4N1K İlk Aşk Bölüm 9 - Gizemli Öğrenci

 Gizemli Öğrenci

Anlatımın bu kısmını Yaparken,  Kitap Serisini okumuş olmanın verdiği rahatlık ve bunun Sağladığı avantajdan yararlanacağım. Kitabı okuyanlar bölümün başlığına esin kaynağı olan kişi daha okumaya başlar başlamaz şıp diye tanıyacaklar...
  •  Bu Hafta Arslanel Koleji bir bomba haberle çalkalanmaya başladı. Okula yeni bir öğrenci gelecek ve onu müdürden başka ne tanıyan var, ne de gören. Kimilerine göre bir kung fu hareketiyle 11 kişi yere sermiş, kimine göre çok zekiymiş, kimine göre de aşırı kindar ve intikamcı. Ancak Okula geldiği andan itibaren bu düşüncelerin hepsi teker teker silinecek. Çünkü gelen kişiyi aslında hepimiz tanıyoruz!! 
  • Okulun hademesi Kamil'i bile korkutan bu gizemli Öğrencinin Adı Tuna! Daha önce kişisel sorunlarından ötürü pek çok defa okul değiştirmiş, şimdiki mekanı Arslanel Koleji olmuş. karşısındakilere Sürekli tepeden bakan, kendini herkesten üstün gören soğuk nevale bir tip. Müdürün okul dışında işlerinin yoğun olmasından dolayı okulun tanıtımı ve gezdirilmesi işinin Yaprak'a kalması ise bambaşka bir olay oldu! Bu Deli ile bizim deli bir araya gelince ufak çaplı bir kriz yaşandı ancak Saman alevi misali çabuk parlayıp çabuk söndü. çetenin ilk izlenimi de "bu bebe katıksız manyak" kıvamında oldu ancak Ali başta olmak üzere tüm çete onu okulun "kendilerine has" kurallarına alıştırma ve adapte etme konusunda kararlıydı.

Gelelim bu bölümün Bomba Olayına! Ali Kendi kendini aramaya karar veriyor! evet yanlış okumuyorsunuz Ali, Kendi kendini aramaya karar veriyor! peki ama nasıl, neden?!
  • bu günlük Tekelioğulları'nın başına iş açacak demiştim!  Geçtiğimiz hafta Barış'a içinde günlüğün olduğu paketi teslim eden Kuryeyi bularak ağzından laf almaya Çalışan Tekin ve Jülide, bu bölüm Yaprak ile Barış'a ulaşıyor. Daha öncesinde Ela ile yüz yüze konuşan ikili ise, bir noktada Ali'nin hışmına uğruyor.
  • Yine önceki bölümde Yaprak ve Barış'ı takip eden Ali, Ela ile üçünün konuşmalarına kulak misafiri oldu ve duyduklarını yanlış anlayarak Ela'nın kaybolan oğlunu aramaya karar verdi! ilk etapta Duydukları karşısında şoke olan Yaprak Olaya Müdahale etmek istedi ise de başarılı olamadı ve Oğlan Kayıp Çocuğu aramak için çeteyi topladı! Tam da bu noktada işler yokuş aşağı gitmek üzere iken araya giren Ela'nın sağlam yatarak müdahalesi sonucunda çete bu işten vazgeçti. Ancak mesele burada kapanmadı.
  • Bu Meselenin daha fazla örselenip, Ali'nin kulağına gitmesini istemeyen Tekin ve Jülide, evvela çocukları susturması için Ela'yı dürttü. Çocuklar her şeyi bildikleri için Oldukça Zor Duruma Düşen Ela için bunu yapmak hiç de kolay olmadı. Çete, kayıp çocuğu aramaya başlayacaklarını Haber verdiğinde Oğlumu buldum diyerek aradan Sıyrılmayı başaran Kadının bu hamlesi de Tekin'i mutlu etmedi ve Olayların ucu En Sonunda Yaprak ve Barış'a kadar uzandı. 
  • Günlük ve Ali Konusunda Artık kartlar açık oynanmaya başlıyor! Çocukları bir mekana toplayıp açık açık her şeyi konuşmaya karar veren Tekin, Susmaları, aksi halde Ali'yi Ela'nın da kendilerinin de göremeyeceği yönünde açık tehditte bulunmaya başlıyor! Bu tehdit Yaprak'ta ne denli işe yarar bilemiyoruz ama eğer tehdit gerçeğe dönerse Barış'ın bu durumdan yararlanmak isteyeceği açık...




Yorumlar

Bu blogdaki popüler yayınlar

Tozkoparan İskender 2. Sezon 1. Birleştirilmiş Bölüm ( Bölüm 42 - 43 ) - Kazanan Mavi Ay!..

Kocamın Ailesi Bölüm 3 - Umudun Eli...

Eyvah Ramazan Bey Bölüm 1 - Tanrı Misafiri...

Tozkoparan İskender 1. Birleştirilmiş Bölüm ( 6-7. Bölüm) Özeti

Eyvah Ramazan Bey Bölüm 5 - Jet İmam: Bir Teravih Macerası!..