AVM Sakini Bölüm 3 - Karavana...

Karavana...

Sevgili AVM sakinleri, artık gizli görevde değiliz. Gizli görevin fiyasko ile sonuçlanmasına sebep olanlar, görevi yapmaya çalışanlar. Ne demek istediğimi birazdan daha iyi anlayacaksınız...
  • Geçtiğimiz bölüm alışveriş merkezini birbirine katan ve yakın çevrede büyük infiale Sebep Olan Sarı'nın ölümü konusundaki saha araştırmaları bu bölüm başlıyor. Çakma Dedektif Ceyn ve yamağı Öykü, bu bölüm Olayın şüphelilerini takip etmek ve daha fazla delil toplayabilmek amacıyla Taurus'ta. Yapı Markette sinek ilacı satan Fikret'i kız tavlamaya çalışmakla Yaftalayan ikili, Odak Noktası olan Mazhar ve Hulusi'yi takip etmek için Merkezde Deyim yerinde ise gölge gibi dolaşmaya başladılar. 
  • Hulusi'nin dükkanının olduğu kata geldiklerinde Dikkat çekmemek için 40 takla atan Acemi dedektifler, bir mağazanın girişine Tüneyerek adamı izlemeye başladı. Bu Sırada Hulusi de Sarı'nın sadece bir kitap için neden ta Ankara'lara kadar geldiğini merak etmek ve adamın Facebook profilini incelemekle meşguldü. Dedektiflerimiz tarafından delilleri karatmaya çalışmak olarak algılanan bu durumum içinde Başka bir soru gizliydi. Sarı içerisinde Hulusi ve Mazhar'ın da olduğu İki Caps paylaşmıştı ve öldü ise bunu nasıl yapmıştı? Acaba Ölmemiş miydi??
  • Tüm bu olaylar neticesinde Hulusi tarafından izlendiklerini çakan Çakma Dedektifler, alışveriş bahanesiyle Oradan Hızla Uzaklaştı. bir alt kata indiklerinde Kitap okurken karşılarına Çıkan Mazhar'ı gözaltına almak istediklerinde ise olay daha da komik bir hal almaya başladı. Mazhar'ın Okuduğu Kitap balık burcunun özellikleriyle ilgili idi ve adı da "Vahşi Balıklar". Yakın Mesafe Dürbünü ile Adamı gözetleyip, Elindeki kitabı yakından gören ikili olayın Mazhar tarafından yapıldığına peşin hüküm verip Ortaya çıktı ve Çocuğu tutuklamaya kalktı! olay esnasında Mazhar'ın yanında bulunan ve duruma bir mana veremeyen Müşü ise başta biraz korktu, ancak sonrasında o da haklı bir tepki verdi.
Çakma dedektiflerin bu planları başarısız olmuş olsa da durum bununla kalmayacak, Taurus yine panayır yerine dönecek. gelecek bölüm ortalık çok karışacak çok!!.. :) 


Yorumlar

Bu blogdaki popüler yayınlar

Tozkoparan İskender 2. Sezon 1. Birleştirilmiş Bölüm ( Bölüm 42 - 43 ) - Kazanan Mavi Ay!..

Kocamın Ailesi Bölüm 3 - Umudun Eli...

Tozkoparan İskender 1. Birleştirilmiş Bölüm ( 6-7. Bölüm) Özeti

Eyvah Ramazan Bey Bölüm 1 - Tanrı Misafiri...

Osmanlı Tokadı Bölüm 5/1-Fatih Sultan Mehmet Komedisi