4N1K İlk Aşk Bölüm 5 - Bela Mıknatısları

Bela Mıknatısları

Bu Bölümü nasıl anlatabileceğimi, nasıl toparlamam gerekeceğini hafta boyu çok düşündüm.  her biri birbirinden tuhaf ve üzücü olaylar sanki söz birliği etmişçesine bu bölüme yığıldı. 

  • Öncelikle, sizi biraz geçmişe götürmek istiyorum. Çetenin okuduğu okulda rehber öğretmen olan Ela,  Ali'nin Orijinal annesi. babası Tekin ile o doğduktan kısa bir süre sonra ayrılmışlar ve Tekin yurtdışında yaşamaya, sonradan evlendiği ikinci hanımı Jülide ile Yaşayıp Ali'ye böyle bakmaya başlamış. Ayrılığın sebebi aldatılma gibi görünse de Ela Tekin'i asla aldatmamış  ve yıllarca bunu ispata çalışmış, ancak başaramamış. Şimdi Ela'nın eline büyük bir fırsat geçiyor, tüm bu olaylara ve yıllarca oğlundan Ayır kalmasına sebep olan Adamı görüyor, ancak yakalamayı ve olayları itiraf ettirmeyi başaramıyor. 
  • Adamın İşyerinin kartını karşılaştığı yerde bulan Ela, geçtiğimiz bölüm Tekin'i adamın işyerine götürdü. Bu Bölüm her şey ortaya çıkacak, Tekin'in nazarında Ela aklanacak diye düşünürken, adam oyun içinde oyun yaparak oradan uzaklaşmayı bildi. Tekin karşısında Bir defa daha zoru durumda kalan Masum anne, mahcubiyetini gidermenin yollarını aramaya başladı.
  • Bu Olayların peşi sıra daha kötülerinin geleceği kimin aklına gelirdi?! Tekin ile uzun ve karmaşık bir tartışmanın ardından Eve Dönmeye Hazırlanan Ela'nın Evinin çok yakınında bir yerde kapkaççılar tarafından çantası gasp edildi. Tesadüf eseri oradan geçen Ali ile, Unuttuğu Cep telefonunu Ela'ya geri vermek üzere kadını bıraktığı yere geri dönen Tekin Olaya Müdahalede bulunarak Çantayı kurtarmaya çalıştıysa da, ne yazık ki bu çaba da sonuçsuz kaldı ve adamlar çantayı alıp oradan uzaklaştılar. yine şans eseri kimse yara almamıştı ancak bu durum çok daha kötü olayların öncü habercisi durumundaydı.
  • Aldıkları çantanın içinde Ela'nın Ali'den ayrıldığından beri her şeyi yazdığı günlük de vardı. hem günlüğü, hem de çantayı karıştıran adamlar bir yolunu bulup Tekin'e ulaşmayı başardı.  Bu Esnada olan bitenden habersiz olan Tekin ise, adamlardan aldığı bir telefonla sarsıldı. Grubun lideri Tekin'i tanımış, Telefonunu bulmuş ve Ondan yüklü bir miktar para istiyorlar. Tabi bizim bildiğimiz Tekin kuru gürültüye Pabuç bırakmaz. Ama iş bu kez ciddi. Adamlar Ali'yi de yakın markaja alarak şantaj çemberini genişlettiler.  Tekin ne yaptıysa adamları ikna edemedi ve 1 saat içerisinde istedikleri paranın ellerinde olmasını istediler. Tekin yine bildiğimiz sürtüşmelerinden biriyle karşılık verdiyse de, adamlar Ali'yi sıkıştırmak üzereydi ve bu durum hiç hoş olmayan olaylara sebep olacaktı.
  • Bu Bölüm okul gezisine giden çete, Macera parkında güzel bir gün geçirirken, Adamlar da Ali'nin peşini bırakmıyor. Tekin verilen süre dolmasına rağmen adamlara parayı vermemekte diretince, Adamlar Parkta köşe bucak çocuğu takip etmeye başladı. grubun lideri, ilk etapta Tekin'i Ela'nın günlüğünü Ali'ye vermekle tehdit ettiyse de Ali'nin çantasına koydukları defter tamamen boştu ve içinde yalnız bir adres ve saat yazılıydı. Ali ve Yaprak başta bu olay  Barış'ın başının altından çıktı diye düşündüyse de adamların oyunu çok farklıydı.
  • verilen adrese söylenen saatte Yaprak ile birlikte Giden Ali başta Kimseyi göremedi. Adamların ortaya çıkmasıyla, büyük bir kavganın başlaması arasında oldukça kısa bir süre olmasına karşın, kavga daha da büyüdü ve Ali Yaprak'ı oradan uzaklaştırmak isterken adamlardan birinin bıçaklı saldırısına Maruz Kaldı!!! Saldırganlar ortadan kaybolduktan sonra ne yapacağını bilemez halde çocuğun yanına dönen Yaprak için hayatının en zor anlarından biri daha başlıyordu. Ali Ölecek miydi?! Yaprak Ali için nasıl bir çare bulacak?! hep birlikte görüp okuyacağız...


Yorumlar

Bu blogdaki popüler yayınlar

Tozkoparan İskender 2. Sezon 1. Birleştirilmiş Bölüm ( Bölüm 42 - 43 ) - Kazanan Mavi Ay!..

Kocamın Ailesi Bölüm 3 - Umudun Eli...

Tozkoparan İskender 1. Birleştirilmiş Bölüm ( 6-7. Bölüm) Özeti

Eyvah Ramazan Bey Bölüm 1 - Tanrı Misafiri...

Kocamın Ailesi 1.Bölüm Özeti