Aşk Mantık İntikam Bölüm 7 - Kıskanmadım Kıskanmıyorum Kıskanmayacağım!...

 Kıskanmadım Kıskanmıyorum Kıskanmayacağım!

Kıskanmadım Kıskanmıyorum Kıskanmayacağım! Esra'nın Ozan ile ilgili sorulan bir soruya verdiği bu yanıtın ucu oldukça açık. 

  • Geçtiğimiz bölümün sonunda Ozan'ı hastanede Esra'nın gözetip Çağla'nın sahiplenmesi bu bölüm yaşanacak pek çok olayın fitilini geçen haftadan ateşlemişti. Esra'nın Ozan'ın yanında kaldığını bilmesini istememesi ve sonrasında gelişen olaylar dedektif colombo filmlerini aratmayacak türden. 
  • Geçtiğimiz bölüm Ozan'ın Esra'yı korumak amacıyla yaptığı bir hamle yaralanmasına sebep olmuş, şerefli siyomuz birkaç geceyi hasta yatağında geçirmek durumunda kalmıştı. ilk gecenin sabahında Ozan'ın yanıbaşında uyurken birden karşısında Çağla'yı gören Esra bir an için afalladı. şaşkınlığını üzerinden attığında ise Çağla Ozan'ı sahiplenmiş, bu durum Esra'yı oldukça fazla hayal kırıklığına uğratmıştı. 
  • Çağla hanım fırsattan istifade Ozan'a gece yanında kendisinin  kaldığın ve bir daha onu yalnız bırakmayacağını söyledi. bu muhabbeti unuttuğu ceketini geri almak için döndüğünde duyan zavallı Esra da boynu bükük şekilde hastaneden ayrıldı. giderken karşılaştığı Musa'ya da Ozan'ın yanında kendisinin kaldığını bilmemesi konusunda salık verip söz aldı. 
  • tabi bu söz şirkette ve mahallede oldukça komik olaylara gebe kaldı. Esra'nın gece boyu başında nöbet beklediğini bilmeden kendi kendine kurulmaya başlayan Ozan, Esra'nın kendisini arayıp bir geçmiş olsun bile demediğini idda ederek ortalığı birbirine kattı. olanları en ince ayrıntısına kadar bilen, ancak Esra'ya verdiği sözü de yemek istemeyen yengeci Musa Ozan kendini yiyip bitirirken bir köşede onu durdurmaya çalışıyor, ancak şerefli siyo Nuh deyip peygamberi unutuyordu! 
  • şirkette ve Ozan'ın dinlence evinde hastaneden çıkış için hummalı bir hazırlık var ve Esra yine Ozan'la kendisini burun buruna getirecek bir angarya işle boğuşuyor. Ozan'ın evinin hastane çıkışına hazırlanması gerekiyor ve bu iş de zavallı stajyerimize kilitlenmiş vaziyette.
  • Ozan'ın asistanının yaptığı alışveriş listesini alıp evi düzenlemeye girişen Esra'nın yapmak istediği ufak bir kaçamak Ozan ile arasının bir kez daha gerilmesine sebep olacak, şerefli siyomuz yine delirmenin eşiğinden dönecekti! evi düzenleme işi sırasında içmek için bardağa doldurduğu kahve elbisesine dökülen Esra ne yapacağını bilemez bir halde elbiseyi temizlemeye çalıştı. ancak başarılı olamadı ve elinde elbise üstünde Ozan'ın tişörtü çocuğun gardırobuna saklanmak zorunda kaldı! 
  • hastaneden Çağla ile birlikte dönen Ozan üstünü değiştirmek istediğinde pandoranın kutusu açıldı ve Esra kanlı canlı karşısına çıktı! kızı dolabın içinde o şekilde gören Ozan aynı anda hem kızı aklamak, hem de Çağla'ya renk vermemek için oldukça fazla çaba sarf etti. kısmen başardı da. ancak Çağla gittikten sonra yine Ozan eski Ozan, Esra eski Esra aynı kavga dövüş. 
  • bu dolap meselesinin önemli bir detayı, Ozan'ın yemesi için alınan meyvelerdi. Zira Esra verilen alışveriş listesini kendince yeniden düzenleyerek Ozan'ın yemesi için mandalina almıştı ve bu durum Ozan'da yeniden eski günlerin depreşmesine sebep olmuştu. Ozan şirkete dönüp Esra'yı boş bir odada kıstırınca ortalık alev topuna döndü, ancak Esra ser verip sır vermedi. 
  • bu bölümün bir bombası da oğluşum Zümrüt'ten geldi! Ozan'ın yaralandığını duyan Zümrüt oldukça önemli bir işin ortasında iken şirkete baskın verdi. sanki CEO Ozan değil de kendisi! bir havalar bir cakalar bir tepeden bakmalar görmeliydiniz! bu saçma olayın bir noktasında Zümrüt ve Çağla tanışmış oldu ve asıl curcuna bundan sonra başladı! 
  • Çağla ve Ozan'ı birbirlerinden habersiz yemeğe davet eden Zümrüt mahallede Çağla için gelinim demeye başlamış, kendisi yemek yapmayı beceremediği için de gıda desteğini Menekşe'den sağlamıştı.  Çağla'yı yemeğe annesine götüreceğini sonradan yine Çağla'dan öğrenen Ozan da noluyo ya dercesine " iş arkadaşıyla " birlikte mahallenin yolunu tuttu. 
  • Zümrüt'ün Osmanlı soylu numarasıyla başlayan gece Esra'nın arkadaşı, babası ve abisiyle suç ortaklığı kurarak gerçekleştirdiği sabotajlarla daha da curcunalı bir hal aldı. Ozan tarafından mahallede fazla görünmemesi yönünde uyarı alan Esra Ozan ve Çağla'nın bir ilişkisi olduğunu düşünüyor ve bunu ortaya çıkarmak için elinden geleni yapmaya hazır.
  • bunun ilk adımı olarak arkadaşı Zeyno'yu sahaya süren Esra, kızın saçmalamaları işe yaramayınca babası ve abisinden destek istedi. onlar da Zümrüt'ün evi diye bütün mahallenin elektriğini kesince ortalık iyiden iyiye panayır yerine döndü! Erten'ler ve Korfalı'lar arasındaki çekişme devam ettikçe bizim çocuklar arada kaynamaya devam edecek!...


Yorumlar

Bu blogdaki popüler yayınlar

Tozkoparan İskender 2. Sezon 1. Birleştirilmiş Bölüm ( Bölüm 42 - 43 ) - Kazanan Mavi Ay!..

Kocamın Ailesi Bölüm 3 - Umudun Eli...

Eyvah Ramazan Bey Bölüm 1 - Tanrı Misafiri...

Tozkoparan İskender 1. Birleştirilmiş Bölüm ( 6-7. Bölüm) Özeti

Eyvah Ramazan Bey Bölüm 5 - Jet İmam: Bir Teravih Macerası!..