Hayatımın Günlüğü - 1 ' de Yaz Bambaşka! Yeni Hikayemiz Bu Cuma Başlıyor!

 Sevgili okuyucu, Hayatımın  Günlüğü - 1 ailesinin değerli üyeleri;

televizyon alemi kendini yaz moduna almaya yavaş yavaş başlıyor. bu da bizim için yeni anlatım projesi kaynakları olarak geri dönmeye başlıyor. sosyal medya hesaplarımızı takip edenler "Hayatımın Günlüğü - 1 bu yaz boş durmuyor " başlıklı paylaşımlarımızdan az çok yaz dönemi planlarımızı anlamıştır. uzun bir aradan sonra ilk defa, bir yaz dönemi dizisinin bölüm anlatımlarını burada sizlerle buluşturmaya, Tozkoparan geri dönene kadar sizlerin karşısına çıkmaya devam etmeye karar verdik. bu projenin adı "Aşk Mantık İntikam" ! 

Burcu Özberk ve 4N1K ' nın sevilen ismi Burak Yörük başta olmak üzere birbirinden yetenekli genç oyunculara Günay Karacaoğlu, Zeynep Kankonde gibi ustaların eşlik edeceği, romantik komedi türündeki bu yapımın Yönetmen koltuğunda Murat Öztürk, senaryo ekibinde Özlem İnci Hekimoğlu ile Nil Güleç Ünsal yer alıyor. 

bu Cuma akşamı ilk bölümüyle FOX ekranlarında, sonrasında bölüm anlatımıyla Hayatımın Günlüğü - 1 sayfalarında sizlerle buluşacak yeni hikayemizde de bizleri yalnız bırakmayacağınıza eminiz. o zaman Cuma Akşamı buluşmak dileğiyle! <3 :)


Sosyal Medyada bizi

twitter.com/HayatimnGunlugu

facebook.com/hayatimingunlugu1 

adreslerinden takip edip bloglarımız ve projelerimizle ilgili güncellemelerden anında haberdar olabilirsiniz. 




Yorumlar

Bu blogdaki popüler yayınlar

Tozkoparan İskender 2. Sezon 1. Birleştirilmiş Bölüm ( Bölüm 42 - 43 ) - Kazanan Mavi Ay!..

Kocamın Ailesi Bölüm 3 - Umudun Eli...

Eyvah Ramazan Bey Bölüm 1 - Tanrı Misafiri...

Tozkoparan İskender 1. Birleştirilmiş Bölüm ( 6-7. Bölüm) Özeti

Eyvah Ramazan Bey Bölüm 5 - Jet İmam: Bir Teravih Macerası!..