Aşk Mantık İntikam Bölüm 10 - Sensiz Olmaz...

 Sensiz Olmaz

Esra ve Ozan bu sözü birbirlerine söyleyebilmek için yıllarca bekledi. ama aynı sözü onlara başkaları da söyleyecekti...

  • En başından Beri Esra ve Ozan'ın yaşadıkları bugünlerin habercisi niteliğindeydi. yaşanan sürtüşmeler, ağırlaşan kalp kırıklıkları, ama bu kez durum oldukça fazla değişken bir hale geliyor, Esra ve Ozan birbirlerini hala deliler gibi sevdiklerini birbirlerine itiraf ediyor! Geçtiğimiz bölümü Ozan'ın Esra'yı Çınar'dan deli gibi kıskandığını, bu durumun onu kızı hala sevdiğini itiraf etmeye zorladığını görerek kapatmıştık. bu bölüm artık Es-Zan Çifti için işler yoluna girmeye başlıyor. tabi bazı ufak pürüzler atlatılabilirse! 
  • Geçtiğimiz bölümün sonunda Ozan ve Esra'nın tutkulu öpüşmelerini gören Çağla liseli ergen triplerine girmeye başlamış ve kendisini odasına kapatmıştı. bu bölüm ikizinden gazı alan aptal sarışın Ozan'ı tapulu malı gibi görmeye başlayacak, duygularını ve Ozan'a karşı hislerini bildiği Esra ile bir kez de bu yüzden karşı karşıya gelecekti. 
  • Çağla'nın eve döndüğündeki zırlak halini gören Çınar ısrarla ona neler olup bittiğini sorduysa da net bir yanıt alamadı. kız kendini toparladığında Ozan'ın neden ısrarla onunla ilgilenmek istemediği hakkında kendince yorumlar yapmaya başlayan Çağla, Esra'nın hem kendisiyle, hem de Ozan ile olan ilişkisini yeni bir boyuta taşıyacak, bildiğiniz amazon savaşı başlamış olacaktı! 
  • Çınar'dan gazı alan Çağla sonunda maskesini indirdi ve Esra'yı Ozan'dan soğutmak için numaralarına başladı. ilk etapta Esra'yı odasına kahve içme bahanesiyle çağırtıp ağzından laf almaya çalıştı, ancak Esra ondan daha akıllı çıktı ki Çağla'nın ısrarlı sorularına ser verip sır vermedi. bu durum Esra'nın küçük çaplı rest çekmesiyle sona erdi, ancak Çağla'nın çiftimizin yakasını bırakmaya hiç niyeti yoktu. 
  • hatunlar cephesinde bunlar olurken erler takımı da birbirini yemeyi sürdürüyor, Çınar Ozan'ı saf dışı bırakmak için türlü çeşit numaraya başvuruyordu! Esra şirkette büyük bir projenin yönetimini üstlenecek ve bu durum Çınar için Ozan ve Esra'nın yeni yakınlaşma yöntemi olabilirdi. bunu bertaraf etmek isteyen cünyor ceo kıza öyle bir iş teklifinde bulundu ki, evlere şenlik! 
  • Ozan proje yönetimi teklif ederken, Çınar gayet sakil bir biçimde kıza asistanlık dayatmasında bulundu. Esra proje yönetmek mi, patrona asiste etmek mi diye düşünürken durumdan haberdar olan Ozan yine Çınar ile burun buruna geldi. Ozan Esra'nın bu işi geri çevireceğinden, Çınar da bayıla bayıla kabul edeceğinden adı gibi emin, ancak son söz tabi ki de Esra'nın. 
  • Çınar tavlamaya, Ozan elinde tutmaya çalışırken çiftimizin özel hayatları da ilgi çekici bir hal almaya başlıyor. tatlı sert kavgalar, herkese nasip olmayacak jestler hediyeler, en sonunda da mükemmel birer öpücük. tüm bunlar herkesi hülyalara daldırıyor değil mi? tabi arada Çağla kaynaklı kıskançlık krizlerini görmezden gelirsek!
  • Çağla hanım büyük bir işgüzarlık ve densizlik örneği sergileyerek Esra'nın seçtiği saati Ozan'ın severek taktığını, hiç çıkarmadığını ve kendisinin de Ozan'ın ona aldığı kolyeyi severek taktığını söyleyince Esra soluğu Ozan'ın odasında aldı. doğal olarak ilk baktığı yerin Ozan'ın kolu ve oradaki saat olduğu Esra yaptığı kıskançlıkla bile Korfalı'nın kalbini kazanmayı başarmıştı.
  • Bu bölümün ilginç ve bir o kadar da sinir bozucu olayı Çağla ve Ozan arasında yaşanan gerginlik, Esra'nın bilmeden kırdığı potlar Ozan'ın Çağla ile evlenmek istemesi oldu. Ozan Çağla'nın kendisine duyduğu aşkı ve bu konudaki itirafları duyacağı bir yemek organizasyonuna gitmek üzere iken Esra'dan evde hazırlık yaptığına dair bir telefon aldı. 
  • telefon üzerine gittiği evde harikulade hazırlanmış bir masa gören Ozan Esra ile geçirdiği vakti fark etmediğinden Çağla'yı saatlerce restoranda bekletmiş oldu. tabi bu durumun Çağla üzerindeki yıkıcı etkilerini tahmin edersiniz. Saatler sonra Esra'nın yanında koparak Çağla'nın yanına giden Ozan duydukları karşısında şaşkınlığını gizleyemedi. Çağla ona her şeyi itiraf etmiş, aşkını, onun gözünde ne denli görünmez biri olduğunu ve tüm gerçekleri açıklamıştı 
  • olayın şaşkınlığı ve utancıyla Esra'nın yanına doğru yola çıkan Ozan'ı bir çok da burada bekliyordu, Zira Zeyno ile Esra'nın konuşmalarına kulak misafiri olan Ozan, Esra'nın daha önce şirkette çalışmak istemekteki amacının Ozan'ı kendine aşık etmek olduğunu öğrenmişti. tabi lafın tamamı bu değildi. 
  • duyduklarıyla, daha doğrusu yarım yamalak duyduklarıyla hareket ederek önce Esra'yı götürdüğü evi, sonra kendini paramparça eden Ozan büyük bir delilik yaparak Çağla'ya evlenme teklif etmeye gitti! evet gitti, Çağla'ya "evlen benimle" dedi! bakalım bu durum çiftimizin geleceğini ve bölümlerin gidişatını nasıl etkileyecek...


Yorumlar

Bu blogdaki popüler yayınlar

Tozkoparan İskender 2. Sezon 1. Birleştirilmiş Bölüm ( Bölüm 42 - 43 ) - Kazanan Mavi Ay!..

Kocamın Ailesi Bölüm 3 - Umudun Eli...

Tozkoparan İskender 1. Birleştirilmiş Bölüm ( 6-7. Bölüm) Özeti

Eyvah Ramazan Bey Bölüm 1 - Tanrı Misafiri...

Kocamın Ailesi 1.Bölüm Özeti