4N1K İlk Aşk Bölüm 4 - Londra Yolcusu Kalmasın!!

 Londra Yolcusu Kalmasın!!
Bu Bölüm öyle şeyler olacak ki, benim anlatmaya kalbim dayanmadı, sizin okumaya dayanır mı emin değilim. şu kadarını söylemeliyim ki, Barış - Ali ve Yaprak Üçgeninde rekabet hiç olmadığı kadar yükselmeye başlıyor...
  • Bizim bu projeyi hikayeye esin kaynağı olan kitap serisinden bu yana takip eden takipçilerimizin en sinir olduğu karakterlerden biri de Bade. Kelimenin tam anlamıyla uyuz bir tip ve Yaprak'ı Ali ile gördükçe bir havalara girmeye başlıyor. Bu Havanın Sonucu, bu kez göründüğünden daha vahim. Ali nihayet şu meşhur şarkıyı okumak için Fırsat yaratıyor. Ancak bu kez de önüne Bade engeli çıkıyor.
  • Geçtiğimiz bölümün sonunda, Besteyi çocuklara, dolayısıyla da esas kız Yaprak'a okumak için gittiği parkta Bade ile karşılaşan Ali, Ortamın biraz gerilmesine sebep oldu. Kız Israr Kıyamet şarkıyı dinlemek isteyince çocuk dayanamadı ve şarkıyı okumaya niyet etti. Ancak tam da o anda olan oldu ve Barış'ın elinden kaçmayı başaran Yaprak Ortama ani bir giriş Yaptı ve Olanları fazlaca yanlış anladı! Evet Yaprak Ali ve Bade'yi sevgili Sanmıştı ve Olanca Hızıyla oradan uzaklaştı. Olan bitenlere anlam veremeyen Ali peşinden gitmek istediyse de Bade çocuğu bırakmadı ve bu noktada onun da oyunu başlamış oldu.
  • Ali ile Bade beraber zanneden Yaprak ise kafası karışık bir şekilde yine önceki bölümde ceza aldığı babasına yakalanmamak üzere eve döndü. Ancak büyük bir açmazda idi. Ali ve Bade Cidden Sevgililer miydi?! Bade'nin Ali'nin telefonunu kendisininkiyle değiştirerek onun ağzından Yaprak'a attığı mesajlar olayı bu yönde kanıtlar nitelikte idi. kızcağızın aklı olanlar yüzünden darmadağın olmuşken, bir de Barış'ın baskıları ve okuldaki gereksiz rekabet canın sıkmaya başlamıştı.
  • Bade Ali'ye kurduğu kumpasın bir bölümünde, Ali'den sevgili rolü oynamalarını istedi. Ali de Saf hemen bunu kabul etti. Ancak bilmiyordu ki  işin içinde çok büyük bir tezgah vardı?! oyun devam ederken garibem Yaprak yine Olayların tam göbeğinde  bitti ve Yine çocuğun açıklamasına fırsat vermeden olayı kapattı. 
  • Gelelim asıl bombanın patladığı ana! Ali çeteyi her zaman gittikleri mekanda toplayıp artık bu işe bir son vermeye karar verdi. Tabi fazlalık Bade de oradaydı ve olanları uzaktan izlemeye başladı. Tam da planladığı gibi Yaprak şarkının anlamını çözemedi, işin içine o sarı çiyan girdi ve Çocuğun şarkısı yarıda kalıp Yaprak oradan da kaçmayı başardı. bunun yaratacağı etki ise bölüm başlığı oldu..
  • Olanları daha fazla Kafası kaldırmayan Ali, kendisinden hiç beklemediğimiz bir Karara imza atarak babası ve annesi ile birlikte Londra'ya gitmeye karar verdi. Bu karar onu neyden ve nasıl uzaklaştıracaktı bilemiyorum ama belki biraz kafasını dinlemesini sağlayacaktı. Durumu Öğrenen Yaprak jet hızıyla çocuğu engellemeye Meyletti. ilk etapta yetişemeyeceğini düşündüyse de son anda bindiği taksiyi durdurarak Ali'yi gitmekten vazgeçirmeyi başardı...

Yorumlar

Bu blogdaki popüler yayınlar

Tozkoparan İskender 2. Sezon 1. Birleştirilmiş Bölüm ( Bölüm 42 - 43 ) - Kazanan Mavi Ay!..

Kocamın Ailesi Bölüm 3 - Umudun Eli...

Tozkoparan İskender 1. Birleştirilmiş Bölüm ( 6-7. Bölüm) Özeti

Eyvah Ramazan Bey Bölüm 1 - Tanrı Misafiri...

Kocamın Ailesi 1.Bölüm Özeti