Aşk Mantık İntikam Bölüm 4 - Her Şey Aşktan!..

  Her Şey Aşktan

Bu bölüm Ozan ile arası açılan isim Çınar Oluyor. Çınar'ın Esra ile iyi giden dostluğu Korfalı'da kofraları attırıyor...

  • Bu bölüm oldukça değişik, neşeli, anaç bir Esra ile karşı karşıyayız. ilk bölümlerdeki intikam hırsı bu bölüm biraz kor olmuş bir Esra. Esra Çınar ile oldukça güzel bir iş arkadaşlığı kurdu ve bu arkadaşlık birilerinin oldukça sinirine dokunmaya başlıyor. o biri kim mi? tabi ki de Ozan! 
  • Milenyum Soft'ta mahalli esnafların yakındakiler uygulamasına katılmaya teşvik edilmesi için hummalı bir çalışma var ve bu çalışmada Feraye, Çınar ve Esra'yı görevlendirdi. kendileri dışında 3-4 ekiple daha sahaya inen ikili, kendi görev alanlarında herhangi bir esnafı ikna etmeyi başaramadı ve eli boş döndü. ta ki Çınar'ın bomba teklifi ortaya çıkana kadar! 
  • Esra, Çınar ile birlikte kendi oturduğu mahalledeki esnafı dolaşıyordu ve bu sırada Çınar'ın açlığı her şeyin başlangıcı oldu. çocuğu annesinin lokantasında yemeğe götüren Esra, harika geçen bir günün sonrasında  şirkete döndüğünde Çınar'ın Menekşe Ev Yemekleri dükkanını uygulamaya katmak için olur alma çabasıyla karşılaştı! evet Menekşe artık ünlü bir restoran olacak, yakınında açılan alışveriş merkezinin verdiği huzursuzluktan kurtulacaktı! 
  • Esra bu teklifi annesine götürdüğünde ilk etapta olur - olmaz kararsızlığıyla karşılaştı. bu konuda da Çınar'ın desteğini arkasında hisseden kızımız annesini uygulamaya katılmak konusunda ikna etmeyi başardı ve artık dükkan eski bereketli günlerine geri döndü! Esra bu durumu etik olmaması ve kabul görmeyeceği düşüncesiyle ilk etapta istememişti, ancak Menekşe'nin dükkanın hızına ve yoğunluğuna yetişemediğini görünce içi içine sığmadı desek yeri var! :)
  • şimdi bu konunun Esra ve Ozan ile ne alakası var diyebilirsiniz. alakası şu ki, Çınar uygulamaya konmak üzere dükkanın ve dükkanda satılan ürünlerin fotoğrafını çekmeye geldikten sonra Ozan'a bir haller oldu! ilk bölümlerde görmediğimiz bir kıskançlık, bir hava bir çaka. bu durum annesinden Menekşe'nin restoranının uygulamaya dahil olduğunu öğrenmesiyle katmerlenecek, Korfalı hayatının şokunu geçirecekti! 
  • Ozan'ın annesi Zümrüt kardeşi Reyhan'dan Menekşe'nin restoranının uygulamaya katıldığını, bunun için de müşterilerin yoğunlukta olduğunu öğrendi. sonucu az çok tahmin edersiniz kadın sinirden ve hasetten deliye döndü!  yana döne oğluşunu arayan Zümrüt, Ozan'ın bu meseleden kendisinin söylemesiyle haberdar olduğunu anladı. tabi Ozan da işlerin iyiye gitmediğini! 
  • annesinin evinden dükkanı gözetleyen Korfalı, o an anne böreği yemek üzere restorana gelen Çınar'ı ve onunla samimiyeti her geçen dakika daha da ilerleten Esra'yı gördü! uzunca bir süre onları dikizleyen Ozan biraz daha bekleseydi sinirden tırnaklarını yiyebilirdi. 
  • Ozan Esra'nın eski eşi, Çınar Ozan'ın gözünde dünkü çocuk. aralarındaki bu kapışma bölüm geçtikçe daha da hararetleneceğe benzer. ilk kıvılcım bu bölüm çakıldı.  Ozan ve Çınar düzenli olarak Basketbol oynarlar ve yine böyle bir oyun sırasında konu dönüp dolanıp Esra'ya geldi. Çınar her seferinde Esra'nın iyi bir kız olduğundan bahsedip Ozan'ı daha da çıldırtmaya ant içmiş gibi konuşmayı sürdürdü. 
  • tüm bu yaşananların ve olayların toplamında bir de doğum günü sürprizi vardı ki, tam bir şamata! bu bölüm Çağla ve Çınar'ın -Çınar'ın ifşa olmaması adına sadece Çağla'nın- doğum günü ve onların evinde tek kelimeyle muhteşem bir parti hazırlanıyor. bu partiye Esra'nın gelip gelmeyeceği muamma iken Esra annesinin de gazıyla partiye gitmeye karar veriyor. 
  • herkesi şık şıkıdım giyinip süslendiği partide Esra da peri kızı gibi görünmezse olmazdı tabi. bembeyaz elbiseler içinde ortama dahil olan Esra, burada da Çınar ile olan muhabbeti ve ilgi alakayı sürdürünce Ozan bey iyiden iyiye çileden çıktı. tam partiyi terk edecekken doğum günü kızının ısrarları üzerine kalan Ozan bizimkileri bir de el ele dans ederken görünce allah var başından ateş çıktı. 
  • bu gecenin sonunun da Ozan ve Esra'nın diğer geceleri gibi ağır bir olayla bağlanacağını biliyorduk. Ozan'ın içme uyarılarına rağmen alkolü fazla kaçırıp sarhoş olan Esra, herkesin içinde kendisi ve onunla yaşadıkları hakkında üstü kapalı ötmeye başladı. hemen öncesinde Ozan'dan trip yemiş olmanın üstüne bir de çakırkeyif olunca işler daha da karıştı. 
  • Çınar artık gerçekleri öğrenmek istiyor! Esra ile staja başladığı ilk andan beri kızın Ozan ile olan soğuk savaşına şahit olan Çınar, artık gerçekleri öğrenmek istiyor. zira Ozan ve Esra ne zaman bir araya gelse 3. dünya savaşı çıkacak izlenimi oluşuyor. artık duruma uyanan Çınar, Esra'yı bir köşeye çekip neler olup bittiğini sormaya hazırlanıyor. bakalım önümüzdeki bölüm bize neler getirecek?..


Yorumlar

Bu blogdaki popüler yayınlar

Tozkoparan İskender 2. Sezon 1. Birleştirilmiş Bölüm ( Bölüm 42 - 43 ) - Kazanan Mavi Ay!..

Kocamın Ailesi Bölüm 3 - Umudun Eli...

Tozkoparan İskender 1. Birleştirilmiş Bölüm ( 6-7. Bölüm) Özeti

Eyvah Ramazan Bey Bölüm 1 - Tanrı Misafiri...

Kocamın Ailesi 1.Bölüm Özeti