Lise Devriyesi Bölüm 9 - Yüzük Kardeşliği

Yüzük Kardeşliği

Bölüm geçtikçe Aksiyonun ve Heyecanın Dozu Artıyor. Lise Devriyesi'nin yeni görevi Ekibi Çetin'e bir adım daha Yaklaştırıyor...
  • Geçtiğimiz bölümü ekranlardan Takip edenler, Necdet ve Çocukların Çetin'in katılıp katılmayacağının oylandığı Konseyin toplandığı Depoya baskın verdiğini ve bu baskın neticesinde Oradaki herkesin alarm durumuna geçtiğini hatırlayacak. Bu Bölüm bu karmaşadan yararlanan Ekibimiz ilginç bir delile ulaşıyor. Bu Delilin kimden çıktığını araştırmaya başladıklarında ise işler oldukça tuhaf noktalara Doğru gitmeye başlıyor.
  • Yiğit'in içeri sızdığı dakikalarda baskın yediklerini öğrenen Fikret ve Adamları Toplantının yapıldığı Depoyu alelacele terk etti. Çetin'in vekilini göremediği için morali bozulan ancak bir delil bulurum umuduyla Depoda kalan Yiğit Konsey üyelerinin toplandığı Masayı Detaylı bir şekilde inceledi. Bu İnceleme Sırasında bulduğu ve vekile ait olabileceğini düşündüğü bir yüzüğü Delil olarak Alıp Necdet'e götürdü ve Necdet Derhal Laboratuvarda araştırılmasını istedi.  Herhangi bir Parmak izi bulgusuna rastlanmayan Yüzüğü araştırmanın Alternatif bir yolunu Bulan Deli Komiser planı çoktan kurmuştu.
  • Kuyumcular Çarşısının altını üstüne getiren Yiğit ve Işıl (yine sonradan çıkıntılık yaparak olaya dahil oldu?) Çarşının kapalı olduğu saatlerde gizlice içeri Sızarak Yüzüğü yapan adamın dükkanında gizlice araştırma yapmaya koyuldular. Daha öncesinde iyi niyetle yüzük hakkında bilgi edinmeye çalışan İkili bir Sonuç alamayınca bu yola başvurdu ve Oldukça önemli bilgilere Ulaştı. Yeni yapılan Yüzük iki gün içinde Kuryeye verilecek ve Adam bu bilgiyi kayıt defterinde tutuyor. Uzun uğraşlar sonucu kasasını açmayı başaran Yiğit bu bilgiyi elde etti ve Haber Necdet'e intikal etti. 
  • Dışarıda bunlar yaşanırken İçeride de Çetin'in verdiği garip bir karar alemde şok tesiri yarattı. Kenan ile uzun zaman sonra yeniden işbirliği içine giren Çetin, Demir Kenan'dan Fırat'ı olaylar, iş ve işleyiş hakkında eğitip Hazırlamasını istedi. Çetin'e göre Kenan işinin en iyisiydi ve Oğlunu da bu işe en iyinin Hazırlamasının Yararlı Olacağını Düşündü. Bu Duruma Memnun olan kadar olmayan da vardı. Çetin'in Maddi Manevi tüm varlığında gözü olduğu Sonradan Anlaşılan Kerim Haberi alınca içten içe oldukça sinirlendi. Fırat'ın bu işlere bulaşamayacağını iyi bildiği için Her ne koz kullanırsa kullansın her şeyi batırabileceğinin farkında. Ancak Fırat Bu Durumun bilincinde değil ve Babasının izinden gideceği için seviniyor. 


Yorumlar

Bu blogdaki popüler yayınlar

Tozkoparan İskender 2. Sezon 1. Birleştirilmiş Bölüm ( Bölüm 42 - 43 ) - Kazanan Mavi Ay!..

Kocamın Ailesi Bölüm 3 - Umudun Eli...

Eyvah Ramazan Bey Bölüm 1 - Tanrı Misafiri...

Tozkoparan İskender 1. Birleştirilmiş Bölüm ( 6-7. Bölüm) Özeti

Eyvah Ramazan Bey Bölüm 5 - Jet İmam: Bir Teravih Macerası!..