4N1K İlk Aşk Bölüm 7 - Bir Büyük Çete Meselesi!

Bir Büyük Çete Meselesi!

Geçtiğimiz hafta Sizlerden Müsaade istediğimiz bölüm oldukça tantanalı geçti. Zor bela hastaneye kaldırılan Ali'yi sağlığına kavuşturmak için sevenlerinin yapmadığı şey kalmadı. Şimdi her şeyin normale dönmeye başladığını düşündüğümüz sırada gelişen olaylar işi çok farklı noktalara taşımaya yetecek...

  • Anlatımın girişinde yazacağım. daha doğrusu bölümde yaşanan olaylardan ötürü okurlarımı kızdırmak istemem ama Bu Bölüme Ali ve Barış'ın katlanarak artan kapışmaları damgasını vuracak dersem abartmış olmam. Geçtiğimiz bölüm hastanede Ölüm kalım Savaşı veren Ali'yi tesadüf eseri olayın olduğu yere gelen Barış Hastaneye yetiştirdi. Herkes Olayın şokundan  Neyin ne olduğunu anlayamadıysa da Barış yine olması gereken zamanda olması gereken yerde idi ve Ali Son anda ve Büyük çabalarla Yeniden ayağa kalktı.
  •  Bu Bölümün bombalarından biri Kendisini hastaneye onun götürdüğünü öğrenen ve bu yüzden  Barış'a borçlu kalmak istemeyen Ali'nin "Benden bir şey iste. Ne olursa" çıkışıyla başlayan çekişme. Ali'nin yıllardır Yaprak konusundaki çekinceleri ve Endişeleri Hepinizin Malumu. Kendine konduramasa da Yaprak'tan hoşlanıyor ve dostlukları uğruna bunu ona itiraf etmekten Kaçınıyor. Bu Bölüm Barış Öyle bir şey istiyor ki, Çocuk İyiden iyiye kıskaca Düşüyor. Ali Barış'ın bu isteğini yerine getirip, çoğu şeyin ve geçen 12 yılın büyüsünün bozulmasına seyirci mi kalır, yoksa bu iş daha farklı yerlere mi gider bilemiyorum ama bu işin burada kalmayacağı aşikar.
  • Nihayet Alikuşumuz Sağlıklı bir şekilde Evine Döndü! evde Çetenin Pastalı Videolu Karşılaması ile Keyifler yerine gelirken, Tekin En Başından beri bu olup bitenlere Sebep olan ve 6. Bölümde Barış'ın başarılı operasyonuyla bir üyesini polise teslim eden tiplerle muhatap olmaktan kurtulamadı. Yine bir önceki bölümde Ela'nın günlüğünü koz olarak ellerinde tutan adamlar tüm yüzsüzlükleriyle Tekrar Tekin'i aramaya başladı. Tekin olacakları kestirdiği için adamları geri çevirmesini iyi bildi  ancak Adamlar bu kez de günlüğü Ali'ye göndermekle tehdit ettiler. Haşin Tekelioğlu bu tehdide de aldırış etmedi ancak Kapıda Karışan Kuryeler İşi Acayip bir noktaya getirdi!
  • Hastaneden Çıktığı için Ali'ye bir hediye vermek isteyen Barış, Kapıda Yaprak gümrüğüne takıldı. İçeri giremediği için hediyeyi kurye ile göndermeyi planladı ancak aynı anda da Adamlar Günlüğü Kuryeye vermiş, Günlüğü getiren kurye Hediyeyi getirenden önce davranmıştı. Barış'ın günlüğün olduğu kutuyu kendi hediye paketi sanıp teslim alması işleri sarpa sardırmaya başladı. Günlüğü okuyan sırık, yazanlar karşısında gözlerine inanamadı ve Durumu Yaprak ile paylaştı. Günlükte yazan "Benim Gamzeli Oğlum" Cümlesi herkeste jetonların düşmesini sağlamış olacak ki, Yaprak Ali'ye bu durumu söyleyip söylememek konusunda hayli kararsız kaldı. Barış'ın okulda yaptığı ufak bir araştırma yazının Ela'ya ait olduğunu kanıtladı ve bu durumun Tekelioğlu Efradına bayağı zorluk çıkaracağı besbelli.
Yazardan: Geçtiğimiz hafta hem elimizde olmayan bir takım problemler, hem de bölümün üzücü geçmesinden ötürü sizlere anlatım yapamadık. bu bölümü ta 5. bölümden ve önceki bölüm  hakkında bildiğimiz çok az datadan bağlamak epey bir zor oldu. şimdiden sürçü lisan  ettikse affola. 


Yorumlar

Bu blogdaki popüler yayınlar

Tozkoparan İskender 2. Sezon 1. Birleştirilmiş Bölüm ( Bölüm 42 - 43 ) - Kazanan Mavi Ay!..

Kocamın Ailesi Bölüm 3 - Umudun Eli...

Eyvah Ramazan Bey Bölüm 1 - Tanrı Misafiri...

Tozkoparan İskender 1. Birleştirilmiş Bölüm ( 6-7. Bölüm) Özeti

Eyvah Ramazan Bey Bölüm 5 - Jet İmam: Bir Teravih Macerası!..