Aşk Mantık İntikam Bölüm 6 - Hala Aklımdasın...

  Hala Aklımdasın

Bir Hikaye İki Yabancı. biri çok inatçı biri de aşık. ama ne inatçı inadından vazgeçiyor, ne aşık aşkını itiraf edebiliyor. bu bölüm hem duygu, hem komedi yüklü...

  • Geçtiğimiz bölüm düzenlenen ve Esra ve Ozan için oldukça hararetli tartışmalarla geçen bir şirket gezisi vardı. bu gezi Ozan'ın Esra'ya karşı hislerini anlamaya biraz dana yaklaşmasına, Çınar'ın ise aynı hisleri ilk defa açıklamasına vesile olacaktı. ancak ne var ki iki yakışıklının zamanlaması da oldukça yanlıştı! 
  • Ozan ile tartışma sonrası çocuğa okkalı bir tokat atıp odadan ayrılan Esra kafa dinlemek için otelin lobisine çıktı. bu sırada kızı orada üzgün bir şekilde gören Çınar da fırsat bu fırsat demiş olacak ki soluğu anında kızın yanında aldı. arada geçen sürede Ozan ne düşündü, yediği tokat canını nasıl acıttı bilmemekle birlikte şerefli siyomuz ilk defa eski karısına ettiği ağır lafları telafi etmek için bir adım atmaya karar verdi. ancak bu adım Çınar'ı Esra'nın elini tutmuş vaziyette görmesiyle ters tepecek, bu durum iki taraf için de içinden çıkılmaz hale gelmeye başlayacaktı! 
  • zaten Çağla'nın zoruyla orada bulunan Ozan gördükleri karşısında daha fazla dayanamayarak tası tarağı topladığı gibi geri şehre kaçtı. onun gittiğinden Esra başta olmak üzere şirkette hiç kimsenin haberi yoktu ve bu durum şirkete dönüldüğünde büyük bir içişleri sorunu olarak Milenyum Soft ekibin karşısına çıktı. 
  • Ozan telefonlarını kapatmış, tüm iletişim kanallarını tıkamış ve ne şirkette, ne de evde kimse ondan haber alamıyor. bu durum Esra başta olmak üzere herkesi tedirgin etti, çünkü şirkette sadece Ozan'ın çözebileceği bir teknik aksaklık baş göstermişti ve o olmazsa bütün uygulama ve yazılımlar çökebilirdi. uzun bir süre Ozan'dan bir haber alamadıktan sonra aklına Ozan'ın aldığı evlerden biri gelen Esra şerefli siyoyu ikna etmek üzere yola çıktı, ama çıkış o çıkış!
  • Ozan'ı kabuğuna çekilmiş vaziyette yakalayan ve şirkete dönene kadar peşinden ayrılmayan Esra adamın ağzından girip burnundan çıkıp onu geri dönmeye ikna etmeye çalıştı. ancak Ozan Korfalı bu. inadım inat! o da Esra'yı geri püskürtmek için elinden geleni yaptı, ancak başarılı olamadı. 
  • ufak çaplı bir mutfak yangını da içeren ikna turlarının ardından şirkete dönen Ozan hem şirket sistemlerindeki problemi giderdi, hem de tekrar işlerin başına geçti. ancak bu bölümün asıl şamatası bundan sonra başlıyor, Çağla'nın pazarlama ekibine vereceği bir haber ortalığı bir kere daha karıştırmaya yetiyor! 
  • Geçtiğimiz bölüm yakındakiler uygulamasına katılan bir organizasyon şirketi uygulamada kullanılacak görsellerin çekimleri için Ozan'ı uygun buldu. daha doğrusu Çağla hanım emrivaki yaparak bu çekimlere Ozan adına olur verdi. zavallım ne yapsa bir abukluğun ortasına düşüyor. bu kez de Çağla ile ikisi sembolik gelin - damat olacaklar! üstelik bu işe de Esra karışacak, durum iyiden iyiye kördüğüm olacak! 
  • çekimlerin yapılacağı sütdyoda tüm hazırlıklar tamamlanmış, Ozan bey iki dirhem bir çekirdek damatlıkları çekmişken Çağla'dan gelen bir haber projeye bomba gibi düşüyor! zira Çağla bir gün öncesinde "Ozan'a güzel görünmek" ana amaçlı cilt bakım işlerini biraz fazla kaçırmış ve yüzü yeni biçilmiş buğday tarlasına dönmüş! 
  • bu şekilde çekime katılamayacağının bilincinde olan Çağla, yerine hızlı bir şekilde birinin bulunmasını istedi. bu sırada her zamanki gibi oradan oraya soluk soluğa koşturan Esra Ozan ve Çınar'ın radarına takıldı! büyük şansa bakın ki Çağla'nın giyeceği gelinlik ufak rötuşlarla Esra'nın da bedenine oturdu ve çekim aşamasına geçildi. 
  • Ahh Ozan ahh! hala içinde bir şeyler var bu kıza karşı! dışarıya karşı beton gibi görünen Korfalı'nın derinlerinde bir Robin Hood yatıyormuş da haberimiz yokmuş! fotoğraf çekimlerinin yapıldığı stüdyoda herkesin yüreğini ağzına getiren bir kaza Ozan'ın kendini öne atması sayesinde kılpayı atlatıldı.
  • tavan aydınlatması olarak kullanılan spot lambalarından biri yerinden oynamış ve tam Esra'nın kafasına düşmek üzere. Lambanın durduğu yerde daha fazla sabit kalamayacağını ve kızın başına düşmek üzere olduğunu gören Ozan hemen atıldı ve Esra'yı kafayı kırdırmaktan son anda kurtardı! ancak bu kez de kendisi yaralandı ve ekip bu kez de soluğu hastanede aldı. 
  • her şeyin kilitlendiği noktada Çınar'dan haber alarak hastanede biten Çağla'nın Esra ile karşılaşması biraz sorgu sualle oldu. neden Ozan'ın yanında olduğunu öğrendikten sonra kızı yaka paça kovan hanımefendiye kelimenin tam anlamıyla gün doğdu! Ozan gece yanında Çağla kaldı sandı ve bu durum onun işine yaradı. bakalım bu mini aşk üçgeninde daha neler olacak?!..


Yorumlar

Bu blogdaki popüler yayınlar

Tozkoparan İskender 2. Sezon 1. Birleştirilmiş Bölüm ( Bölüm 42 - 43 ) - Kazanan Mavi Ay!..

Kocamın Ailesi Bölüm 3 - Umudun Eli...

Tozkoparan İskender 1. Birleştirilmiş Bölüm ( 6-7. Bölüm) Özeti

Eyvah Ramazan Bey Bölüm 1 - Tanrı Misafiri...

Kocamın Ailesi 1.Bölüm Özeti