4N1K İlk Aşk Bölüm 8 - Sırlar, Entrikalar ve İskele Alabanda!!

Sırlar, Entrikalar ve İskele Alabanda!! 

Ayvaz ailesi özelinde bütün çete ve Yan Mahsullerinde işler git gide karmaşıklaşıyor. Yaprak için bir tarafta Arkadaşlarından Ayrılmak Diğer yanda Ela'nın Günlüğü, Ali için ise Barış ile gelecekleri yeni nokta  işleri içinden çıkılmaz  hale getirmeye yetecek de artacak...



  • Geçtiğimiz bölümü ekrandan Takip edenler, Yaprak'ın okulda devamsızlık sorunuyla boğuştuğunu ve Kayıp raporu bulmak için girdiği türlü çeşit kılığı hatırlayacak. Bu Bölüm Tüm bu olayların sonucunda Yaprak'ın okuldan atıldığı haberini alan Taner, öfkeden kızarmış bir yüz ve oldukça acımasız bir kararla okula Baskın veriyor. Yaprak'ın devamsızlık haberi üstüne bir de yalan söylediğini anlayan Baba Ayvaz, Pılıyı pırtıyı toplayıp, Asıl işinin olduğu Antalya'ya gitmeye karar veriyor! bu duruma bir anlam veremeyene Yaprak ve çete ise, adamın ağzından girip burnundan çıktıysa da başarılı olamadı ve Ayvaz ailesi Antalya Yolculuğuna hazırlanmaya başladı. Olan bitene Üzülen Yaprak ise, Arkadaşlarından ve Sevdiklerinden ayrılacağı için oldukça üzgün ve kötü vaziyette idi. 

  • Tabi bu duruma da bir Çözüm vardı! Ancak çözümü getiren kişi problem idi. Yaprak'tan gideceklerini öğrenen Barış, Taner'in önünü keserek onu ikna etmeye Çalıştı. İlk Etapta İnadım inat diyen Taner, Sırık oğlanın Ders Notlarını görüp, yelkenleri suya indirince meselenin kökü kazınmış oldu. Ancak Ayvaz büyüklerinin bir kaç şartı vardı. O şartlar yerine getirilmediği takdirde Antalya'nın yolları taştan. Barış Yaprak'a kötü giden dersleri çalıştıracak, böylece Ailenin de gözü arkada kalmayacak ancak Barış da araziye uymuş olacak, Adama gösterdiği not çizelgesi sahte çıktı.


  • Ela'nın günlüğü hala gizemini korumaya devam ediyor. Yaprak Günlükte yazan gamzelinin Ali Olduğunu Öğrendiğinden Beri İçinde tuttuklarını gizlemekte ve Ali'nin yüzüne bakmakta biraz daha zorlanmaya başlıyor. Ali'nin gerçekleri öğreneceği korkusuyla ne yapacağını bilemez halde olan Yaprak'ı bu durumdan da Barış Kurtaracak.
  •  Günlüğün Yaprak ile ilgili sayfalarını yırtan Sırık, defteri geri Ela'ya vermeyi teklif etti. Yaprak da bu teklife Sıcak baktı ve Defteri geri bırakmak için harekete geçildi. Ancak bu durumdan Ela'nın da haberi olması gerektiğine kanaat getiren ikili, Ela ile çetenin her zaman gittiği kafede bir randevu ayarladı. Ancak Orada da Davetsiz bir misafir vardı! En başından beri Barış'ın Yaprak ile yan yana olmasından Huylanan Ali, Onları köşe bucak takip etti ve en sonunda Ela ile üçünü Kafede yakaladı! günlük meselesinden Haberi olmuş muydu, yoksa yine kıl payı mı olacaktı? bunu önümüzdeki bölümler gösterecek. 
  • Dipnot: Bu Bölüm Ali - Barış Cephesi bir tık daha kızışmaya başlıyor! Barış'ın Yaprak'ı sürekli Değiştirme çabalarından bunalan Ali, Onunla karşı karşıya geliyor. Ali'nin Yaprak'a olan aşkını itiraf edememesini öne süren Barış, tersini düşünen Ali ile gırtlak gırtlağa geldi. Daha büyük bir kavga çıkmadan, Sadece ağacı yumruklama ile olay yatışmış olsa da, ne Barış'ın, ne de Ali'nin bu dalaştan vazgeçmeye ve Yaprak'ı bırakmaya niyeti var.




Yorumlar

Bu blogdaki popüler yayınlar

Tozkoparan İskender 2. Sezon 1. Birleştirilmiş Bölüm ( Bölüm 42 - 43 ) - Kazanan Mavi Ay!..

Kocamın Ailesi Bölüm 3 - Umudun Eli...

Eyvah Ramazan Bey Bölüm 1 - Tanrı Misafiri...

Tozkoparan İskender 1. Birleştirilmiş Bölüm ( 6-7. Bölüm) Özeti

Eyvah Ramazan Bey Bölüm 5 - Jet İmam: Bir Teravih Macerası!..