Aslan Ailem Bölüm 1 - Bu Çiftlik Benim!!

Bu Çiftlik Benim!!

El bebek Gül bebek yetişmiş, Hayal dünyasında yaşayan bir zengin kızı, gün gelip gariban bir aile ile muhatap olmak zorunda kalıp, üstüne bir de onlarla amansız bir mücadeleye girişmek zorunda kalırsa neler olur??

  • Bu Sefer durum sandığınız gibi zengin kız fakir oğlan edebiyatından biraz Farklı. Hikayenin odağındaki iki isimden biri olan Burcu, Babası Tayfun ve Üvey Annesi Hale ile birlikte tipik türk insanının ağzının suyu aka aka izleyeceği bir hayat sürüyor. Çoğumuzun rüyasında bile göremeyeceği Ünlü markalarla donanmış bir gardırop, Lüksün zirvesinde bir ev, Son Model arabalar daha neler neler! Bu Yaşamı alt üst edecek olay ve bu olayın esas oğlanı Murat ile Burcu'nun tanışmaları hiç de sevimli bir yoldan olmayacak. 
  • İkinci Başrolümüz ve Yeni neslin Jönü Diyebileceğimiz Murat ise, Hikayeye adını veren Aslan ailesinin ikinci oğlu. Kardeşleri Mutlu ve Umut, Ağabeyleri Gayret, Babaanneleri Hayriye ve anne - babalarıyla, otuz yıldır binbir emekle bugünlere getirdikleri çiftlik evinde Huzurlu ve Mutlu bir hayatı var. Kendisi sivil polis! Mali şubede de Komiser! havalı ve bir o kadar da kapalı kutu bir çocuk. eve iş, işe ev götürmez. olay nerede yaşanmışsa orada kalır. Devre arkadaşı Cem ile gittikleri bir görev esnasında Karşılaştığı ve Sırnaşıklığıyla Onu canından bezdiren Burcu ile yakından tanıştığında yaşanacakları varın siz düşünün!
  • Aslan Ailesinin Oturduğu Çiftlik evi Tayfun ve Mahir adında bir adamın Ortak malı. Tayfun'un başına gelen ve Murat'ın araştırdığı tatsız hadiseden nakte çevrilmeden Kurtulmayı başaracak tek mülk orası olacak. Tayfun adının karıştığı ve oldukça büyük hasarlar veren bir yolsuzluk şoruşturmasında bir numaralı şüpheli olduğundan aranmaya başlıyor. Durumu öğrendiğinde Tüm mal varlığını nakte çevirip diğer şirket hissedarları gibi yurt dışına kaçmaya niyetleniyor. Ancak Hesaba katmadığı durum, Murat gölge gibi peşinde ve onu adalete teslim etmeden rahat yüzü görmeyecek. Bunun bilincinde olan Tayfun, karadan kaçmak yerine helikopter ile havalanmayı tercih etti. Bu sayede polisin elinden salise farkı ile kurtulmayı başardı. 
  • Babası bunları yaşarken, kızı da evde eli kolu bağlı gelebilecek iyi haberleri gözlüyor. İlk Etapta Murat tarafından alıkonulan babasını Kurtarmak için emniyeti birbirine katan Burcu, babasının Kaçış Güzergahının Hedefi oldu ve Murat'ın adamın telefonunun arabasında bulmasıyla duruma Uyandı.  Heliport'a gidişin yolunu yapan ve bunu yapmak için kızını kullanan kaçak da, ülke sınırları dışına çıkmayı başardı! Polisler evde arama yapmak için geldiklerinde Hale ile kavga etmiş olan ve Morali daha da bozulan Burcu, Sinirini Murat'tan çıkardı. Murat da garip. ne kadar alttan almaya çalışırsa kızdan o kadar sille yiyor. en son konu Murat'ın babası Vedat'a kadar gelmişken sular zor da olsa duruldu. 
  • Bomboş ve Mühürlü evden çıkan ve Nereye gideceğini bilemeyen Burcu, babasının bıraktığı bir not ile Aslan Ailesi Çiftliği'ne ulaşıyor. Notta oraya yerleşmesi ve bir müddet orada kalması isteniyor. Ancak bu isteklerin yerine gelmesi o kadar da kolay olmayacak! Okuldan arkadaşıyla birlikte Eve gittiğinde maaile onları karşılayan Aslan annesi Hatice, Terliklere fısıldayan kadın Hayriye ve diğerleri, anasından emdiği sütü burunlarından getirecek! bakalım neler olacak??..

Burcu Solda

Yorumlar

Bu blogdaki popüler yayınlar

Tozkoparan İskender 2. Sezon 1. Birleştirilmiş Bölüm ( Bölüm 42 - 43 ) - Kazanan Mavi Ay!..

Kocamın Ailesi Bölüm 3 - Umudun Eli...

Eyvah Ramazan Bey Bölüm 1 - Tanrı Misafiri...

Osmanlı Tokadı Bölüm 5/1-Fatih Sultan Mehmet Komedisi

Tozkoparan İskender 1. Birleştirilmiş Bölüm ( 6-7. Bölüm) Özeti