Yeni Gelin Bölüm 11 - Bozok Konağında Olağanüstü Hal!!

 Bozok Konağında Olağanüstü Hal!!

Ferhat, Şirin, Baran ve Dilan. Bu Dörtlü yan yana geldiği zaman neler olur hiç düşündünüz mü?! Bu Bölüm Ortalığı Karıştıran Ferhat'in kabadayılığı ve Dilan yılanının Mesnetsiz Şikayetleri oluyor...
  • Gün Geçmiyor ki, Bozok ailesi yeni yeni maceralara atılmasın. Bu Bölüm Baran ile kapışan Ferhat Yüzünden Şirin nezareti Boyluyor. baran da Çatal Dilli Kardeşi yüzünden bu Alıkonulmadan Nasibini alıyor. Öncelikle geçtiğimiz hafta bu Dörtlü arasında yaşanan olaylara kısaca göz atalım.
  • Geçtiğimiz bölüm Şirin'in Baran ile beraber gören Ferhat bir anlık Gafletle ne yapacağını şaşırmış, Sille tokat Baran'ın üzerine çullanmıştı. Yine bir anlık can havli ile Silahına sarılan Baran O Karmaşada Ferhat'ı vurmak isterken seken Kurşun Dilan'ın bacağına isabet etmiş ve Kız Orta Derecede yaralanmıştı. Bu Bölüm Soluğu Hastanede alan Dörtlü Dilan'ın yeni intikam planı sayesinde İkiye bölünüyor. Olan biteni duyan Kalender ise çılgına dönüyor!
  •  Yaşanan olayları Hazar'dan İntikam almak için Fırsata çevirmeyi iyi bilen Dilan, Hiç bir Suçu olmadığı Halde Şirin'den Silahın Sahibi abisinden ve Olayların Asıl Suçlusu Ferhat'tan şikayetçi Oldu. Zaten Dilan'ın ifadesini almaya gelen Polis Yaka paça İkisini Karakola götürdü. Olayların İlk Ağız olarak Öğrenen Möhteber Durumu Ahaliye açıkladığında Kalender Ağanın Kelimenin Tam manasıyla ateş başına Çıktı. Yana Yakına Konakta Ferhat'ı arayan ağamız Onu bulduğunda Sinirleri Oldukça Bozulmuştu ve Tüm gerçekleri komisere bir bir anlatmasını istemişti. Garibim Ferhat'ımın Hala ağasına Kızını sevdiğini söylemeye cesareti yok. bu cesareti kendinde bulamadığı için oluyordu tüm bu olaylar.
  • Hastane Cephesine Döndüğümüzde ise, Dilan Şikayetini geri çekmemekte ısrarcı. Şirin'in nazarında kahraman olmak için sayısız kere çırpınan Baran ise durumu tersine çevirip Kızın gönlünü kazanmaya çalışıyor. Ancak bir türlü başarılı olamıyor. Kardeşi öz ağabeyini gözünü kırpmadan kodese tıktırmıştı bile!  Durum Öğrenip Soluğu karakolda alan Bozok Ağaları Duruma el koyup  Ferhat'ı konuşturmayı başarmış, Kısa zamanda Kızlarını o delikten çıkarmaya kararlıydı.  Bu Noktada Kalender Gözünü Baran'a çevirmiş,  tam da gözüne girmeye başlamışken neden Şirin'in peşine düştüğünü Sorgulamaya başlamıştı. Tabi Baran Türlü çeşit laf cambazlığıyla Olayı Lehine çevirmeyi başarmış, Topu suçsuz günahsız garibana atmayı bilmişti.
  • Bu Bölüm bombalar birbiri ardına Patlamaya Devam Ediyor! Geçtiğimiz bölüm Üreme Sorunu olduğu Ortaya Çıkan ve bunu Kocasından gizleyen Bella'ya bir şok da Kocasından geliyor! Hazar Bella'nın bu sorununun olduğunu, Ebeye gittiğini ve Sümbülteke otunu bu yüzden aradığını nihayet Öğrendi. İlk Etapta Duruma Oldukça içerleyen Küçük Ağa Tercihini Modern tıptan yana Kullandı ve Hanımının da böyle yapmasını yeğledi. 
  • Kendisi için de Endişelenip Muayeneye gittiğinde Onda da bir kısım Üreme problemleri olduğunu öğrendi ve bu durumu düzeltebilmek için tedavi olmaya karar verdi. Ancak bu noktada da işler tersine döndü ve Kaynanalar başta olmak üzere bütün konak Önce Bella'nın, Sonra da Hazar'ın  Durumunu Öğrendi! Möhteber'in Hazar ile Dilan'ın  konuşması esnasında Duyduğu bu Durum Konakta şok tesiri yarattı! Tüm gelinlerin önünde Bu Mevzuyu açık eden Möhteber Sayesinde Dişli kaynana Asiye de bir an için sevinir gibi oldu, Ancak oğlunun da benzer  durumda olduğunu öğrenince bu sevinç kursağına dizildi.
  • Möhteber'in olayı herkesin içinde açık etmesi, Durumu bilmeyen Nazgül'ü de çileden çıkardı. olay öğrenilir öğrenilmez gözlerin çevrildiği Afet ne yaptıysa ne ettiyse Eltilerine kendini inandıramadı ve Nazgül  Bella'nın yanında durmakla birlikte Oldukça sert bir tepki gösterdi. Bu Noktada haklı olabilirdi. Çünkü Kızın Dilinde bakla ıslanmıyordu ve Daha geçtiğimiz bölüm Kızcağızı - istemeye istemeye de olsa- Dilan'a yetiştirmişti. Durumu Çakan Nazgül'ün siniri de bu yüzden.


Yorumlar

Bu blogdaki popüler yayınlar

Tozkoparan İskender 2. Sezon 1. Birleştirilmiş Bölüm ( Bölüm 42 - 43 ) - Kazanan Mavi Ay!..

Kocamın Ailesi Bölüm 3 - Umudun Eli...

Eyvah Ramazan Bey Bölüm 1 - Tanrı Misafiri...

Osmanlı Tokadı Bölüm 5/1-Fatih Sultan Mehmet Komedisi

Tozkoparan İskender 1. Birleştirilmiş Bölüm ( 6-7. Bölüm) Özeti