Yeni Gelin Bölüm 19 - Asker Yolu Beklerim... (?!)

Asker Yolu Beklerim... (?!)

Bu Bölümü okuyacak olan Erkek evlat sahiplerine peşinen uyarı. siz siz olun Kesinlikle gelininizle evladınızın arasına girmeyin, yuva sarsan olmayın!! niye mi böyle söylüyorum? Çünkü ilk paragraflarda anlatacaklarım size de bu hissi yaşatacak!!

  • Geçtiğimiz bölümün sonunda bahsettiğim Muhteşem geri dönüşün yankıları uzunca bir süre konakta hissedildi. Gökhan bir geldi, pir geldi. Türlü çeşit belayı da yanında getirdi! Ortada bir kadın! yeni gelin sıfatlı bir kadın! Bozok konağına top güllesi gibi düşen bu kadının asıl amacının ortaya çıkmasıyla Afet'in bütün konaktakileri silahla taramaya başlaması arasında bir adım mesafe var.
  • Dediğim gibi aylardır beklenen Hudut bekçisi yuvasına döndü. Evin en küçük torunu Mustafa'nın gelişini haber vermesiyle şenlenen ahali, getirdiği bir sürpriz karşısında şaşkınlıkla karışık baygınlık içeren bir sinir buhranı geçirecekti. Sürpriz olarak gösterdiği şey, arap uyruklu olduğunu tahmin ettiğimiz bir kadın!! Bölümler evvel Gökhan Afet'in üzerine kuma getirir mi Şeklinde bir tartışma konusu olmuşken, bu bölüm o kadını konağa getirmesi Afet başta olmak üzere bütün ahaliyi şaşkınlığa uğrattı.  
  • Durumu gören Afet ise bir an için ortadan kayboldu. Daha Öncesinde Nazgül'ün yapamadığı Katliamı Afet çıkarmaya meyletmişti. Olayların şokuyla bayılan Ayşe'yi de Bir kangal Sucuk, bir tencere şırdan ve bir Okka Pastırma dahi uyandıramamıştı. Olan biteni Uzaktan gülerek İzleyen Gökhan ise, Her şeyin bir şaka olduğunu, kadının ajanstan geldiğini açıkladı. Ayşe de aslında gözü açık, Oğluna karşı saldırı planlamış ve kasıtlı olarak uyanmamıştı. Gökhan'ın Kucağında arabaya götürüldüğü Sırada uyanan Güdük de Şaka yaptığını ortaya koymuş, misilleme yapmış olmanın mutluluğuyla eve dönmüştü. Ancak Evden gelen bir silah sesi bütün bu neşeyi törpülemişti. 
  • Birkaç bölüm evvel Nazgül'ün elinde gördüğümüz silah bu kez Afet'in elinde idi ve o kendini vurmak yerine Gökhan'ı temizlemeye niyetlenmişti. Ortalığa rastgele ateş açan deliyi durdurmak o kadar da kolay olmadı. bunu yapabilmek için bir yem ileri sürülmeliydi ve bilin bakalım bu yem kim oldu!? Elbette ki konağın barış elçisi Bella! Kalender'in ileri sürmesiyle Afet'in yanına giren Bella, Oldukça zor bir şekilde Silahı bırakması konusunda ikna etti ve araya Kocasının girip olan biteni anlatmasyıla gerilen sinirler biraz olsun yatıştı. Ancak bundan sonra Afet ve Gökhan'ı bekleyen türlü çeşit sürprizler ve komik olaylar olacaktı.
  • Aylardır kocasına hasret ve onunla geçireceği bir dakikanın hayaliyle yaşayan Afet için tünelin ucu karanlık. Oğlunu gelininden kıskanan Ayşe ise ortalığı birbirine katmaya, hatta Kumalarına kaynanalık dersi vermeye bile hazırdı! İlk gecesine oldukça şık bir şekilde Hazırlanan Afet'in ilk sabotaj noktası kendi yatak odaları oluyor. tam yatacakları esnada Odaya paldır küldür dalan Ayşe, Gökhan ile Sohbet  bahanesiyle yatağa kuruldu. O sırada Bella'dan akıl alan Afet, mutfakta geceliği ile yemek yapmaya girişti. Plan ilk etapta işe yarar gibi oldu Ancak Odaya döndüğünde kaynanasını karşısında elinde tepsi ile görmesi durumun vahametini ortaya koydu.
  • Ayşe'nin bir sini soğanlı yumurtayı yeyip, üstüne bir bardak da ballı sütü içip uykuya dalmasını fırsat bilen bahtsız çiftimiz, soluğu onun odasında aldı. ancak hayaletten beter bir çeviklik ve hıza sahip olan Güdük kaynana orada da onları yalnız bırakmadı. bu durum ne kadar daha böyle gidecek,  Ayşe çocukları ne zaman rahat bırakacak bilinmez ama bu iş fazlasıyla eğlenceli noktalara gideceğe benzer...

Yorumlar

Bu blogdaki popüler yayınlar

Tozkoparan İskender 2. Sezon 1. Birleştirilmiş Bölüm ( Bölüm 42 - 43 ) - Kazanan Mavi Ay!..

Kocamın Ailesi Bölüm 3 - Umudun Eli...

Tozkoparan İskender 1. Birleştirilmiş Bölüm ( 6-7. Bölüm) Özeti

Eyvah Ramazan Bey Bölüm 1 - Tanrı Misafiri...

Osmanlı Tokadı Bölüm 5/1-Fatih Sultan Mehmet Komedisi