Tozkoparan İskender Takipçilerine Müjde! Tozkoparan 30 Ağustos'ta Harika Bir Özel Bölümle Geliyor!

 Sevgili okuyucu, Hayatımın Günlüğü - 1 ailesinin değerli üyeleri;

geçtiğimiz günlerde Sosyal medya hesaplarımızda Tozkoparan İskender takipçilerine bir müjdeli haber vermiş, dizimizin yeni sezon öncesi bir özel bölümle TRT - 1 Ekranlarına geleceğini paylaşmıştık. bu özel bölüm 30 Ağustos Zafer Bayramımızda yayınlanacak ve konusu da bu minvalde olacak!

Dizimizin yapımcısı Elif Sude Hamamcı'nın İnstagram paylaşımlarıyla da teyit etmiş olduk ki özel bölümümüz kutlamaktan büyük bir gurur ve onur duyduğumuz 30 Ağustos bayramımızla alakalı olacak ve aynı gün TRT - 1 ekranlarında sizlerle buluşacak.  özel bölümün anlatımı da bu sayfalarda sizlerin görüşüne çıkacak. 

bir yanlış anlaşılmaya mahal vermemek adına tekraren paylaşmakta yarar görüyoruz;

dizimizin 5 Haziran günü 1. sezonu sona ermiş, 26 bölüm izlemiş ve burada sizlerle paylaşmıştık. yayınlanacak bu özel bölüm yeni sezona dair bir işaret veya sezon başlangıcı olarak algılanmamalı, bölüm sezondan bağımsız olarak sadece günün anlam ve önemine binaen yapıldığından bu  şekilde değerlendirilip izlenmelidir. yeni sezon başlangıç tarihi henüz net değildir. TRT Kurumu ve Fotoroman Film tarafından kararlaştırılıp kamuoyu ile paylaşıldıktan sonra tarafımızdan sizlerle de paylaşılacak ve  blog başlığında görünür bir biçimde yazılmış olacaktır. 




Yorumlar

Bu blogdaki popüler yayınlar

Tozkoparan İskender 2. Sezon 1. Birleştirilmiş Bölüm ( Bölüm 42 - 43 ) - Kazanan Mavi Ay!..

Tozkoparan İskender 2. Sezon 1. Bölüm (27. Bölüm) Özeti

Tozkoparan İskender 5. Bölüm Özeti

TRT 23 NİSAN ÇOCUK ŞENLİĞİ BAŞLIYOR!!

Aramızda Kalsın Bölüm 4 - Kız Kaçıran ---#HayatımınGünlüğü---