Aşk Mantık İntikam Bölüm 1 - Kaldım Aşk Mantık İntikam Arasında...

 Kaldım Aşk Mantık İntikam Arasında

Dünyaca ünlü bir iş insanıyla, kendi halinde saf bir kızın ortak noktaları ne olabilir? tabi ki hararetli bir boşanma yaşamış olmaları!...


  • Esra kendi halinde, pek de gözü açılmamış saf ve temiz kalpli bir kız. lokantacı olan annesi, biraz aklı havalarda abisi ve arada kalmış babasıyla sakin bir hayat sürüyordu. ta ki, eski kocası Ozan'ın yılın girişimcisi ödülü alacağı haberini gazetelerden okuyana kadar! 
  • Ozan'ın sorumsuzluğu, kibri ve kasıntılıkları yüzünden evliliğinde gün yüzü görmeyen Esra tek kalemde her şeyi silerek Ozan'dan boşanmış. ancak bir sabah işe yetişmeye çalışırken tesadüf eseri gazetede gördüğü bir haber işlerin seyrini kökünden değiştirecek, Ozan ile ikisini yeniden yan yana getirecek ve bu durum Esra'nın Ozan'ın şirketinde staj yapmaya başlamasına kadar uzanacaktı! 
  • Gazetede gördüğü haberin etkisiyle sinirleri gerilen Esra, bu sinirini işe de yansıtınca olanlar oldu! Ozan'ın haberini biraz kaba bir üslupla yorumlayan üç adan dolaylı yoldan Esra'ya küfür de edince kızcağızın zaten harap olan sinirleri daha da gerildi ve zavallı çileden çıktı! kendisine küfür eden adamın kafasını POS cihazıyla yaran Esra'yı istemeye istemeye de olsa Ozan Kurtaracak, olaylar git gide daha da civcivli bir hal almaya başlayacaktı! 
  • kafası yarılan gariban Esra'dan şikayetçi oldu ve şikayetini geri almamakta ısrarcı. bu gergin ortamdan nasibini alan komiser de çözüm yolu ararken çözüm yine bu adamdan geldi ve Esra'nın Ozan'ı çağırmasını, gelirse şikayetinden vazgeçeceğini söyledi. Esra Nuh ile peygamber arasında bağ kurmaz asla! inadından vazgeçmedi ama  iş arkadaşı Zeyno onun yerine Ozan'a ulaşmayı başardı!
  • Ozan Korfalı dev teknoloji şirketi sahibi, büyük deha! Esra ile evliyken çalışmalarına ve fikirlerine güvenilmeyen, hatta babasından da benzer konularda cefa çeken Esra tarafından kaale alınmayan Ozan, bugün  geliştirdiği uygulama sayesinde milyonlar kazanmış, köşeyi bir değil zilyon kere dönmüş bir iş insanı! 
  • karakola ayak basışında bile bin türlü hava olan Ozan Esra'yı kurtarma operasyonu başarıyla tamamlandıktan sonra karşı karşıya gelen ikilinin ilk işi kedi köpek gibi birbirleriyle hırlaşmak oldu. Ozan Esra tarafından bir daha rahatsız edilmemek isterken Esra da geçmişte yaşadıkları olumsuzluklar nedeniyle Ozan'dan özür bekliyor, ancak bu hayali bir de değil, iki defa sükuta uğruyordu. 
  • Esra ile karşılaştıktan sonra sünger çekmeyi umduğu geçmişini yeniden tarayan ve çektiği zorluklar gözünün önüne gelen Ozan Bölümün ilk bomba teklifini kıza yaptı. kızı şirkette konuşmaya davet eden patron imzalaması için bir sözleşme ve yanında içinde yüklü miktarda para yazılı b ir çekin olduğu bir zarf uzattı. sözleşmede Esra'nın Ozan'ın bir daha rahatsız etmemesi üzerine bir muvaffakatname vardı ve Esra bu muvaffakatı imzalarsa çekte yazılı para onun olacaktı. 
  • ancak Esra'da öyle bir gurur, öyle bir inat vardı ki, değil sözleşmeyi imzalayıp parayı kabul etmek, kağıdı birden yırtıp attı ve olay mahallini terk etti! bu sırada olanlardan dolayı şaşkınlığını gizleyemeyen Ozan da kelimenin tam anlamıyla dumura uğramış, kızın neden böyle davrandığını sorguluyordu.
  • Esra bir hışımla eve dönerken, Abisi Ekrem'in yediği haltlar da yenir yutulur cinsten değil! paragöz ve batık proje mümessili doluğu her halinden belli olan Ekrem Esra'nın parayı kabul etmediğini öğrenince orta çaplı bir şok geçirdi ve işi Ozan ile yüz yüze görüşmeye kadar götürdü! Ozan da adamı Esra gönderdi sanıp çeki körlemesine adama verdi! tabi 500 bin lirayı kolay kolay adama yar etmezlerdi! batırdığı işlerden birinin alacaklısı ya parayı alacaktı, ya da bizimkini diri diri gömecekti! bizimki ilk şıkta karar kıldı ancak Esra olanları duyduğunda ortalık birbirine girdi! 
  • Esra Ozan ile cebelleşirken, annesi Menekşe de Ozan'ın annesi Zümrüt ile başa çıkmak zorunda kalacak! etrafındaki herkesin zengin olmasından hareketle etrafına hava atamamaktan yakınan Zümrüt, sırf Menekşe'ye ve mahalleliye hava atabilmek için "altın varak" eşyalarını da alıp mahalleye döndü! bir curcuna da burada kopacak amaa?? hadi hayırlısı!...


Yorumlar

Bu blogdaki popüler yayınlar

Tozkoparan İskender 2. Sezon 1. Birleştirilmiş Bölüm ( Bölüm 42 - 43 ) - Kazanan Mavi Ay!..

Kocamın Ailesi Bölüm 3 - Umudun Eli...

Eyvah Ramazan Bey Bölüm 1 - Tanrı Misafiri...

Tozkoparan İskender 1. Birleştirilmiş Bölüm ( 6-7. Bölüm) Özeti

Eyvah Ramazan Bey Bölüm 5 - Jet İmam: Bir Teravih Macerası!..