Aşk Mantık İntikam Bölüm 2 - Aşk Mantık Karmaşa...

Aşk Mantık Karmaşa

İkinci bölümde Ozan'ın şirketinde ve Esra'nın mahallesinde olaylar olaylar! Esra Milenyum Soft'ta staja başlarken, mahallede de Zümrüt - Menekşe kapışması başlıyor! 

  • Geçtiğimiz bölüme damgasını en soğuk haliyle vuran, ancak benim anlatmaya fırsatım olmayan iki önemli olayı ve bu olayın uzantılarını sizlerle paylaşmak istiyorum. ilki, Esra'nın sırf Ozan'dan intikam almak için onun şirketinde staja başlamak için mülakata girmesi ve sonrasında yaşananlar. 
  • Esra Ozan'ı yeniden kendine bağlama ve aşık etme gayesiyle hiç olmayacak işlere bulaşıyor. sahte CV ile Ozan'ın kapısını çalmak bunlardan en hafifi! geçtiğimiz bölüm stajyer adaylarına yapılacak sözlü mülakata katılan Esra, günün son şokunu mülakata Ozan'ın da katılacağını öğrenerek yaşamış, kaçacak delik ararken Ozan'ın fark etmesiyle soğuk bir duş almıştı. bu bölüm ise Ozan karşısında Esra'yı görünce kelimenin tam anlamıyla dumura uğruyor ve onun bu hamlesinin altında yatan sebepleri anlamaya çalışıyordu. 
  • Ozan mülakatta kızı CV'sine yazdıkları üzerinden sıkıştırmaya başlayıp, "olmayan" deneyimleri hakkında ahiret soruları sormaya başlayınca kızcağız biraz irkildi. ne yapsın, imagemaker'lıktan tut, pazarlama direktörlüğüne uzanan geniş bir iş skalası vardı tabi ki de soracaktı! 
  • Esra'nın tatlı dili yılanı deliğinden çıkarmaya başlarken, Ozan da Esra'nın şirketine uygun bir eleman olacağı konusunda derin endişeler taşıyordu. yakın arkadaşlarının ve iş çevresinin de baskılarıyla biraz olsun düşünme moduna giren Korfalı'yı ikna edecek kişi tabi ki de Esra olacak, Milenyum Soft şirketi tarihinin en curcunalı iş günlerini yaşamaya başlayacaktı! 
  • Ozan'nın işe alımda mırın kırın etmesinin sebebi olarak kendisine yeniden bağlanmaktan korkmasını gören Esra tüm cesareti ve kararlılığıyla yeniden oğlanın karşısına dikildi. Ozan ne kadar bu işe ret oyu verse de Esra'dan veto yiyor, Esra da karşı hamlelerle rakibi yere sermeye bir adım daha yaklaşıyordu! 
  • Esra'nın bu iddiasıyla bir an için silkelenip kendine gelen Ozan, yine kızın "madem beni unuttun al işe" iddiasıyla tamamen ayıldı ve Esra artık dev teknoloji şirketinin stajyeri oldu! ancak asıl macera bundan sonra başladı! 
  • Türkiye'de stajyerlerin ortak kaderidir ayakçılık yapmak, Esra'nınki de aynen bu oldu! zavallı önce Ozan'ın liderlik ettiği bir toplantıda toplantıya katılan herkese kahve almak zorunda kaldı. her birinin istekleri farklı olunca kız garsonluk deneyimlerini de devreye sokarak 2 turda istenen kahveleri sorunsuz bir şekilde dağıttı. ilkinde Ozan bey kahvesini beğenmediği için herkesinkini değiştirmek zorunda kalmıştı!..
  • ikinci ve belki de en yorucu iş, Ozan'ın kıyafetlerinin kuru temizlemeden alınması oldu. adam olağanca pişkinliğiyle kızın eline kuru temizleme fişinin tutuşturdu ve hepsini alıp gelmesini istedi. onlarca kıyafeti kuru temizlemeciden şirkete kadar beli büküle büküle taşıyan Esra bir de şirket binasındaki asansörlerin arızalı olduğunu duyunca düşüp bayılacak gibi oldu. zira az buz değil tam 17 kat çıkacaktı! 
  • zorlu bir merdiven safarisinin ardından gitmek istediği yere ulaşan kızımız, kıyafetlerin Ozan'ın evine götürülmesi gerektiğini öğrenince bir şok daha geçirdi ve zor bela kendini Ozan'ın şirketin içindeki dinlenme evine atmayı başardı. 
  • Olaylar olaylar dedik ya, bir olay da şirkette çıkıyor ve bu olay da garibem Esra'mın başına patlıyor! Esra daha ilk gün şirkette belirli yerlere giriş çıkış için verilen manyetik kartı kaybetti ve bu durum oldukça nahoş olaylara gebe kaldı! Esra'nın kartını kaybettiği gün şirketin müşteri verileri kopyalanmış ve bu saldırı sadece personelin giriş kartıyla açılabilecek bir oda üzerinden Esra'nın kartıyla yapılmış! 
  • işin içinde Esra'nın kartıyla açılan bir kapı olduğundan olayın bir numaralı şüphelisi de Esra oluyor elbet! olayı duyunca küplere binen Ozan soluğu kızın yanında aldı ve demediğini bırakmadı! olanlara bir anlam veremeyen kızımız da aniden kendini "ikinci defa" karakolda buldu. bu kez veri hırsızlığıyla suçlandı ancak işin aslı oldukça başkaydı! 
  • şirkette yaptıklarından ötürü Ozan'a kızan Esra Ekrem'i de peşine takarak oğlanın arabasına sprey boya ile zarar vermek isterken işi yarım kaldı ve ortada kaputunda ŞERE yazılı bir araba kaldı. tabi bu olay oldukça sonra zor bir şekilde anlaşıldı. Çınar'ın ısrarlı talepleri sonrası kamera kayıtlarını en başından tarayan Ozan Esra'yı işe dönmeye ikna etmesi için yancısı Musa'yı görevlendirdi. ancak Esra'nın bunca olaydan sonra elbette ki bir karşı hamlesi olacaktı! Ozan kendisinden özür dilemezse işe dönmeyeceğini kalın çizgilerle ifade eden Esra bakalım bu hamlesiyle nelerin fitilini ateşleyecek?...


Yorumlar

Bu blogdaki popüler yayınlar

Tozkoparan İskender 2. Sezon 1. Birleştirilmiş Bölüm ( Bölüm 42 - 43 ) - Kazanan Mavi Ay!..

Kocamın Ailesi Bölüm 3 - Umudun Eli...

Tozkoparan İskender 1. Birleştirilmiş Bölüm ( 6-7. Bölüm) Özeti

Eyvah Ramazan Bey Bölüm 1 - Tanrı Misafiri...

Kocamın Ailesi 1.Bölüm Özeti