Aslan Ailem Bölüm 2 - Kıyasıya, Sevesiye Bir Tapu Mücadelesi

 Kıyasıya, Sevesiye Bir Tapu Mücadelesi

Babasının yolsuzluk Davası nedeniyle Yurtdışına Kaçışı, Ellerindeki tüm servete le konulması ve Son üvey annesinin de onu terk etmesiyle oldukça kötü bir darboğaza giren Burcu'nun, Soruşturmada Elinden alınmayan tek mülk olan Aslan Ailesi Çiftliğine Yaptığı Çıkarma Tatsız, bir o kadar komik başladı. Ancak büyük bir detayı iki taraf da atlamıştı. " Bu Çiftliğe neden el konulmamıştı??"
  • Yılların Sosyal Medya fenomeni, Herkesin peşinden Koştuğu Burcu Olgun'un düştüğü içler acısı durum Herkesin malumu. Babası Tayfun'un Yolsuzluk davası yüzünden Zor Duruma Düşmüş, Çevresi ve Arkadaşları tarafından anında dışlanmaya başlamıştı. Hikayenin bu bölümünde, Tayfun'un yolsuzluk davasında el konulmayan tek mülk olan ve Burcu'nun yerleşmesini istediği "Aslan Ailesi Çiftliği" kilit nokta olacak. Zira Aslan Annesi Hatice'ye sert bir şekilde toslayan Burcu'nun başına gelenler, pişmiş tavuğun başına gelmeyecek.
  • İlk Bölümde Çiftlik üzerine hak iddia eden Burcu Herkesi şaşkına çevirmiş, Bilhassa da Hatice'nin ateş püskürmesine yol açmıştı. Bu Bölüm Olaylar Oldukça hararetleniyor. Burcu Evin tapusunu görmek istiyor! Köprüde karşılaşan keçiler misali birbirlerini ters köşeye oturtmak isteyen Burcu ve Hatice apayrı tellerden çalıyor. Burcu Tapuda Babasının adının yazdığını iddia ederken, Hatice kocası Vedat'ın Tayfun ile yaptığı ve Annesinden başka kimsenin bilmediği bir anlaşma nedeniyle orada oturduklarından Habersiz Kendi kendine gelin güvey oluyor. Vedat ve Kaynana Hayriye'nin Kısa sürede yaptıkları etkili Manevra sayesinde Olaylar bir süre için yatışmış olsa da, Hatice bu işin peşini bırakmıyor.
  • yapılan bu manevra sayesinde Hatice ve Burcu, Tapunun kayıp olduğuna inanmış, bu durum kısa zamanda etkili bir plan yapılması zorunluluğunu doğurmuştu. İlk etapta buna da inanmayan Burcu Sinirli bir şekilde Çiftliği terk ettikten sonra, Hatice evin altını üstüne getirip Tapunun bulunması için bir Aslan Ordusu yarattı. 
  • Evde bunları olurken, Yolsuzluk olayını elinde tutan Murat'ın masasına ilginç bir olay damgasını vuruyor. üniversiteden bir hocası, Burcu'nun Dersiyle ilgili sınav evraklarını parayla sattığından ve Babasının gücünden yararlandığından Şüphelenerek Murat'a ihbarda bulunuyor. Olayın üzerine giden Murat Okulda Araştırmaya başladığında karşısına ilginç bir detay çıkıyor. Burcu'dan şüphelenilen olayı Henüz Doktorasını tamamlamış başka bir Hoca Tezgahlıyor ve Adamına ayağını kaydırmak için o yapmış izlenimi vermeye çabalıyor. Olayın geneli kriminal olarak incelendiğinde bu işte Yaren Hanım ve Burcu'nun sınıf arkadaşı Ece'nin parmağı olduğu anlaşılıyor. Burcu Tüm bu yaşadıklarından sonra bir de hırsız yaftası yemekten son anda Murat sayesinde Kurtulmuş, en azından bu damgayı yemekten paçayı sıyırmıştı.
  • Gelelim tapu olayının sıcak dakikalarına! Hatice'nin katır inadı sayesinde tapu dairesine doğru yollara dökülen Aslanlar, Hatice'nin Durumu çakmaması için  Türlü çeşit kılıklara girmeye başladı.Hayriye babaannemiz hasta numarasına yattı, Diğerleri onu destekledi. Hatice olayı anlayıp dümeni tapu dairesine kırmasın diye yapmadıkları şebeklik kalmadı desem yeri var! Aslan annesi kaynanasının yanında ikan tapu'ya giden Vedat oldukça garip bir durumla karşılaştı. Ortanca Oğlan Umut herkes gelmeden evvel tapu sorgulamasını yaptırmış ve Çiftliğin iki tarafa da ait "olmadığını" anlamıştı. Bu Durumu öğrendiğinde Hatice'nin tepkisi ne olacak Gelecek haftanın merak konusu...





Yorumlar

Bu blogdaki popüler yayınlar

Tozkoparan İskender 2. Sezon 1. Birleştirilmiş Bölüm ( Bölüm 42 - 43 ) - Kazanan Mavi Ay!..

Kocamın Ailesi Bölüm 3 - Umudun Eli...

Tozkoparan İskender 1. Birleştirilmiş Bölüm ( 6-7. Bölüm) Özeti

Eyvah Ramazan Bey Bölüm 1 - Tanrı Misafiri...

Osmanlı Tokadı Bölüm 5/1-Fatih Sultan Mehmet Komedisi