Hayatımın Günlüğü - 1 Yeni Sezona Bomba Gibi Giriyor!

Sevgili dostlar Değerli okurlar;
Güzel bir yaz dönemini daha geride bıraktık. Bu arada Hayatımın Günlüğü - 1'de anlatımına sezon arası verdiğimiz bir projemizin devamı, Yeni başlayacak bir proje ve yarıda kalan anlatımın tamamlanması söz konusu.

Devam eden projelerimizden Yeni Gelin'in 2. Sezonu 16 EYLÜL itibariyle başlıyor. Karantinadan kaçan Bozok Aşireti'nin yeni sezon macerası Karadeniz'in şanlı ilçesi Çamlıhemşin'de başlayacak.


Youtube'da büyük beğeniyle takip edilen ve blogun da ilgisini çeken AVM Sakini de yarıda kalan ve 9. Bölüme kadar anlatımı süratle tamamlanacak projemiz. Merak etmeyin. Arada anlatacağımız bölümler kâfi miktar aksiyon, hüzün ve birlik mesajları içerecek.


Yeni sezonda bir de Güzel bir Mahalle komedimiz olacak! Yaklaşık iki haftadır hem burada, hem de Twitter sayfamızda duyurularına çıktığımız, TRT nin yeni dizisi Yalaza, İlk bölümü ile 17 Eylül Pazar akşamı Hayatımın Günlüğü - 1 okurları ile buluşacak. 
Bizi izlemeye devam edin! Sürprizlerle geliyoruz! :)

Önemli Not: Yeni Gelin'in yeni sezon başlangıcı ile aynı gün olduğundan Yalaza'nın anlatımları Pazar günü yapılacaktır. TRT1'deki yayınları Cumartesi akşamları olacak olup, Bölüm Anlatımları çakışma olmaması ve anlatımların aksamaması adına ertesi gün yapılacaktır.



Yorumlar

Bu blogdaki popüler yayınlar

Tozkoparan İskender 2. Sezon 1. Birleştirilmiş Bölüm ( Bölüm 42 - 43 ) - Kazanan Mavi Ay!..

Kocamın Ailesi Bölüm 3 - Umudun Eli...

Eyvah Ramazan Bey Bölüm 1 - Tanrı Misafiri...

Tozkoparan İskender 1. Birleştirilmiş Bölüm ( 6-7. Bölüm) Özeti

Eyvah Ramazan Bey Bölüm 5 - Jet İmam: Bir Teravih Macerası!..