Nerede Kalmıştık?..

Sevgili Dostlar, Değerli Okular;

Hayatta bazı şeyler istediğimiz, beklediğimiz gibi gitmez. Bu Blogu açarken bunu bilerek yola çıktık. Verdiğimiz aralara, uzun süre sizlerden uzak kalmak durumunda kaldığımız durum ve olaylara rağmen, Çok çok uzak diyarlardan dahi Okunuyor ve takip ediliyor olmak bizi gururlandırıyor ve mutlu ediyor. 

Öncelikle anlatımlara neden ara verdiğimizi açıklayarak başlayalım. Aynı zamanda bu blogun da sahibi olan Baş yazarımızın babasının rahatsız olması ve bir operasyon geçirmiş olması sebebiyle Düzenli anlatım ve paylaşımlara bir müddet ara verdik. Bununla birlikte elde olmayan çeşitli teknik ve altyapısal sorunlarla da boğuşmak durumunda kaldık. işbu nedenlerle, sizlerden ayrı kalmanın üzüntüsünü yaşıyor, Anlayışınıza sığınıyoruz.

Bu girişin başlığını teknik direktör karşılaması gibi koymamın iki sebebi var. ilki, daha öncesinde anlatımını yaptığımız "Bazı" işleri blog nezdinde bitirdiğimizi,

ikincisi ise yeni bir proje ile sizlerin karşısında olacağımızı duyurmak.

Daha önce anlatımını yaptığımız projelerden yalaza Reyting canavarının kurbanı olarak 20. bölümde sona erdi. bizim bıraktığımız bölüm ile, final bölümü arasında yaşanan tutarsızlıklar ve olaylar, anlatımı tamamlayamayacağımızı gösterdi. Diğer bir TRT Projesi olan Kalk Gidelim ise, benzer sinyalleri verdiğinden, artık burada yer almayacak. TRT işlerinden sadece Aslan Ailem'in Hayatımın Günlüğü - 1 ' de yer almaya devam edeceğini, 3. bölüm (önümüzdeki pazartesi) itibariyle haftalık düzene geçilerek her pazartesi günü bölüm anlatımının düzenli bir şekilde yapılacağını bilgilerinize sunmak isteriz.

Müjdeli haberimiz ise, uzun zamandır takibini yaptığımız yeni bir televizyon sitcom'u ile ilgili. 

Projelerini ve köşe yazılarını şahsen ilgiyle takip ettiğim değerli oyuncu ve Senarist Gülse Birsel, televizyon dizileri ile ilgili sessizliğini nihayet Bozarak, yeni bir projeye imzasını atıyor. Orta halli bir ailenin birden bire Zengin zümreye katılarak değişen hayatını konu alacak olan Jet Sosyete  18 Şubat Pazar akşamı Star TV de başlıyor. biz de bu güzel projenin bölüm anlatımlarına talip olduk. 

Yeni projemizi genel hatlarıyla konusu ve oyuncu kadrosu şu şekilde:

Gülse Birsel’in kaleminden yepyeni bir komedi dizisi…
Gülse Birsel'in 3 yıl aradan sonra ekrana dönüş yapacağı, merakla beklenen dizi 'Jet Sosyete' Star’da izleyicileri ile buluşacak. 

Ekranlarda özlenen komedi ‘Jet Sosyete’ ile geri geliyor
BKM yapımcılığında; yönetmen Hakan Algül tarafından hayata geçirilecek “Jet Sosyete” yıldız oyuncu kadrosu ile ekranlarda komedi fırtınası estirecek. 

Yıldız Kadro
Çağlar Çorumlu, Derya Karadaş, Cengiz Bozkurt, Gülse Birsel, Sarp Apak, Ayşenil Şamlıoğlu, Bartu Küçükçağlayan, Aslı Bekiroğlu, Hasibe Eren, Enis Arıkan, Şahin Irmak, Tuğba Çom, Deniz Cengiz, Emre Taştekin ve Ecem Uzun’un oyuncu kadrosunda yer aldığı Jet Sosyete, orta halli bir ailenin jet hızıyla sosyeteye giriş hikayesini konu alıyor. 


Bu Eğlenceli komediye hepinizi bekliyoruz! :) 

Not: Aslan Ailem'i gününde (o da Pazar) izleyen yazar dostlarımız için gerektiği takdirde anlatımlar birer gün (Jet Sosyete Pazartesi Aslan Ailem Salı) kayabilir. bu durumda anlatım sonlarında duyuru yapılacaktır.





Yorumlar

Bu blogdaki popüler yayınlar

Tozkoparan İskender 2. Sezon 1. Birleştirilmiş Bölüm ( Bölüm 42 - 43 ) - Kazanan Mavi Ay!..

Kocamın Ailesi Bölüm 3 - Umudun Eli...

Tozkoparan İskender 1. Birleştirilmiş Bölüm ( 6-7. Bölüm) Özeti

Eyvah Ramazan Bey Bölüm 1 - Tanrı Misafiri...

Osmanlı Tokadı Bölüm 5/1-Fatih Sultan Mehmet Komedisi