Jet Sosyete Bölüm 2 - Ayak Kaydırma Operasyonu Başlıyor!

Ayak Kaydırma Operasyonu Başlıyor!

Yaşar'ın Tepeden inme genel müdürlüğünü hazmedemeyen bir takım şer odaklarının hain planları var. ancak bu planlar her şerde bir hayır var dedirtecek şekilde tersine tepecek ve hem şirket, hem de Yaşar'ın jet sosyetesi kurtulacak...

  • İlk Bölüm Cengiz'den genel müdürlük seçimi hakkında olumlu cümleler duymayı bekleyen, ancak Yaşar'ın Bu Koltuğu kapmasıyla Dünyaları başlarına yıkılan Pelin ve Tony'nin, bu bölüm fazlaca hain planları var. Ancak iş öyle bir noktaya gelecek ki, Hem Yaşar ipten, hem de Şirket İflastan kurtulacak. yani, en azından mevcut konumunu koruyacak.
  • Genel müdürlük konusunda içten içe fazlaca hırs besleyen, ancak bu hırslarını birbirlerine karşı açık etmekten imtina eden Tony ve Pelin, Yaşar'ın bu görevi üstlendiğini Öğrenince kelimenin tam manasıyla deliye döndü. adamı koltuğundan etmek için türlü çeşit numara düşünen sinsi ikili, sonunda bir plan geliştirdi. Plana Göre, Tony Yaşar'ın masasına üretime girecek ürün numunesi diye bir bebek tulumu (Renge dikkat?! izleyenler biliyor) bırakacak, Moda, yeni trend gibi ikircikli cümleler ve süslü laflarla Yaşar'ın bunu atölyeye sokarak ürettirmesini sağlayacak ve Durumu Öğrenecek olan Cengiz'in onu genel müdürlükten azletmesini sağlayacaklardı.
  •  Plan bir noktaya kadar tıkır tıkır işledi. Modadan zerre anlamayan Yaşar, Tony'nin uyarısı üzerine Tulumu her bedenden olmak üzere 120'şer adet yaptırmaya girişti. Ancak Meselenin özü hiç de göründüğü gibi olmadı. Yaşar'ı kontrole gelen Cengiz'in, işlerin durumunu sorduğunda Yaşar'dan aldığı yanıt pek de iç açan cinsten değildi. Adamın kendisinin dahi bilmediği yeni proje (dev bebek tulumları) Üzerinde çalışılıyor, hazırlanması için çaba serf ediliyordu. Ancak işin aslı ortaya çıktığında Yaşar'ın o sıkılgan hali Yürek burktu desem abartmış olmam sanırım. 
  • Ortaya çıkan defolu mallarla eve gönderilen Yaşar'ı ipten alacak olan olay ise, Ozan'ın yamuk sevgilisi İlayda'nın kız kardeşi Alara'nın başlatacağı yeni bir Moda akımı olacak. Son zamanlarda Alara ile yakından ilgilenen Gündüz, Ona bir hediye almak için kolları sıvadı. Ortada Duran Tulumları görmesiyle, gazete kağıdına sarıp kıza vermesi bir oldu. Gündüz'e duyduğu hislerin de etkisiyle tulumu giyen Alara'nın sosyal medyada paylaştığı Fotoğraf sayesinde herkes tulumu aramaya ve iş büyük bir infiale doğru yol almaya başlamıştı. inanmazsınız, bu çatlakların fotoğrafı gördüklerinde yüzlerinde oluşan ifade görülmeye değerdi gerçekten! :D ...

Yorumlar

Bu blogdaki popüler yayınlar

Tozkoparan İskender 2. Sezon 1. Birleştirilmiş Bölüm ( Bölüm 42 - 43 ) - Kazanan Mavi Ay!..

Kocamın Ailesi Bölüm 3 - Umudun Eli...

Tozkoparan İskender 1. Birleştirilmiş Bölüm ( 6-7. Bölüm) Özeti

Eyvah Ramazan Bey Bölüm 1 - Tanrı Misafiri...

Osmanlı Tokadı Bölüm 5/1-Fatih Sultan Mehmet Komedisi