Herkese ve Her Şeye Rağmen Hâlâ Buradayız! Tozkoparan İskender'in Maceraları Ocak'ta Başlıyor!

Geçmiş zamandan Günümüze, birini getirmek isteseydiniz bu kim olurdu? bir bilim insanı, bir devlet büyüğü, yoksa tüm dertlere çare bulmuş bir hekim? cevabınızı duyar gibiyim. biz Ocak 2021'de, Osmanlı İmparatorluğu'nun en yiğit, en gözü kara ve en attığını 12'den vuran okçusunu sizlerle buluşturuyoruz! 

evet yanlış okumadınız, uzak tarihimizin en yetenekli, en bileği bükülmez okçusu Tozkoparan İskender, zamanından günümüze açılan bir zaman geçidi ile bugüne geliyor, TRT - 1 ve Hayatımın Günlüğü - 1 ' e konuk oluyor! 

En büyük arzusu Okçular Tekkesi'nin en namlı yiğidi olmak olan İskender'i günümüzde Karşılayacak olan Elif, Sinan, Asya ve Arda'nın sorumlulukları bu kez daha fazla. hem okudukları okulun Rakip Okçu takımı Kasırga'dan İskender'i korumak, hem de onlara karşı çetin bir mücadele vermek zorundalar.  Üstelik İskender geldiği zamana dönmediği takdirde zamanda yaşanacak oynamalar da cabası! 

İlk Tozkoparan'da rakip takımda gördüğümüz Sinan ve Arda'yı, bu kez Mavi Ay ekibinde görüyoruz. yenilenen Mavi Ay, sıfırdan ortaya çıkan Kasırga takımı karşısında, öncekinden daha güçlü bir pozisyona gelebilecek mi? İskender Kasırga lideri Tayfun ile neler yaşayacak? İskender'in yokluğunda Tozkoparanlar ayakta kalmayı başarabilecek mi? 

Tüm bu soruların cevabı için Ocak Ayında sizleri TRT - 1 ve Hayatımın Günlüğü - 1 e davet ediyoruz! 

NOT: aşağıda projeyi ekrandan takip etmek isteyecek dostlarımız ve merak eden okurlarımız için yayınlanan son tanıtımın videosu yer almaktadır. 







 

Yorumlar

Bu blogdaki popüler yayınlar

Tozkoparan İskender 2. Sezon 1. Birleştirilmiş Bölüm ( Bölüm 42 - 43 ) - Kazanan Mavi Ay!..

Kocamın Ailesi Bölüm 3 - Umudun Eli...

Eyvah Ramazan Bey Bölüm 1 - Tanrı Misafiri...

Osmanlı Tokadı Bölüm 5/1-Fatih Sultan Mehmet Komedisi

Tozkoparan İskender 1. Birleştirilmiş Bölüm ( 6-7. Bölüm) Özeti