Aşk Mantık İntikam Bölüm 8 - Neden?...

 Neden?

bir insan kıskanmadığı birini neden takip eder? Esra ve Ozan'ın öncelikli gündem maddeleri bu. sonrasında gelişen olaylar da işin tuzu biberi tabi...

  • Geçtiğimiz bölüm Esra'nın kıskançlık krizleriyle geçmiş, Esra Ozan'ı Çağla ile baş başa yakalayacağım zannederken madalyonun öbür yüzü oldukça farklı çıkmıştı. bu bölüm bir Esra Ozan'ı, bir Ozan Esra'yı soru yağmuruna tutuyor. ancak cevaplar ikisinin ağzından da cımbızla çekiliyor! 
  • Geçtiğimiz bölümün sonunda Ozan üniversite hocasının evinde karşı karşıya geldiği Esra'dan kendisini niye takip ettiğini öğrenmek için oldukça fazla çaba sarf etmiş, ancak başarılı olamamıştı. Esra köşe bucak kaçıyor, Ozan da kovalıyor. kedi fare oyunu! bu bölüm şerefli siyomuz kendinden beklenmeyecek bir çeviklikle hamlesini yaptı ve Esra'yı konuşturmayı başardı. 
  • Esra ilk etapta bu konuda bir açıklama yapmak şöyle dursun, adamdan kaçmak için elinden geleni yaptı. lafları evirip çevirdi, duymazlıktan geldi. ancak Ozan öyle bir yerde öyle bir zamanda öyle bir şey yaptı ki, hem yaptığı şey, hem de Esra'dan karşı hamle olarak duyduğu soru görülmeye duyulmaya değer cinstendi. 
  • Ozan ve Esra hocanın evinden dönüşe geçtikleri esnada Ozan ormanlık bir alanda arabayı durdurdu ve 2 bölümü meşgul eden soruyu tekrar sordu. Esra'nın bu kez kaçışı olmadı zira oldukça geç bir saat, Ozan'ın cevabını almadan arabaya dönmeye niyeti yok ve bu durum artık iyiden iyiye köşeye sıkışmışlığının göstergesiydi. Kısa süreli bir tantanadan Sonra Esra bombayı patlattı ve Çağla kıskançlığını itiraf etti. bu itiraf sonrasında şerefli siyomuzun yüzünden eksik olmayan bıyık altı gülüş ve kıskanılmaktan hoşlandığının göstergesi yüz ifadeleri cidden hala bir şeyler var dedirtti. 
  • Çiftimizin her zamanki kedi köpek didişmeleri devam ederken bir de başlarına kız isteme belası açıldı! Esra'nın ilk bölüm pos makinesiyle dövüp hastanelik ettiği adam bu bölüm yeniden ortaya çıktı. çıktı ama ne çıkış! adam Ozan'ı, Ozan da Esra'yı peşinden sürükleyince maceralı bir Trakya yolculuğunun kontağı çevrilmiş oldu! 
  • adam bu yardımı Ozan'dan istemiş olsa da arada yeniden Esra'nın gazabına uğradı. çünkü Ozan'ın kendisini oyaladığını düşünmeye başlayıp Esra'yı Kendileri hakkında tüm gerçekleri anlatmakla tehdit etmeye başlayınca kafasına bu sefer de vazo yedi. kendine geldiğinde Ozan'ı karşısında gören zavallı isteğini anlaşılır bir biçimde dillendirince Ozan da hem şirkete rezil olmamak, hem de iyilik yapmış olmak için bu yolculuğu kabul etti. 
  • Ozan ve Esra için her anı tatavalı ve sorunlu geçen yolculuğun ardından kız tarafının evine varan ekibimiz, kızın anası ve abileriyle karşı karşıya geldi.  ana yumuşak başlı olsa da abiler biraz iri kıyım ve yapılı tiplerdi. ikili ilk etapta kızı alamayacak gibi olduysa da annenin yumuşak karnını bulup oradan yürüdü. bu noktada yine eskiler açılmış, anılar canlanmıştı. ancak bu durum Esra ile Ozan'ın aralarında küllenmiş bir ateş olduğunu bir kez daha gözler önüne sermişti. 
  • Trakya'ya gidilir de, eğlencesiz kız vermek olur mu?! evin erkekleri ve bizim oğlan Ozan'ı meyhaneye götürüp alabildiğine yedirip içirdiler. Ozan ilk etapta kendini bildiğinden olsa gerek içmek istemedi, ancak bu kez de abiler ayar verdi. ayar verdi dediğime bakmayın Ozan eve döndüğünde küfelikten komalığa doğru yatay geçiş yapmak üzereydi. bu noktada da Esra Ozan'ın yanında, onunla belki de hiç bilmeyeceği sohbetlerin içerisinde. belki de Ozan bunları hafızasında bir yere kaydediyor, sonra Esra'ya karşı kullanıyor? ne dersiniz?...
Esra ve Ozan birbirlerinden uzaklaşmak istedikçe birbirlerini daha çok görüyorlar. özellikle de şirket içinde Esra kaçıyor Ozan kovalıyor. bakalım bu kovalamacanın sonu nasıl ve nerede sonlanacak?...





Yorumlar

Bu blogdaki popüler yayınlar

Tozkoparan İskender 2. Sezon 1. Birleştirilmiş Bölüm ( Bölüm 42 - 43 ) - Kazanan Mavi Ay!..

Kocamın Ailesi Bölüm 3 - Umudun Eli...

Tozkoparan İskender 1. Birleştirilmiş Bölüm ( 6-7. Bölüm) Özeti

Eyvah Ramazan Bey Bölüm 1 - Tanrı Misafiri...

Kocamın Ailesi 1.Bölüm Özeti