Yeni Gelin Bölüm 21 - Dördüncü Kuma Harekatı

Dördüncü Kuma Harekatı

Baran ve Kalender'in Davası için gelen Asude (Kamil'in avukat kızkardeşi) Konağa geldi geleli ahali dertli. Başta kaynanalar olmak üzere herkes Asude'nin bir virüs gibi tüm sistemi çökertmeden bırakmayacağında hemfikir. Ancak farklı planlar farklı Sonuçlar doğuruyor ve konaktakilerin bir kısmı bir takım bağırsak sorunlarıyla boğuşmak zorunda kalıyor...

  • Konakta yine intikam çanları çalıyor. Ancak bu kez yeni gelin için değil, Olası Dördüncü Kuma Asude için. Asude konağa ayak bastı basalı Kalender'e bir haller oldu. Spora başlamalar, Hukuk Kitapları okumalar. bu durumdan rahatsız olan Konak Sakinlerinin her biri bir plan yapmaya girişiyor. en etkili planın Nazgül'den geleceği düşünülürken, Bella ortalığı birbirine katıyor.
  • Asude'nin konaktan nasıl gönderileceğine dair plan yapmaya girişen kardeşler ve eltiler, uzun uğraşlar sonucunda bir plan yaptı. Plana göre Kalender'e verecekleri bağırsak çalıştırıcı ilaç sayesinde Ortalık Karışacak, Kadın konağı terk edecek. Ancak işler sanıldığı gibi gitmiyor. İlacın karıştırıldığı ayran bardağını gören, ancak durumdan haberi olmayan Möhteber, Kadına sinirinden üç bardak ayranın üçünü de tepeye dikti! olacaklardan habersiz sinirinin kurbanı olan Büyük kaynana için Olayın sonu Kamil ile tuvalet kavgası olacaktı.
  • planın bu kısmı tutmamıştı. ilk parti ayranı zayi eden Bella karargaha geri döndüğünde durumu çakan Nazgül biraz sinirlenmiş olsa da, entrika kraliçesinde çareler tükenmedi! plan aynılığıyla tekrar uygulamaya konacak, bu kez daha sessiz ve derinden ilerlenecekti. ancak Saf Gelin Bella yine bir çuval inciri berbat etti. Bella durumu babasına çaktırmamaya çalışırken vücudu ben size oyun yapıyorum diye bağırırcasına titremeye başladı ve kız ne diyeceğini şaşırdı. ilaçlı ayranı içen bu kez Kamil dünür olmuş ve uzun bir süre bağırsak problemi yaşamaya, Möhteber ile köşe kapmaca oynamaya devam etmişti.
  • Çocuklar ve gelinler arasında curcuna bu şekilde devam ederken, kaynanalar da kendi planlarını yapma peşindeler. Ancak onların aklın hiç bir plan gelmiyor ve kara kara düşündükleri esnada akıllarına ikinci en entrikacı kaynana geliyor. kim mi? Tabi ki Kamilla!! geçtiğimiz bölümde Asude olayı yüzünden evi terk eden endülüs kokonasının nereye gittiğini bilen yok. Kaynanalar da dertlerini ve isteklerini anlatıp onu geri çağırmak amacıyla bir video çekip göndermeye karar veriyor. Videoyu alan Kamilla hiç oralıklı olmuyor elbette. Zira Kalender'in yaveri Cemil'i de kölesi yapıp Bağ evinde keyif çatıyor! elbette ki bu durum uzun sürmüyor. Asude, Bella, Hazar ve Kamil ile birlikte (Asude haricindekiler fazlalık, Ağamızın niyeti belli) Yemek yemeye bağ evine giden Kalender ve Diğerleri, Karşılarında Kamilla'yı göbek atar vaziyette bulunca neye uğradıklarını şaşırdı. Kalender ve Kamil başta olmak üzere, orada bulunan herkesin Kamilla üzerinde yoğunlaşan bakışları görülmeye değerdi...

Yorumlar

Bu blogdaki popüler yayınlar

Tozkoparan İskender 2. Sezon 1. Birleştirilmiş Bölüm ( Bölüm 42 - 43 ) - Kazanan Mavi Ay!..

Kocamın Ailesi Bölüm 3 - Umudun Eli...

Tozkoparan İskender 1. Birleştirilmiş Bölüm ( 6-7. Bölüm) Özeti

Eyvah Ramazan Bey Bölüm 1 - Tanrı Misafiri...

Osmanlı Tokadı Bölüm 5/1-Fatih Sultan Mehmet Komedisi