Ankara'da bir Alışveriş Merkezi. Alışveriş Merkezi'nde bir AVM SAKİNİ!

Ankara'da bir Alışveriş Merkezi. Alışveriş Merkezi'nde bir AVM SAKİNİ! 

Sevgili Dostlarım, Değerli Okurlarım;

Sizlere Televizyonda Hayatımın Günlüğü - 1 için Yaz Projesi ararken Düştüğüm boşluk ve Uğradığım Hezimeti yok eden, Türkiye'de pek de görülmemiş bir projeden bahsetmek istiyorum.

Ankara'da yaşıyorum ve Ankara büyük şehir olması dışında sosyal hayatı da Oldukça Hareketli bir Şehir. Benim Oturduğum Semt olan Balgat'ta 2013 Yılı 29 Ekim'inde, Cumhuriyet bayramımızı Çifte bayram sevinciyle Dolduran yepyeni bir alışveriş merkezi açıldı. Adı Taurus. Taurus, Semtimiz özelinde Ankara'da alışılmışın dışında pek çok yenilik ve Çılgın proje ile karşımıza çıktı. Ancak bu Seferki herkesin kolay kolay Cesaret edemeyeceği türden.

bir alışveriş merkezi tek başına dizi Platosu olabilir mi?! Taurus Oldu!! Geçtiğimiz haftalarda sosyal medyada Rastladığım bir reklam üzerinden ulaştığım ve "AVM SAKİNİ" adını taşıyan projenin hem Sponsoru, hem de Platosu ve merkezindeki İsim Oldu. ilk bölümü izlediğimde biraz garipsedim ancak geçtiğimiz pazar günü YouTube kanallarında yayına verdikleri ikinci bölümü izledikten sonra fikrim tamamıyla değişti ve neden Hayatımın Günlüğü - 1 ' de sizlerle buluşturmayalım dedim!

Taurus'ta teknik personel olarak çalışan ve onu evi bilen Mazhar'ın, Babası ve Merkezin diğer çalışanları ile Dostları arasında başına gelen komik olayların Konu Edildiği AVM Sakini Diğer Projelerden ayrı olarak YouTube'da yayınlanıyor ve yeni bölümler her pazar günü kanala konuluyor. 

Biz  bölüm anlatımına Cumartesi günü akşamüstü Başlayacağız. Dizinin YouTube Kanalına BURADAN Ulaşabilir ve abone olarak Anlatım içeriği dışında kısa klipleri buradan izleyebilirsiniz :)




Yorumlar

Bu blogdaki popüler yayınlar

Tozkoparan İskender 2. Sezon 1. Birleştirilmiş Bölüm ( Bölüm 42 - 43 ) - Kazanan Mavi Ay!..

Kocamın Ailesi Bölüm 3 - Umudun Eli...

Tozkoparan İskender 1. Birleştirilmiş Bölüm ( 6-7. Bölüm) Özeti

Eyvah Ramazan Bey Bölüm 1 - Tanrı Misafiri...

Osmanlı Tokadı Bölüm 5/1-Fatih Sultan Mehmet Komedisi