4N1K İlk Aşk Bölüm 3 - Çetenin Sırıkla İmtihanı

Çetenin Sırıkla İmtihanı

Yaprak Hayatının en vicdan azabı dolu ve en yorucu günlerinden birini daha yaşamaya hazırlanıyor. Adliyeye sevk edilecek olan Barış'ın gizli kapaklı çevirdiği oyunlar çeteyi hiç olmayacak kılıklara sokmaya yetiyor da artıyor...
  • Geçtiğimiz bölümü Buradan Okuyanlar, Barış'ın çalınan ve çeşitli suçlarda kullanılan motoru yüzünden başının derde girdiğini ve polisler tarafından gözaltına alındığını hatırlayacaklar. bu bölüm Barış yüzünden çetenin başına öyle işler geliyor ki, ne siz sorun, ne de ben anlatayım!
  • Önceki bölüm Yaprak'ın evinde uyuyakaldığı için motosikletinin çalınmasına engel olamayan Barış, Motosikletle işlenen suçlar üzerine kaldığı için apar topar karakola götürülmüş, suçu net olduğundan da adliyeye gönderilecekti. elinde kanıtlar olmasına rağmen bu kanıtları vermeyi bir türlü başaramayan Yaprak ise, hem çocukları karşısına almış, hem de Barış'ı kurtarmayı başaramamıştı. bu bölüm Yaprak'ın aklına şeytanın aklına gelmeyecek bir fikir geldi. Ancak bu fikrin sonunun Barış'a dokunacağı kimin aklına gelirdi!
  • Yaprak'a karşı sert tavır alan erkekler, Barış'ın suçsuz olduğu ve kurtarılması gerektiği konusunda kızcağızı kaale almadılar. Karakolda uluorta Konuşan Oya'nın (Yaprak'ın annesi) Barış'tan erkek arkadaş diye söz etmesiyle ipler iyiden iyiye gerilmiş, Ali başta olmak üzere çocukların hiç biri olan bitene bir anlam verememişti. Yaprak merhametli kız. çocuğu sevmese de orada kalmasına ve hüküm giymesine gönlü razı olmadı. çocuklara zor bela derdini anlatmayı başardı ve sırığı kurtarma operasyonu böylelikle başlamış oldu.
  • Dahiyane fikir her zaman olduğu gibi şimdi de Yaprak'tan geldi. tüm bu olaylar içinde mağdur olan herkes ile teker teker konuşulup çocuğun suçsuz olduğu açıklanmaya çalışılacak ve çocuk yok yere hüküm almaktan kurtarılacaktı. ancak bu noktada enteresan bir detay, Barış'ın çoktan nezaretten çıkmış ve onları izlemeye başlamış olmasıydı.
  • İlk Durak, soyulan kuyumcu. Dükkan Sahibi Gökhan'ın çok sevdiği bir aile dostu. ancak adam da fazlasıyla çetin ceviz. Çocukları yeterince kıvrandırdıktan sonra, ortaya bir pazarlık attı. Yeni açacağı bir restoranın, servis, mutfak ve temizlik işleri için çocuklardan yardım istedi. işin içinde Barış var ya, Yaprak anında kabul etti. çocuklar ilk etapta mırın kırın ettilerse de onlar da işi kabul etti ve asıl curcuna restoran tarafında başladı!
  • Yaprak'ın organizasyonu ile güzel başlayan açılış merasimi, Gökhan'ı ölmeyen soğanlar yüzünden delirten müşteri, Okuldaki devamsızlık sorunu yüzünden ceza alan ve bu yüzden babası tarafından sürekli taciz edilen Yaprak, Sürekli tabak çanak dağıtan Oğuz ve Masada patlayan havai fişekler gibi bir kısım enteresan olayla karmaşık bir şekilde son buldu. Peki ya çarpılan adam?! o bu olayların neresinde?!
  • Tek bir kişi gelsin diye haber yollayan adama, olaylara dolaylı olarak sebep olduğu için Yaprak kendi başına gitmeyi uygun gördü. adamı boydan boya sargılı halde gördüğüne bir nebze şaşırmış olsa da doğrudan konuya girdi ve konuya giriş sırasında adamın garip bir isteği ile karşılaştı. kızın zayıf bir anında ortaya çıkan Barış Daha öncesinde nezaretten çıktığını, çocukları gölge gibi izlediğini ve Tüm bunların kendinin düzenlediği bir kurmaca oyun olduğunu itiraf etti...


Yorumlar

Bu blogdaki popüler yayınlar

Tozkoparan İskender 2. Sezon 1. Birleştirilmiş Bölüm ( Bölüm 42 - 43 ) - Kazanan Mavi Ay!..

Kocamın Ailesi Bölüm 3 - Umudun Eli...

Eyvah Ramazan Bey Bölüm 1 - Tanrı Misafiri...

Tozkoparan İskender 1. Birleştirilmiş Bölüm ( 6-7. Bölüm) Özeti

Aramızda Kalsın Bölüm 3 - Hararetli Emanet ----#HayatımınGünlüğü----