Yeni Gelin Bölüm 9 - Her Şerde Vardır Bir Hayır

Her Şerde Vardır Bir Hayır

Ne de Güzel söylemiş Atalar?  Nazgül'ün Yaptığı Deliliğin Vebali Az Kalsın Doğmamış Sabi Olacaktı. Hastaneden gelen Müjdeli Haber ise, Kaan'ın Kafasını iyiden iyiye karıştıracaktı...

  • Kaan'ın yarattığı Elmas Sorunsalının En büyük Parçası Geçtiğimiz bölümün Sonunda Gerçekleşmiş, Nazgül Kendini Vurmaya Kalkışmıştı. Bu Bölüm Soluğu Hastanede Alan Bozok Ailesine Doktorun verdiği Haber Herkese Rahat bir Nefes Aldırırken, Küçük Ağayı büyük bir Açmaza Sürükleyecekti.
  • Dediğim gibi Nazgül Elmas'ın gözünün önünde Olmasına Daha Fazla Dayanamayarak İntihara Kalkışmış, Şans Eseri  Silahtan Çıkan Kurşun Kalbine Denk Gelmeden Omzundan Sıyırıp Geçmişti. Korku içinde Ameliyathane Kapısında Bekleyen Aile üyelerine Sert bir çıkışta bulunan Bella Herkesi uyarmaya Çalıştığını Ancak Kimsenin onu dinlemeye Tenezzül Dahi etmediğini Hatırlatınca Özellikle de Kaynanalarda bir Pişmanlık Emaresi Sezilmeye başlanmıştı. Ameliyattan Çıkan Doktorun Yalnız Nazgül'ün iyi olduğu Haberini vermesi beklenirken, Doktor bununla beraber Genç kadının Hamile de Olduğu Müjdesini verince, Az Evvelki Endişe yerini Sevinç ve Heyecana bıraktı. Beklemediği bir anda böylesi bir haberle Dumura Uğrayan Kaan'ı bekleyen bir de Kuma Sürprizi vardı. 
  • Nazgül'ün Hamileliğini Öğrenen Son Kuma Elmas Ortalığı birbirine Kattı. Kendisini Kaan'ın kuması değil de, Nikahlı karısı gibi görmeye başlayan Hatun Açtı Ağzını yumdu gözünü! Kendisinden Hesap sorulmasını hazmedemeyen Kaan da Karşı atağa geçince  Ortam doğal olarak biraz Gerildi. Aynı Anda Hastaneden Evci Çıkan Nazgül de Kendisini Koruyup Kollayan Bella'ya Kalbini açmaya başlamış, Ona iyi davranmaya çalışıyordu. En Zor Zamanında Yanında Ondan başka kimse yoktu ve Herkes Bir anda Ortadan Kaybolmuştu. Bu Durum Kendisini ziyarete gelen Dilan için de geçerliydi. Bella'ya en başından beri yaptıklarını biliyor ve Dilan'ı ondan uzak durması yoksa Karşısına dikileceği konusunda En sert şekilde Uyarmıştı. 
  • Bu curcuna içinde bir orta çaplı kapışma da Kaan ile Nazgül arasında gerçekleşiyor. Çocuğun kendisini elde etmede bir koz olamayacağını açıkça ifade eden Küçük Ağa, Kızı Açık bir şekilde Uyardı. Nazgül de geri durmayarak, Çocuğu Doğurmasını istediği takdirde Elmas'ı konaktan göndermesini, yoksa bu doğumun gerçekleşmeyeceğini Söyledi. Köprüde karşılaşan Keçiler gibi birbirlerine tos vurmaya Devam Ettikçe Durum ikisi için de Zorlaşacak, Korkarım ki işler istendiği şekilde ilerlemeyecekti. 
  • Bu Bölüm güzel olaylar olmadı da değil! Panik Buttonu yüzünden Zor Zamanlar geçiren hanımağalar Aydınlanma yaşamaya başladı ve Ağayı bu şekilde ellerinde tutamayacaklarını anlayarak Resmi nikahtan Vazgeçtiler! bunu duyan Kalender de bu haberin şerefine bir piknik Organize etti. Bozok sülalesi olur da Sessiz bir gün geçer mi?! Organizasyonun başından sonuna Komedi bombaları birbiri ardına patlamıştı. İlk bölümde bir Korkut Dede vardı Ekranlardan takip edenler hatırlayacaktır. Bu Bölüm hiç kimseye haber vermeden Eve inmiş ve Hastalığı Herkesi çileden çıkarmaya Yetti de Arttı bile! Alzheimmer hastası olan dede Öz oğlunu Babası, Kamilla'yı da Kaybettiği sevgilisi sanmaya başlayınca Ortalık tozduman hale geldi!! Kamilla kaçıyor, dede kovalıyor. Kamil her zamanki gibi arada kalıyordu. Üstüne Ayşe'nin pisboğazı yine ailenin başına dert açmaya başlıyordu! Ormanda bulduğu Mantarları birlikte Mangalda Pişirip yiyen Ayşe, Asiye ve Möhteber Soluğu Önce ağacın tepesinde, sonra da Hastane Koridorlarında aldı. 
  • Elmas'ın hanımağalardan çekeceği var!! Haftalardır Bella Üzerinde deneyip başarılı olamadıkları ne kadar hain plan varsa Hepsi için Kalender'den İcazet alan Kaynanalar Katbekat Daha hain planlar peşinde.  Nazgül'ün intikamını almak İsteyen Möhteber'in dahiyane planı sayesinde Samanlıkta iğne aramak deyimi gerçek oldu! evet Kadına Önce Samanlıkta "olmayan" iğneyi arattılar, Sonra Oraya kilitlediler, En son aşama olarak da Evin Suyunu kesip Ahırdan iğrenç bir halde çıkan Kumanın Banyo yapmasına mani oldular. Bakalım daha neler görüp anlatacağız. çok maceralar olacak bu dizide çokk!!



Yorumlar

Bu blogdaki popüler yayınlar

Tozkoparan İskender 2. Sezon 1. Birleştirilmiş Bölüm ( Bölüm 42 - 43 ) - Kazanan Mavi Ay!..

Kocamın Ailesi Bölüm 3 - Umudun Eli...

Tozkoparan İskender 1. Birleştirilmiş Bölüm ( 6-7. Bölüm) Özeti

Eyvah Ramazan Bey Bölüm 1 - Tanrı Misafiri...

Osmanlı Tokadı Bölüm 5/1-Fatih Sultan Mehmet Komedisi