Tozkoparan İskender'den Çocuklara Muhteşem Karne Hediyesi! Yarıyıl Tatilinde Çifte Bölüm!

 Sevgili Okuyucu, Değerli Hayatımın Günlüğü - 1 Takipçileri;

bu duyuruyu, TRT'nin Tozkoparan İskender takipçilerine yaptığı harika bir sürprizle ilgili sizleri bilgilendirmek ve blog sayfamızın anlatım planını sizlerle paylaşmak için yapıyoruz.

sizlerin de bildiği üzere Tozkoparan İskender, 2 Ocak akşamı çifte bölümle İzleyici ve Okuyucularına merhaba demiş, bu bölümler burada birleştirilmiş anlatımla sizlerle buluşmuştu. şimdi TRT'den hikayeyi takip televizyon erkanından eden miniklere ve gençlere bir sürpriz daha geldi ve hikayemiz önümüzdeki iki hafta da çifte bölümle sizlerin görüşünde olacak! 

31 Ocak akşamı 6-7 , 7 Şubat akşamı da 8-9. bölümleriyle sizlerle olacak olan hikayemiz, başlangıçta olduğu gibi birleştirilmiş anlatımla burada yerini alacak,  "Tozkoparan İskender Yeni Bölüm" etiketi ile birlikte bu iki haftaya mahsus olmak üzere "Tozkoparan İskender Birleştirilmiş Bölüm" etiketleri girişlerde kullanılacaktır. 

bölümlerin ayrı ayrı düz bir sırayla anlatılması da planlamalar dahilinde olup, bu şekilde olması halinde bu duyurudaki etiket bilgileri geçersiz sayılarak 

31 Ocak akşamı 6. 

1 Şubat akşamı 7. 

7 Şubat Akşamı 8.

 8 Şubat akşamı 9. bölüm anlatılacaktır. 

bu durumda her zamanki etiketler geçerli olacak, anlatımlar  "Tozkoparan İskender Yeni Bölüm" etiketi altından okunabilecektir. 

okuyucularımıza önemle duyurulur...




Yorumlar

Yorum Gönder

Bu blogdaki popüler yayınlar

Tozkoparan İskender 2. Sezon 1. Birleştirilmiş Bölüm ( Bölüm 42 - 43 ) - Kazanan Mavi Ay!..

Kocamın Ailesi Bölüm 3 - Umudun Eli...

Tozkoparan İskender 1. Birleştirilmiş Bölüm ( 6-7. Bölüm) Özeti

Eyvah Ramazan Bey Bölüm 1 - Tanrı Misafiri...

Osmanlı Tokadı Bölüm 5/1-Fatih Sultan Mehmet Komedisi