Bu Teşekkür #HayatımınGünlüğü1 ' i Büyük Bir Aile Yapan Herkese...

 Sevgili okuyucularımız, değerli Hayatımın Günlüğü - 1 ailesi. 

2 Ocak 2021 cumartesi günü çıktığımız Tozkoparan İskender yolculuğumuzun ilk devresini 5 Haziran 2021 cumartesi günü 26. bölüm anlatımımızla tamamladık. her yeni projeye başlarken yaptığımız duyuru girişlerinin sonunda söylediğimiz " bizi yalnız bırakmayın " cümlesini bu projede de kurduk ve sizler en uzak köşelerden bu çağrımıza kulak verdiniz. öncelikle Makedonya'dan Ukrayna'ya, kardeş Azerbaycan'dan Almanya'ya çok geniş bir coğrafyadan bizleri takip edip, Hayatımızın günlüğünü tuttuğumuz bu naçizane bloga verdiğiniz destek için siz kıymetli okurlarımıza çok ama çok teşekkür ediyoruz. 


Tozkoparan İskender'in bu blogda anlatım olarak sizlerin görüşüne çıkmasında emekleri geçen dostlarımız ve büyüklerimize de bir teşekkürü borç biliyoruz.

ilk teşekkürümüz, bu diziyi TRT - 1 aracılığıyla bizlerle buluşturan Fotoroman Film Yapım ve dizimizin yapımcısı kıymetli hocamız Elif Sude Hamamcı hanımefendiye. siz olmasaydınız bu destansı hikayeyi burada okurlarımızla buluşturamazdık. 

ikinci teşekkürümüz, böylesi harika bir projeyi her pazar soluksuz izleten TRT - 1 camiasına ve genel müdürümüz sayın İbrahim Eren beyefendiye. onun böyle çalışmalara gösterdiği özel özen ve verdiği önemi hiç unutmayacağız. 

üçüncü teşekkürümüz dizimizin ekranda görünmeyen kahramanları senaristlerimiz Selin Arapkirli ve Caner Güler'e.  sizlerin harika kalemi olmasa eminim ki Tozkoparan İskender bu günlere, böyle sevilen bir karaktere gelemezdi. 

dördüncü ve son teşekkürümüz tarihte büyük fakat bilinmeyen bir öneme sahip Tozkoparan İskender'e başarıyla hayat veren adaşım Çağan Efe Ak başta olmak üzere tüm oyuncu kardeşlerimiz ve büyüklerimize. sizlerin ekrandaki harika performansını burada okuyucularımızla paylaşmaktan büyük gurur ve mutluluk duyuyor, yeni sezonda da bir arada olmayı ümit ediyoruz. 

Hayatımın Günlüğü - 1 sizlerin destekleriyle ilerlemeye, dünyanın her yerinde okunmaya ve ilgi görmeye devam ediyor. bütün yazar ekibimiz adına, bizlere destek veren, okunmaya layık bulan herkese tekrar tekrar teşekkür ve şükranlarımızı sunuyoruz. gelecek sezon Tozkoparan İskender'de görüşmek üzere!... 




Yorumlar

Bu blogdaki popüler yayınlar

Tozkoparan İskender 2. Sezon 1. Birleştirilmiş Bölüm ( Bölüm 42 - 43 ) - Kazanan Mavi Ay!..

Kocamın Ailesi Bölüm 3 - Umudun Eli...

Eyvah Ramazan Bey Bölüm 1 - Tanrı Misafiri...

Tozkoparan İskender 1. Birleştirilmiş Bölüm ( 6-7. Bölüm) Özeti

Eyvah Ramazan Bey Bölüm 5 - Jet İmam: Bir Teravih Macerası!..