Hayatımın Günlüğü - 1 ' de "Yeni Başlangıçlar" ! Çete Bu Kez Üniversiteli Oluyor!

Sevgili Dostlar, Değerli Okurlar;

Öncelikle bir konuda sizlerden özür dilemek ve bu blogda neden aktif olamadığımızı açıklayarak yazıma başlamak istiyorum. 

Bildiğiniz gibi her anı dinamik ve çalkantılı bir televizyon sektörümüz var ve 2019'un Türkiye'sinde bu blogun adına ve Değerlerine yakışır diziler bulmak imkansıza yakın hale geldi. bu nedenle 2018'in son aylarında ara verdiğimiz Hayatımın Günlüğü - 1 biraz nadasta iken, Hayatımın Günlüğü - 2 ' de heyecanlı geçen bir Disney projesi ile sizlerin görüşüne çıkmaya devam ettik, ediyoruz. 

arada geçen bu uzun süre boyunca, okumalarını ve sayfa ziyaretlerini eksik etmeyen Başta Makedonyalı dostlarımız olmak üzere, tüm okurlarımıza teşekkür ediyor, bu zorunlu aradan dolayı sizlerden özür diliyoruz. 

Şimdi gelelim Blog sayfamızı nadastan çıkaracak büyük bombaya! Daha önce elimizde olmayan sebeplerden ötürü yarıda kesmek zorunda kaldığımız ve Dijital platformda yayınlanma kararı alınan 4N1K serisi, geçtiğimiz aylarda Fox Play adında bir dijital platformda yayın hayatını sürdürmeye başladı. Dijital çağın gençlerinin isteklerine ve beklentilerine kulak veren Fabrika Yapım ve Fox'un ortak girişimleri ile açılan platformda ayrıca Daha önceden yayınlanmış Fox Dizileri, sevilen filmler ve yaşam programları da yer alıyor. 

Bunun blogla alakası ne diye sorduğunuzu duyar gibiyim. şöyle ki;

daha önce de planladığımız, Ancak Hayatımın Günlüğü - 2 ' nin müsaade etmediği bir çalışmayı hayata geçirerek, yeni 4N1K dizisini Blogda anlatmaya başlıyoruz! 

4N1K Yeni Başlangıçlar adını taşıyan bu yeni dizide, Hepimizin tanıdığı çeteyi, bu kez üniversite hayatının tam da göbeğinde izleyeceğiz. Yaprak, Ali, Oğuz ve Sinan bir bölüme girmeyi başarmış, biri reklamcı, biri mimar, biri çizer, Diğeri de orman mühendisi olmaya hazırlanırken, Hayatının Kaydırmasını yapan Gökhan'ı da, ikinci defa üniversite sınavına hazırlanırken göreceğiz. tabi çetenin olmazsa olmazı Barış da dünyanın öbür ucundan Sırf Yaprak için gelecek! 

bölüm anlatımları geldikçe tanıyacağımız yeni karakterleri, düne göz kırpan halleri ve en önemlisi de "aşk acılarıyla" çete sizi hem güldürecek, hem de düşündürecek! 

Halihazırda Fox Play'de 13 bölüm ile sezon finali yapan dizimizi, 31 Mayıs'dan itibaren İlk 10 bölüm 31 Mayıs - 9 Haziran Haftası hafta boyu her akşam, son 3 bölümü ise sonraki hafta cuma - cumartesi - pazar olmak üzere blogda okuyabileceksiniz. 

Bu Keyifli ve neşeli başlangıçta bizleri yalnız bırakmayın! :)






Yorumlar

Bu blogdaki popüler yayınlar

Tozkoparan İskender 2. Sezon 1. Birleştirilmiş Bölüm ( Bölüm 42 - 43 ) - Kazanan Mavi Ay!..

Kocamın Ailesi Bölüm 3 - Umudun Eli...

Tozkoparan İskender 1. Birleştirilmiş Bölüm ( 6-7. Bölüm) Özeti

Eyvah Ramazan Bey Bölüm 1 - Tanrı Misafiri...

Osmanlı Tokadı Bölüm 5/1-Fatih Sultan Mehmet Komedisi