Lise Devriyesi Bölüm 10 - Koca Reis ve Taze Polis Karşı Karşıya...

Koca Reis ve Taze Polis Karşı Karşıya...

En Başından Beri Demir Kenan Kaçıyor, Koca Reis Kovalıyor. Ancak bu bölüm İkisi de Yakayı ele veriyor...
  • Geçtiğimiz iki bölümün gündemini oldukça Fazla İşgal eden Durumlardan biri, Çetin'in vekilinin kim olduğu ve Nasıl Davrandığı idi. Bu Bölüm bu sorunun cevabı herkesi şoke edecek bir isimden geliyor. Kenan'ın Çetin ile olan ilişkileri, Necdet'in de içinde bulunduğu ve Kenan'ın gaziliğine, can dostlarının Şehadetine yol açan olaylar, Hepsi bu bölüm açığa çıkıyor..
  • Geçtiğimiz bölüm Fırat'ı eğitmek için görev alan Demir Kenan, onunla metruk bir Depoda Buluşarak İşin geri kalanın Tamamlamak için kolları sıvamış, Aynı anda da Yiğit ve Lise Devriyesi Vekile Baskın Düzenlemek için harekete geçmişti. Bu Bölüm Polis diye Kazara Fırat'ı yaralayan Kenan Sayesinde bütün gerçekler su yüzüne çıkıyor ve Yiğit Ailevi İlişkilerini bir defa daha gözden geçiriyor. Baskın esnasında Karşısında Fırat'ı gördüğünde vazgeçmek için çok geç olduğunu anlayan Kenan, Çocuğu Hastaneye yetiştirmeye Çalıştı. Vurulma anında orada bulunan Yiğit de Olayların farkına geç de olsa vardı ve Babasına Güvenini kaybetmiş bakışlar atmaya başladı. İkisinin yakınlığından habersiz olan Fırat ise Daha Sonra olan biteni sorgulamaya, Hatta Düşmanlarını avlamaya başlayacaktı.
  • Kolundan hafif şekilde yaralanan Fırat'ı Normal bir hastaneye götürmenin tehlikeli olacağının bilincinde Olan Kenan, Kamuflaj olarak bir veterinerden yardım istedi. Çetin'i de Kenan'ı da tanıyan adam, biraz "Beygir Narkozu", biraz da Dikişle tayfayı bu sorundan da kurtardı.  Ancak Asıl Sorun Soyer'lerin içinde baş gösterecekti.
  • Kenan'dan geçmişte Necdet ile aralarında geçen tüm olaylar ve Çetin hakkında bilgi isteyen Yiğit, İlk etapta bu isteğine ulaşamadı.  Kenan Oğlunun bu meseleye karışmamasını istedikçe Yiğit bu olayı daha fazla kurcalamaya, Hatta Necdet'ten Dahi hesap sormaya başladı. Necdet geçmişte Çetin ile üçünün arasında olup biten her şeyi teker teker Anlattı. Bunun Üzerine Yiğit de biraz Kafasını toparlamak ve Olup bitenleri iyice düşünüp tartmak üzere inzivaya çekilmeye karar verdi. Ancak bu inzivayı da biri Bozup Burnundan getirecekti. Kim Olduğunu tahmin etmek zor olmasa gerek?.
  • Yiğit'e gün boyu ulaşamayan Işıl, En Sonunda Seda'dan bilgi almak istedi. Ancak O da Necdet ve Meriç ile Veteriner kliniğine Operasyona gittiği için fazla konuşamadı. En Sonunda Kızın aklına yine kurnazca bir plan geldi ve Meriç, Seda ve Kendisi Ayfer hanımların evine ve Yiğit'in odasına Sızmaya karar verdi. Bu sızıntı neticesinde ulaştığı bir fotoğrafla da Çocuğun psikolojisini oldukça değiştirdi.
  • Yiğit, Eski bir tanıdığı olan bir balıkçının kulübesinde kafa dinlemeye gitmişti ve Işıl O fotoğraf Sayesinde ona ulaşmayı başarmıştı. yaşadıkları artık omuzlarında bir yük halini almaya başlayan Yiğit için gerçeklerle Yüzleşmek sandığından daha  zordu ve Işıl bu Zorlukların üstesinden gelmesine yardımcı oldu.  Yiğit hala babasından bir yanıt beklerken, sadece annesini daha fazla endişelendirmemek için eve geri dönmüştü. Bu Noktada Oldukça Önemli bir bilgi daha ortaya çıkmıştı. 
  • Çetin Okula birilerinin sızdığını biliyor!! evet Çetin, Okula birilerinin sızdığını öğrenmiş ve Fırat'ı da çok ama çok dikkatli olması konusunda uyardı. Kenan İşi halletmek istediyse de Çocuk bu işi kendinin Yapabileceği konusunda babasını ikna etti ve Artık Fırat gerçekten bir şeyleri başarabileceğini kanıtlayabilecekti. 

Yorumlar

Bu blogdaki popüler yayınlar

Tozkoparan İskender 2. Sezon 1. Birleştirilmiş Bölüm ( Bölüm 42 - 43 ) - Kazanan Mavi Ay!..

Kocamın Ailesi Bölüm 3 - Umudun Eli...

Eyvah Ramazan Bey Bölüm 1 - Tanrı Misafiri...

Tozkoparan İskender 1. Birleştirilmiş Bölüm ( 6-7. Bölüm) Özeti

Eyvah Ramazan Bey Bölüm 5 - Jet İmam: Bir Teravih Macerası!..