Tozlu Günlük Raftan iniyor, Hayatımın Günlüğü - 1 ' de Yepyeni bir komedi başlıyor!

Sevgili okuyucu;

uzun zaman senin karşına hem ekran başında izlerken, hem de burada bölüm anlatımlarını okurken zevk alacağın bir proje ile çıkabilmek için bekledik. Bu süreçte internet dizileriyle yol almaya çalıştık. ancak gördük ki Hayatımın Günlüğü - 1 okuyucusu okumaktan zevk almanın ötesinde, bizi bu işi yaptığımız için mutlu eden, belki yaptığımız işleri okurken yüzünden kah tebessümü, kah burukluğu eksik etmeyen kocaman bir ailenin birer üyesi ve bu aile bizden sıradan internet dizilerinden çok daha fazlasını bekliyor. 

uzun zaman komedi ağırlıklı, sizlerle paylaşmamıza layık olabilecek bir proje bulamadığımızdan mütevellit Hayatımın Günlüğü - 1 ' i ( çat pat giden internet dizilerini saymazsak ) bir süre için nadasa bırakmıştık. Ancak şimdi Tozlu Günlük Raftan iniyor,  Hayatımın Günlüğü - 1 ' de Yepyeni bir komedi başlıyor! 

TRT uzun zaman sonra hem bizim blog açısından dişimize dokunacak, hem de izleyenleri memnun edebilecek yepyeni bir dizi projesiyle izleyicilerinin karşısına çıkıyor. " Tövbeler Olsun " ismini taşıyan projede Güven Kıraç, Erkan Can, İpek Tuzcuoğlu gibi dev isimlerle birlikte Seda Türkmen, Merve Erdoğan, Mert Carim ve Kerem Muslugil gibi genç yetenekler yer alıyor. 


Bizlerin anlatırken, sizlerin de okurken çok eğleneceğimizi umduğumuz hikayemizin ana konusu ve oyuncu kadrosu şu şekilde:


başarılı ama “pinti” bir mücevher imalatçısı olan Horanta Holding’in patronu Namzet Horanta’nın, pintilikten cömertliğe giden büyük değişimi; bu değişimin "hatme çiçeğim" diye sevdiği ve seslendiği karısı Latife, kızı Nazmiye, oğulları Sinan ve Buğra’yı nasıl etkilediği; bu değişim sayesinde, eski ortağı ve en büyük düşmanı olan Osman ile hayat çizgilerinin kesişmesine dair kimi düşündüren, daha çok da güldüren birbirinden ilginç olaylar zinciri yaşanacak.
 
Tövbeler Olsun dizisinin oyuncu kadrosunda ayrıca Çiçek Dilligil, Ünal Silver, Seda Türkmen, Sercan Badur, Mert Carim, Merve Erdoğan, Mert Denizmen, Semiha Bezek, Naz Çağla Irmak, Batuhan Aydar, Kerem Muslugil, Tolga Canbeyli, Cansu Kurgun, Ozan Güçlü ve Duru Baykal gibi birbirinden başarılı isimler yer alıyor.
 
Proje tasarımı Hasan Kaçan’a ait olan dizinin yapımcılığını Mustafa Fener üstleniyor. Dizinin senaryosu ise Haluk Özenç, Oktay Berber, Cankut Okutur ve Hüseyin Kaçan imzasını taşıyor. 

Çok Yakında TRT - 1 Ekranlarına gelecek bu muhteşem yapımın bölüm anlatımları da eş zamanlı olarak blogda sizlerle olacak. şimdiden keyifli okumalar! :) 





Yorumlar

Bu blogdaki popüler yayınlar

Tozkoparan İskender 2. Sezon 1. Birleştirilmiş Bölüm ( Bölüm 42 - 43 ) - Kazanan Mavi Ay!..

Kocamın Ailesi Bölüm 3 - Umudun Eli...

Eyvah Ramazan Bey Bölüm 1 - Tanrı Misafiri...

Tozkoparan İskender 1. Birleştirilmiş Bölüm ( 6-7. Bölüm) Özeti

Eyvah Ramazan Bey Bölüm 5 - Jet İmam: Bir Teravih Macerası!..