Yeni Gelin Bölüm 12 - Bozok Hatunlarının Çilesi

 Bozok Hatunlarının Çilesi

12 Bölüm Oldu ama hala çözemediğim bazı mevzular var.  Konağın Havasından mı, Çukurova'nın Suyundan mıdır nedir? Gelen Kuduruyor!! üstelik bu bölüm birbirinden kirli oyunlar ve entrikalar Peşi sıra Geliyor!!

  • Öncelikle sizlere Son iki bölüm de dahil olmak üzere Anlatımların gidişatını ve seyrini Önemli ölçüde değiştiren bir olaydan Bahsederek bu bölüme Başlamak istiyorum. Kalender Ağa'nın yeni planı neticesinde Ağalık Nişanesi sayılan Çukurtarla'ya gözlerini diken Hanımağalar bilhassa son 2 bölümdür orada ağadan habersiz Çeşitli keşif ve Kazı Çalışmaları yürütmekte idiler. bu çalışmalar sırasında Möhteber ve Asiye'nin Sürekli korkudan Öldürmeye çalıştıkları Ayşe de Kah Korkuyor, Kah Kazıdan çıkacak sonucu merak ediyordu. Geçtiğimiz bölüm türlü Çeşit Hınzırlık ve Freddy'nin kabusu şeklinde geçen kazının Ardından Beklenen gömü bulunmuş, Tarlanın altından çıkan devasa küpün içinden de tepeleme altın çıkmıştı!  Bu Bölüm bu altınların elden çıkarılması ve paraya çevrilmesi için yardım istedikleri kişi de, bu iş için bulunan Müşteri de hatunlarımızın başını fazlasıyla ağrıtacağa benzer!!
  • Dediğim gibi fazlaca çetrefilli ve Gizli kapaklı geçen kazı çalışmalarının ardından Beklenen gömü bulundu ve küpün içi tepeleme altın doluydu! bu altınların konakta daha fazla bekletilmeden elden çıkarılması gerekliydi ve bunu yapsa yapsa kaçakçılıktan çakan biri yapabilirdi. Altınlar paraya dönüştüğünde neler yapılabileceği hususunda kurulan absürt hayaller ve Paylaşım krizi de atlatıldıktan Sonra Möhteber'in aklına hiç olmayacak biri geldi! kim mi? Elbette Kardeşi ve Kölesi Baran! Şirin için hayatını düzene sokmaya başlamışken beklemediği bir anda böyle bir istekle karşılaşan Baran için bu durum Sürpriz olsa da o bundan Kendine pay çıkarmayı iyi bildi tabi! Hasılatın %50'si ve Şirin ile birliktelik Öne sürdü. Asiye ve Hatunlar da Çaresiz kabul etmek zorunda kaldı Zira bu Hergeleye Muhtaçlar ve altınların daha fazla Ortada kalmaması gerekliydi!
  • Bozok Konağının Derdi curcunası biter mi?! Elbette ki Hayır! Yine geçtiğimiz bölüm Türkmen'in gizli Platoniği Faysal ile Kamilla'nın telefonundan yaptığı mesajlaşmaları fark eden Kamil Aldatıldığı düşüncesiyle ortalığı birbirine kattı! Kalender'i de yanına alarak keşfe çıkan Kamil olanları oldukça yanlış anlayarak Adamcağızı Kamilla'nın Sevgilisi sandı! Adama yaptıkları çeşit çeşit işkence sonrasında Çalan Telefonu açan ve Karşıda Türkmen'in sesini Duyan Kalender kelimenin tam manasıyla şoke oldu ve  Adamı yüzleşmeye Konağa götürdü. Tüm gerçekler gün yüzüne çıktığında Kamil rahat bir nefes alırken Kalender Sinir krizleri geçirdi. Kardeşinin neden böyle davrandığını çözemedi ve Faysal ile ikisini cezalandırarak samanlığa kapattı. Bu Noktada yine Kamilla işe burnunu soktu ve Kaçak sevgililerin bir kez daha kaçmasına yol açtı! Samanlıktan Kaçan Türkmen Faysal'ın önce parasız, sonra evli olduğunu ve Kuma aradığını öğrendiğine İşler hepten tersine dönmüş, Kalender Feraha ermişti. 
  • Bella'nın çocuk sahibi olabilmek için verdiği boşa çabalar ve çırpınışlar bu bölüm de devam ediyor. Geçtiğimiz bölüm Hazar'ın boynundaki Cevşen'in içini boşaltıp farklı yazılar gören Afet ve Bella bu bölüm Kör Hasan'ı da arkalarına alarak kötü yazının olduğu kağıdı denize atmak üzere yola Çıktılar. Bir Bahane ile konaktan ayrılan Çakma Kahramanlarımız Hazar'ın Bella'yı arayıp yerini sorması ile irkilmiş olsa da Hazar'ın Sürekli uyarılarına rağmen o yazı denize atılmayı başarmıştı. 

SEVGİLİ DOSTLARIMIZ, DEĞERLİ OKURLARIMIZ;

DÜN GECE KALKILAN İLK SAHUR VE BUGÜN TUTULAN İLK ORUÇ İLE BİRLİKTE MÜBAREK RAMAZAN - I ŞERİF AYINA ERİŞMİŞ BULUNUYORUZ. YÜCE ALLAH'TAN TÜM MÜSLÜMAN KARDEŞLERİMİZİN İBADETLERİNİ MAKBUL KILMASINI NİYAZ EDİYORUZ. 

BİR DE UFAK RİCAMIZ OLACAK.  EKİP OLARAK GÖNÜLLÜ HİZMET VERDİĞİMİZ TÜRK KIZILAYI VE LÖSEV LÖSEMİLİ ÇOCUKLAR VAKFI BU RAMAZAN BAĞIŞLARINIZI BEKLİYOR. LÖSEV İÇİN 3406, KIZILAY İÇİN 2868'E MESAJ ATARAK 10'AR TL BAĞIŞTA BULUNABİLECEĞİNİZİ HATIRLATMAK İSTİYORUZ. 



Yorumlar

Bu blogdaki popüler yayınlar

Tozkoparan İskender 2. Sezon 1. Birleştirilmiş Bölüm ( Bölüm 42 - 43 ) - Kazanan Mavi Ay!..

Kocamın Ailesi Bölüm 3 - Umudun Eli...

Eyvah Ramazan Bey Bölüm 1 - Tanrı Misafiri...

Osmanlı Tokadı Bölüm 5/1-Fatih Sultan Mehmet Komedisi

Tozkoparan İskender 1. Birleştirilmiş Bölüm ( 6-7. Bölüm) Özeti