Aşk Mantık İntikam Bölüm 3 - İntikam Yemeği...

 İntikam Yemeği

bu bölüm Ozan için de, Esra için de iplerin gerildiği dakikalar yoğunluktaydı. Esra'nın intikam ateşi Ozan'ı yakmaya ufak ufak başlıyor! 


  • Geçtiğimiz bölümün sonunun curcunası, Ozan'ın Esra'yı şirkete geri dönmeye ikna etme çabasıydı. bölüm sonunda hırsız yaftası yiyen ve ayrılmaya karar verdiği şirkete dönmek için CEO'nun, yani Ozan'ın kendisinden bizzat özür dilemesini şart koşan Esra, bu bölüm amacına ulaşıyor. asıl olay bundan sonra başlıyor! 
  • Ozan'dan özür almanın verdiği sevinçle pürneşe Milenyum Soft'un kapısından içeri giren kızımız, şirketin kadın çalışanları arasında geçen bir konuşmaya tanıklık etmesiyle yeni bir aydınlanma çağına giriyor. Şirkette her ay bir motivasyon etkinliği düzenleniyor ve bu seferki şanslı bir çalışanın Ozan ile baş başa akşam yemeği hakkı kazanmasıydı. bunu duyan Esra ne yapıp edip Ozan'la  yemeğe çıkmak ve intikam planının yeni aşamasını gerçekleştirmek için kolları sıvarken benzer bir hamle de Korfalı'dan gelecek, bütün gerçekler bir gecede ortaya saçılıverecekti! 
  • Milenyum'un geliştirdiği yakındakiler uygulamasına dahil etmek istediği elit bir restoran var ve bu restoranın sahibi bildiğiniz odunun teki. işteki amiri Feraye'den bu adamı ikna edip uygulamaya sokma görevi alan Esra, tüm çıtı pıtılığı, neşesi ve ikna kabiliyetiyle adamla görüşmeye hazırlanırken, en yakınında ve hep yakınında olan Çınar da ona eşlik edip durumu kurtarmayı istiyor. 
  • Esra her ne kadar yanında birini istemese ve adamı kendi başına ikna edebileceğini iddia etse de Çınar'ın ısrarı daha baskın çıkıyor ve yapışık ikiz gibi restorana beraber gitmek zorunda kalıyorlar. adam odun dedik ya, Ozan'ın kopyası hemen lafı kestirip attı ve Esra daha tek kelime edemeden toplantıyı sonlandırmak istedi. Ancak bu noktada Çınar devreye girdi ve adamın restoranında çalıntı tarifler olduğunu iddia ederek işi içinden çıkılmaz bir hale getirdi. 
  • böylesi büyük bir anlaşmayı tamamına erdirememiş olmanın üzüntüsü ve siniriyle Çınar'a patlayan Esra, adamdan aniden gelen bir telefonla irkildi. zira o görüşme sonrasında birkaç defa ikna telefonları açmış, ancak telefon da, kapılar da yüzüne kapanmıştı. Çınar'ın yaptığı hayatı düzeltme çabasıyla gelen telefonda adamın restoranı uygulamaya sokmayı kabul ettiği ve dolayısıyla Esra'nın işi Milenyum'a kazandırmış olduğu müjdeleniyordu! 
  • Esra bu iş için kendini paraladığı esnada karşısına dikilen Ozan, kızın bu iş üzerinde çalıştığını ve işi bağlamakta kararlı olduğunu görünce bir tık tedirginlik yaşadı. zira işin ucunda eski eşle bir yemek vardı ve Esra bu yarışı kazanırsa Ozan için dehşet dakikalarının başlangıcı olacaktı, nitekim öyle de oldu!
  • Esra Ozan'dan intikam almak, Ozan da Esra'yı kendi silahıyla vurmak için harekete geçti. yemek şirketin basın sorumluları eşliğinde gayet güzel başlamıştı. ta ki Esra Ozan'ın en sevdiği elbisesi ve parfümüyle giyinip süslenerek ortama dahil olana kadar! 
  • bu işin sonunun iyi başlayıp yolda kötüleşeceği belliydi! yemek sırasında Esra ve Ozan birbirleriyle ağız dalaşına girmeyi sürdürdü. bu noktaya kadar kozlar Esra'dan yanaydı. ancak Ozan o bildiğimiz şuursuz ve dengesiz hareketlerine yeni bir seviye kazandırdı ve Esra'yı öyle bir yere götürdü ki?! 
  • yıllar önce Esra ve Ozan'ın hayalini kurduğu ev bire bir canlı canlı Esra'nın karşısına çıktı. mobilyalarından bahçesine kadar! Ozan bu evi "sevdiği ve evleneceği kadınla yaşamak için" yaptırdığını söyleyince Esra beyninden vurulmuşa döndü ve gözyaşları içinde evi terk etti. morali darmadağın olan kızımızı şirketten gelen başka bir telefonla yapılan bir toplantı mutlu edecek, İstifanın eşiğinden döndürecekti. 
  • Esra'nın bağladığı restoranın uygulamaya girdiğini duyan başka aynı tip işletmeler de uygulamaya katılmak istediklerini iletmiş ve bu durum Çağla tarafından Esra'ya müjdelendi. Çağla Esra'nın isterse her şeyi başarabileceğinden ve şirkette güzel işler başaracağından adı gibi emin. Esra da tuttuğunu koparır tam amazon kadını. bakalım Korfalı'nın başına bu kızla daha ne dertler açılacak!... :D


Yorumlar

Bu blogdaki popüler yayınlar

Tozkoparan İskender 2. Sezon 1. Birleştirilmiş Bölüm ( Bölüm 42 - 43 ) - Kazanan Mavi Ay!..

Kocamın Ailesi Bölüm 3 - Umudun Eli...

Tozkoparan İskender 1. Birleştirilmiş Bölüm ( 6-7. Bölüm) Özeti

Eyvah Ramazan Bey Bölüm 1 - Tanrı Misafiri...

Kocamın Ailesi 1.Bölüm Özeti