kazanan Mavi Ay!..

Kocamın Ailesi Bölüm 3 - Umudun Eli...

Tozkoparan İskender 1. Birleştirilmiş Bölüm ( 6-7. Bölüm) Özeti

Eyvah Ramazan Bey Bölüm 1 - Tanrı Misafiri...

Osmanlı Tokadı Bölüm 5/1-Fatih Sultan Mehmet Komedisi