Yeni Gelin Bölüm 14 - Kürkçü Dükkanına Dönüş

Kürkçü Dükkanına Dönüş

Haftalardır Tilkinin uzun kuyruklusu Bozok konağında saklanırmış da haberimiz yokmuş!! Kamilla'nın bu bölüm sebep olduğu olaylar ve Katlanmak zorunda kalacağı sonuçlar herkesi kahkahalara boğacak!!

  • Geçtiğimiz bölümün fazlaca komik olaya gebe kaldığını tahmin ediyordum. Ama bu bölüm yaşananlara yemeyenin malını yerler mi denir, Yoksa Tilkinin dönüp dolaşıp geleceği yer kürkçü Dükkanı mı? Varın siz hesap edin. Geçtiğimiz bölüm Kaynanaların bulduğu altınları Ülke Dışına kaçırmaya çalışırken Kalender'e yakalanan Kamilla'nın cezası bu bölüm kesiliyor. Hem de Geniş Katılımlı bir Toy ile!!
  • Altın Olayı Bozok Ailesinin başına daha fazla dert açamaz diye Düşünüldüğü Anda Son büyük Bombayı Bella'nın anası Kamilla patlattı. Geçtiğimiz bölümün sonunda Kaynanaların bulduğu Altınları Devlete teslim bahanesiyle, Üstelik Korkut dedenin hastalığından yararlanarak Ülke Dışına Kaçırmaya Çalışan sosyetik kokona, Baran ile gittiği teknede Kalender'e yakalandı!! evet Kalender bu olaya da Baran Sayesinde el atmayı başarmış, büyük bir Devlet kaybının önüne geçmişti. Her Daim olaylara, Sabahın Şerri Akşamın Hayrından iyidir Diye yaklaşan Kalender'in aklına şeytanın aklına gelmeyecek bir plan işledi. Ancak bunun uygulanması o kadar da kolay olmayacaktı.
  • Olayın ertesi günü Toy Davulunun sesi ile ayaklanan konak ahalisi İlk Etapta neler olduğunu kestiremedi. Daha sonra Kaan'ın olan biteni herkese açıklamasıyla Netlik Kazanan mevzu konağın içişlerine bomba gibi düştü.  Türkmenlere has bir muhakeme ve Mahkeme yöntemi olan Toy'un yapılması için davulla çağrı yapıldı ve Bütün ahali Duruşma salonu olarak dizayn edilen evin salonunda toplandı. Şahit olarak Baran ve Korkut Dedenin dinlenmesinin ardından Karar verilene kadar Kamilla Yatağına zincirli olarak geceyi geçirdi. Kalender'in Ona sunduğu teklif ilk etapta hoşuna gitmese de jandarma ile muhatap olmak istemediğinden zoraki kabul edecekti. 
  • İki seçenek Sunulmuştu. birincisi Korkut dedenin tüm ihtiyaçlarıyla bizzat ilgilenmek, ikincisi konakta Bella'nın yürüttüğü yeni gelinlik payesini üzerine almak. Kadın başta hiç birini kabul etmedi. Ancak Kalender Yine Jandarma ile tehdit edince Yeni gelinliği Dört gün Süre ile kabul etmek durumunda kaldı.(Kalender bir hafta demişti Zorla Dört güne indirdi) Bella'ya yapmak isteyip de geri püskürdükleri ne kadar eziyet varsa Kamilla üzerinde Uygulamaya geçen kaynanalar da bu işten en fazla Nemalanan taraf olmayı başardı.
  • Bu Bölümün bir Kısmen iyi, bir de kötü Haberi var. İyi Haber Hazar - Bella Çiftinden Geldi. Uzun Zamandır bir evlat sahibi olabilmek için türlü Çeşit yol deneyen Hazar ve Bella bu bölüm Hazar için Doktora Gitti. Kullandığı ilaçlar işe yaramıştı ve Üreme sorunu ortadan kalkmıştı. Doktorun deyişiyle Uçuşa geçmişti. Kontrol sırası Bella'ya geldiğinde Durumda bir değişiklik olmadığı anlaşıldı ve Doktorun Önerisi üzerine biyopsi yapılmasına karar verildi. İnşallah Yeni Gelinimiz de iyileşip hayallerine kavuşacaklar.
  • Kötü Haber ise Afet ve Ayşe'den geliyor. Ayşe'nin Askerdeki Oğlu (Afet'in kocası) Gökhan Dahil Olduğu Komando Tugayı ile Suriye'deki İç karışıklık Ortamını Durdurmakla Görevlendirildi. Afet'e durumu telefonla Haber veren Gökhan Herkesi içine bir kor ateş düşürdü. Ancak Kalender ve Kaan Gökhan'ın bu işin üstesinden layığıyla geleceğinden ve vatanı ve bayrağı düşürmeyeceğinden o kadar eminler ki, Afet'e de bu düşünceyi aşılamaya çalışıyorlar. Bizim düşüncemiz de Kalender ve Kaan ile aynı yönde. hiç bir Türk erkeği ve Türk vatandaşı gerektiğinde vatan uğruna canını feda etmekten geri durmaz. 15 Temmuz Ruhuyla ülkemizin ve Birliğimizin devamlılığına kast etmeye kalkışan tüm güçleri yerle bir edeceklerdir evelallah!!..




Yorumlar

Bu blogdaki popüler yayınlar

Tozkoparan İskender 2. Sezon 1. Birleştirilmiş Bölüm ( Bölüm 42 - 43 ) - Kazanan Mavi Ay!..

Kocamın Ailesi Bölüm 3 - Umudun Eli...

Eyvah Ramazan Bey Bölüm 1 - Tanrı Misafiri...

Tozkoparan İskender 1. Birleştirilmiş Bölüm ( 6-7. Bölüm) Özeti

Eyvah Ramazan Bey Bölüm 5 - Jet İmam: Bir Teravih Macerası!..