Namzet Horanta ve Osman Necipli Sizlerle Tanışmak için Gün Sayıyor! Büyük Buluşma 9 Ağustos'ta! ( Hayatımın Günlüğü - 2 Okurları için Önemli Duyuru )

Sevgili Okurlar, Değerli Hayatımın Günlüğü - 1 takipçileri;

TRT Müjdeli Haberi nihayet bizlerle paylaştı! 9 Ağustos'ta geliyorlar! 

uzun bir aranın ardından Hayatımın Günlüğü - 1 ' i tabiri caizse diriltecek olan ve herkesin merakla beklediği yeni dizimiz Tövbeler Olsun, ilk Bölümüyle 9 Ağustos akşamı ekranlara gelmeye hazırlanıyor! " eski dosttan düşman olur mu? " sorusunun cevabın esprili bir dille arayacak olan yeni projemizin bölüm anlatımları da eşzamanlamalı olarak burada sizlerle buluşacak. 



Hayatımın Günlüğü - 2 ' de anlatımı devam eden İlk 11'i takip eden okuyucularımız için önemli bir duyurumuz da olacak: 

Tövbeler Olsun'un yayın gününün pazar olarak belirlenmesi nedeniyle İlk 11 Cumartesi günleri tek bölüm ( birleşik Bölüm ) olarak anlatım yapılacak. uzun bir süreden sonra yeniden aktif olmasından ötürü öncelik Hayatımın Günlüğü - 1 ' e verilecek. Hayatımın Günlüğü - 2 ' de rahat bir anlatım ve eksiksiz bir sezon geçirmeyi bizler de çok isterdik. Ancak Hayatımın Günlüğü - 1 'in hayata dönüşü ve bizim bu projeyi burada anlatmak istememizden ileri gelen bu kemer sıkma tedbirini siz değerli okurlarımızın  anlayışla karşılayacağını ümit ediyor, yeni projemiz okurlarımıza ve Televizyon izleyicisine hayırlı olsun diyoruz. 

Yorumlar

Bu blogdaki popüler yayınlar

Tozkoparan İskender 2. Sezon 1. Birleştirilmiş Bölüm ( Bölüm 42 - 43 ) - Kazanan Mavi Ay!..

Kocamın Ailesi Bölüm 3 - Umudun Eli...

Eyvah Ramazan Bey Bölüm 1 - Tanrı Misafiri...

Tozkoparan İskender 1. Birleştirilmiş Bölüm ( 6-7. Bölüm) Özeti

Eyvah Ramazan Bey Bölüm 5 - Jet İmam: Bir Teravih Macerası!..