4N1K İlk Aşk Bölüm 1 - Delikanlı Gençliğin Büyük Sınavı

Delikanlı Gençliğin Büyük Sınavı

Kalbinin Dört odacığı Dört arkadaşla tıka basa dolu olan Yaprak, hayatına bir sırık oğlanı dahil edebilecek mi?

  • Hiç bir arkadaşlık ilişkisi görmedim ki, aralıksız 12 yıl devam etsin, beş iyi arkadaş ölümüne birbirini koruyup kollasın ve bu arkadaşlığı bir sloganla pekişsin. Yaprak, Ali, Gökhan, Oğuz ve Sinan tam da böyle bir arkadaş grubu. çocukluklarından beri hiç ayrılmayan bu beşli, her ne olursa olsun birbirlerinin yanında olmuş, birbirlerine üzüntüde yaslayacak bir omuz, sevinçlerini paylaşacak birer kalp vermişler. Her birinin ayrı acayip bir hayatı, çalkantılı okul ve özel hayatları var. Ali'nin içinde tuttuğu ve kimseye açıklayamadığı bir derdi var. Ancak bunu en yakınındakiler bile bilmiyor. 
  • Yaprak deseniz kelimenin tam anlamıyla erkek güzeli. yanında dört erkekle yıllarını geçirmiş olmaktan mı bilinmez, kızlarla ve kızlara özgü şeylerle hiç alakası olmamış. kızlar sokakta ip atlayıp evcilik oynarken, O halı sahada erkeklerle top oynamış. ama bu erkek güzelinin de gözlerini açacak birileri olacaktır elbet..
  • Gökhan çetenin kabadayısı. Şimdi okuyanlar böyle yazmama kızabilir ama gerçekten sevgilisi Merve'ye yaptıklarını bir görseniz kıza sadaka verirsiniz ondan bir an evvel kurtulsun diye. Mottosu "Seven Adam kıskanır." ama bu çocuk bu sözü fazlaca yanlış anlayanlardan. Kızın yanına erkek sinek yaklaştırmıyor. E Doğal olarak da kız bunalıyor. Gelecek bölümlerde Gökhan ve potansiyel düşmanları arasında neler olacak? hep birlikte göreceğiz. 
  • Oğuz! bu hikayede favori karakterim. "Pijama Pizza Pislik" desem olayı en başından beri takip edenlere yeterince ipucu vermiş olurum sanırım. çetenin en saf üyesi olan Oğuz, bana göre nabza göre şerbetçilerden. Çete içinde olaylar ne tarafa giderse o da oraya yöneliyor ve kendini komik durumların içinde buluyor. 
  • veee Sinan! ilişki gurusu. bir kızla bir ilişkiye başlamaya niyetiniz varsa önce Sinan'a danışmanızda yarar var. okudukları okulun müdürünün kızına abayı yaktı ancak kızı kafaya almak sandığı kadar kolay olmayacak.
  • Tüm bu garip olayların arasında, okula bir büyük bomba düşüyor ki,  içi sizi dışı bizi yakar cinsten!  Yaprak'ın fizik sınavına geç kalmasıyla, hayatının değişeceğini anlaması fazla uzun sürmedi. yana yakına okula gitmenin yolunu arayan Yaprak, Motosikletli bir yakışıklının önünde durmasıyla bir an gerilimle afallama karışımı bir duyguya kapıldı. Bu Yakışıklının adı Barış! Barış çetenin okuluna yeni nakil olmuş ve Yaprak bunu bilmeden çocuğa bayağı sert davrandı. Tabi Barış da bunun intikamını almayı iyi bildi ve Kıza türlü çeşit oyunlar oynamaya başladı. Yaprak, Ona dostlarının hediyesi olan ve her zor durumda varlığını hissederek kendini bulduğu kolyeyi Barış'ın teknesinde düşürmüş. O da Yaprak'ı deyim yerinde ise tava getirmek için kolyeyi saklamış ve Kızı hiç olmadık kılıklara sokarak Okulda ve çocukların yanında zor duruma düşürmeye başladı.
  • Tabi Yaprak hiç alışık değil Makyaja, saç baş yapmalara, Barış Ondan bunları istedikçe ve Onu taciz etmeye başladıkça sinirler iyice gerilmeye başladı. Kızı alımlı çalımlı okulda gören tayfa önce bir afallayıp kızı kontes gibi karşıladıysa da durumun anlaşılması fazla zaman almadı ve Barış son büyük bombasıyla ortaya çıktı. Çocuk oyunu bir adım daha ileri götürerek, Yaprak'tan onun erkek arkadaşı olduğunu söylemesini istedi. Yaprak her ne kadar karşı koymaya çabaladıysa da başarılı olamadı ve çocuklara bunu söylemek durumunda kaldı. Yaprak bombayı patlattığında Ali'nin yüzündeki üzgün ve tedirgin ifadeyi  bir Allah, bir de gören bilir...
Bu hikayeyi anlatmaya başlayacağımızı sosyal medyada ilk duyurduğumuzda çok değişik tepkilerle karşılaştım. Takipçilerin büyük bir kısmı Yaprak ile Ali derken, az ama öz bir kitle de Barış'ı Yaprak ile görmek istiyor. ben bu konuda tarafsız kalmaktan yanayım ancak, sohbet ettiğimiz bir kısım sosyal medya takipçilerimle aynı fikri taşıdığımı söyleyebilirim. ama hangi fikir? orası şimdilik sır!.. :) 


Yorumlar

Bu blogdaki popüler yayınlar

Tozkoparan İskender 2. Sezon 1. Birleştirilmiş Bölüm ( Bölüm 42 - 43 ) - Kazanan Mavi Ay!..

Kocamın Ailesi Bölüm 3 - Umudun Eli...

Tozkoparan İskender 1. Birleştirilmiş Bölüm ( 6-7. Bölüm) Özeti

Eyvah Ramazan Bey Bölüm 1 - Tanrı Misafiri...

Kocamın Ailesi 1.Bölüm Özeti