Yeni Gelin Bölüm 15 -Sezon Finali- : Hayat Bayram Olsa

Hayat Bayram Olsa

Hayatımın Günlüğü - 1 in Sezonu gören ender Projelerinden biri olarak tarihine geçen Yeni Gelin'de ilk sezon geride kalıyor. Bu Bölüm Bella ve Hazar Dertlerine derman ararken, Aile bağları her zamankinden daha fazla kuvvetleniyor.
  • Özellikle son 3-4 Bölümü yakından takip edenler, Bella ve Hazar'ın çocuk sahibi olma konusunda Harcadıkları ve Sonuçsuz kalan çabalarını hatırlayacak. Bu Bölüm Bella bu konuda bir şok daha Yaşıyor. Üstelik bu şok, onu bir seçim yapmak durumunda bırakıyor. 
  • Geçtiğimiz bölümde üreme organında bir kist olduğu ortaya çıkan Bella, bu bölüm bir seçim yapmak durumunda. Ne karar verirse versin çocuğu olmama riski hala var ve O  Küçük de olsa var olan hastalıktan kurtulma Şansını Hazar'dan çocuk yapabilmek için elinin tersiyle itiyor. Hazar'dan tutun, Nazgül'e kadar bütün konak ahalisi Onu Ameliyat olma konusunda İkna etmeye çabaladıysa da Bella bunu kat'iyen Kabul etmedi ve Canı Pahasına Annelik Duygusunu yaşamaya çalışmaya karar verdi. Bella'nın bu inadı Kocasıyla kaynanasını bir defa daha karşı karşıya getirmeye yetiyor da artıyor bile!
  • Bella'nın sağlık problemini gözünde fazlaca büyüten Süslü Asiye, Hazar'a Kuma getirmesini ima eder cümleler kurmaya başladı. Ancak Bu İmalar amacına ulaşamadan ters tepti ve  Hazar ne olursa olsun Bella'yı sevdiğini ve Kesinlikle üzerine kuma getirmeyeceğini açıkça ifade ederek konuyu kapattı. Bu Durum Asiye'yi Bella'ya karşı daha Fazla bilemiş olacak ki Kalender ağa ile memlekete gidip manavdan Sebze seçer gibi kız seçme hayalleri dahi kurmaya başladı. Sonumuz hayrolsun.
  • Kalender Ağa yine damardan girdi ve taşı gediğine oturttu!! Asiye ile konuşmasından sonra siniri bozuk bir halde Salona Dönen  Hazar'ı babası sakinleştirdi oldukça içten ve samimi bir şekilde Hanımını Yalnız bırakmamasını, Ona En iyi şekilde Sahip çıkmasını ve Yanında Durmasını Öğütledi. Bu Öğütleri Duyan Küçük ağa ise Hanımına Her zamankinden daha fazla sarılmaya ve Onu bir an olsun yalnız bırakmamaya karar verdi. Artık Yeni Gelin nereye, Kocası oraya!
  • Tüm bu yaşananlar hakkında en olmayacak yorum Kaan'dan geliyor! Bir arkadaşı ve onun hanımının Azerbaycan'da farklı bir yöntem ile Tedavi olduğunu anlatan Kaan, Bella ve Hazar için de randevu aldı. Sonuç ne olur bilinmez ama İyi olması en büyük temennimiz. yeni sezonun ilk bölümünde tüm bunlar ve daha fazlası günbegün ortaya serilecek...
Dipnot: bu bölümün güzel iki noktasını sona saklamak ve bölümden bağımsız olarak anlatmak istedim. 

birincisi, Kalender ağanın, Adı gibi kalender ve cömert bir adam olduğunu kanıtlayan bir faaliyet. Aile her ramazan çevrelerindeki yardıma muhtaç insanlara verilmek üzere erzak paketleri hazırlıyor ve bu sene de bu hazırlığa girişildi. Kurban kesilip etleri hayrına dağıtıldı. 

ikincisi ise, yine Kalender'in her yıl düzenlediği ramazan şenlikleri. Bütün konak ahalisi ve çevre sakinler konakta toplanıyor ve Türlü direklerarası oyunları ve Çeşitli etkinlikler sergileniyor. bu seneki etkinliğe Damgasını vuran olay da, kaynanaların 70'lerin ünlü müzik grubu cici kızlar gibi giyinip söyledikleri şarkı oldu. herkes fotoğraf ve video çekerken Kalender'in yüzünün alı al moru mor rengi görülmeye değerdi :)


SEVGİLİ DOSTLARIMIZ, DEĞERLİ TAKİPÇİLERİMİZ;

HAYATIMIN GÜNLÜĞÜ - 1'DE NADİR OLARAK GÖRDÜĞÜMÜZ SEZON FİNALİ SEREMONİSİ UZUN SÜRE SONRA YENİ GELİN İLE GERÇEKLEŞİYOR. 15. BÖLÜMÜNÜ ANLATTIĞIMIZ PROJEMİZE BU BÖLÜM İLE SEZON ARASI VERİYORUZ. YENİ SEZONDA YENİ BÖLÜMLER İLE YENİDEN SHOW TV VE HAYATIMIN GÜNLÜĞÜ - 1'DE PAYLAŞIMLARIMIZA DEVAM EDİYOR OLACAĞIZ. BU SÜRE ZARFINDA FACEBOOK ve TWITTER ADRESLERİMİZDEN BİZİ TAKİP EDEBİLİR, ORADAKİ PAYLAŞIMLARIMIZA DAHİL OLABİLİRSİNİZ.

 

Yorumlar

Bu blogdaki popüler yayınlar

Tozkoparan İskender 2. Sezon 1. Birleştirilmiş Bölüm ( Bölüm 42 - 43 ) - Kazanan Mavi Ay!..

Kocamın Ailesi Bölüm 3 - Umudun Eli...

Tozkoparan İskender 1. Birleştirilmiş Bölüm ( 6-7. Bölüm) Özeti

Eyvah Ramazan Bey Bölüm 1 - Tanrı Misafiri...

Kocamın Ailesi 1.Bölüm Özeti