Hayatımın Günlüğü - 1 ' de Bereket Rüzgarları! Yeni Hikaye " İyi Aile Babası " Geliyor!

 Sevgili canım okuyucu,

son birkaç gün içinde bloga giriş yaptıysan, blog başlığındaki yeni dizi yakında cümlesini görmüşsündür. bu, Hayatımın Günlüğü - 2 okuyucusunun alışık olduğu, ancak burada rastlanılması pek de  mümkün olmayan bir atılımın habercisi idi. 

Hayatımın Günlüğü - 1 ' de ilk defa, iki televizyon projesinin birden bölüm anlatımlarını yapmaya karar verdik ve yeni projemiz, bizleri uzun zaman sonra ilk defa Kanal D ekranları başına geçirecek. yeni projemizin adı " İyi Aile Babası " !

çok yakında Kanal D ekranlarında başlayacak olan ve bizim de bölüm anlatımlarını blog sayfamıza taşıyacağımız hikayemizin genel konusu ve künyesi şu şekilde:


Dizide; Anadolu Yakası’nda özel bir klinik sahibi olan halk sağlığı hekimi Mehmet Ali (Çağlar Çorumlu), karısını ve çocuklarını çok seven, fedakar bir aile babasıdır. Aynı zamanda alt kat komşuları olan annesine de çok düşkündür. Bu yüzden sürekli karısı ile annesi arasında kalıp, ikisi arasında zorlu bir arabuluculuk görevi üstlenmektedir.

Yapım: Süreç Film

Yönetmen: Hakan Algül
Senarist: Tayfun Güneyer

Oyuncular: Çağlar Çorumlu, Şebnem Bozoklu, Melek Baykal, Salih Kalyon, Timur Acar, Bahar Şahin, Bahar Süer, Berke Üsdiken, Ecrin Su Çoban, Berat Efe Parlar, Beste Bereket ve Rukan Demir.


Çok yakında Kanal D ve Hayatımın Günlüğü - 1 'de buluşuyoruz! bizi bu heyecanımızda da yalnız bırakmayın! :) 

not: diziyi ekranda izlemek isteyebilecek okuyucum için yayınlanan ilk fragmanlar Youtube videosu olarak fotoğrafın altına eklenmiştir. 






Yorumlar

Bu blogdaki popüler yayınlar

Tozkoparan İskender 2. Sezon 1. Birleştirilmiş Bölüm ( Bölüm 42 - 43 ) - Kazanan Mavi Ay!..

Kocamın Ailesi Bölüm 3 - Umudun Eli...

Eyvah Ramazan Bey Bölüm 1 - Tanrı Misafiri...

Tozkoparan İskender 1. Birleştirilmiş Bölüm ( 6-7. Bölüm) Özeti

Eyvah Ramazan Bey Bölüm 5 - Jet İmam: Bir Teravih Macerası!..