4N1K Yeni Başlangıçlar Bölüm 2 - Aramızda Sır Kalmasın...

Aramızda Sır Kalmasın

<< Bütün bir günü evde geçiren ve hiç duymaması gereken şeyleri üstünde kambur etmek durumunda kalan Oğuz için işler hiç de iyi gitmiyor. özellikle de duyduğu büyük bir sır ortalığı karıştırmaya yetiyor da artıyor bile!! >>

  • Sinan'ın Gökhan'ın gazabına uğrayan oyuncağı, Ali'nin ortadan kaybolan Parfümü, Sütüne bir de Yaprak ve Ali'nin başarısızlıkla sonuçlanan yaz aşkı denemeleri. Oğuz tüm bunları bir günün içinde öğrenip, her birini muhataplarından gizlemeye çalışınca olanlar oluyor! en sonunda en mülayimi, en ağırbaşlısı dediğimiz Oğuz Ünal'ı da çıldırtan bir olaylar silsilesi gelişmeye başlıyor! 
  • Öncelikle olaylara Sinan'dan başlayalım çünkü o da benim gibi sessiz ortamda uyuyamıyor ve geceleri başucunda Gökhan'ı deli eden bir yağmur sesi çıkaran makinesiyle uyuyor. bu durumdan oldukça gıcık kapan Gökhan da, Duyduğu seslerden ötürü sürekli tuvalete gitme ihtiyacı hissediyor ve bu durum onun için iyiden iyiye sinir bozucu hale gelmeye başlıyor. 
  • bir sabah Sinan Banyoda süsü ile uğraşırken, Gökhan da Oğuz'un koordinat vermesiyle Oğlanın odasının yolunu tutuyor. İlk etapta ibre boşver gitsin'i gösterirken, Sinan'ın ortalıkta görünmemesiyle aynı ibre birden "İntikamını Al!" da kalıyor ve ne oluyorsa o andan sonra oluyor! Ses çıkaran oyuncağı bulan Gökkuş, önce cansız varlığa sözlü sataşmayla başlayıp, daha sonra hızını alamayıp alete tekme tokat girişmeye başladı. İlk olarak odada çıkan partırtıya koşan Oğuz'un ilk sır yükü de bu oldu haliyle
  • Gökhan'ın göğsünde yumuşattığı top, Ali'nin odasında rövaşataya çıkıyor. Orada bu sefer Sinan ile karşılaşan Deli fişek, Çocuğu Ali'nin parfümünü Aşırırken yakalıyor ve Sinan da Tıpkı Gökhan gibi garibin ağzını kapatmayı başarıyor. Ancak asıl bomba Yaprak ve Ali'den geliyor! üstüne bir de yanlış anlamalar ve çocukların farklı olayları aynı şeyden bahsediyormuş gibi anlatmaları işleri iyiden iyiye çığırından çıkarmaya başlıyor!
  • Ali ve Yaprak'ın geçen yaz bir çıkma öncesi flört evresi geçirdikleri ortaya çıktı. Ancak Diğer dörtlünün bundan hiç haberi olmamış ve çocuklar bu durumdan onlara nasıl bahsedeceklerini bilememişler. ta ki Oğuz banyo kapısının eşiğinden içeride kapalı kalan çocukların tüm konuşmalarına şahit olup onlara tavır almaya başlayana kadar! 
  • Ali evin arızalı banyo kapısını tamir etmeye çabalarken Yaprak ile birlikte içeride kilitli kaldı.  telefonları da yanlarında olmadığından kimseye haber de veremediler. bu esnada yazın yaşananlar ve bu flört evresi yeniden hatırlara geldi. Aslına bakarsanız bunu ilk Öğrenenin Oğuz olması gayet iyi oldu, çünkü Diğerlerinin tepkisi Oğuz kadar bile yumuşak olmayabilirdi. Nitekim öyle de oldu. 
  • bir nedenden tüm bu yaşananları ve duyduklarını daha fazla taşıyamayan Deli oğlan, sonunda herkese birbirlerine yapılanları teker teker anlatmaya başladı. ancak tüm bu olanlar içerisinde en fazla ve en sert tepkiyi çeken tahmin edersiniz ki Yaprak ve Ali'nin durumu oldu. haklılık payları tartışmaya açık olmakla birlikte, çocuklar herkesin verebileceği türden bir tepkiyle karşılaşmıştı ve bu da gayet doğaldı. Oğuz'un iyi kafayla kurduğu ( detaylarda kaybolmamak için yazmadım ) mahkeme sonucunda herkes hem barıştı, hem de Oğuz'dan iyi bir ceza aldı. 


Yorumlar

Bu blogdaki popüler yayınlar

Tozkoparan İskender 2. Sezon 1. Birleştirilmiş Bölüm ( Bölüm 42 - 43 ) - Kazanan Mavi Ay!..

Kocamın Ailesi Bölüm 3 - Umudun Eli...

Tozkoparan İskender 1. Birleştirilmiş Bölüm ( 6-7. Bölüm) Özeti

Eyvah Ramazan Bey Bölüm 1 - Tanrı Misafiri...

Osmanlı Tokadı Bölüm 5/1-Fatih Sultan Mehmet Komedisi