Aşk Mantık İntikam Bölüm 9 - Deli Gibi...

 Deli Gibi 

Deli gibi aşıktı Ozan Esra'sına. ama yıllar yollar girdi araya. 

  • Bu bölüm neresinden tutsan elinde kalacak olaylar vuku buldu. Esra işi bıraktı, Ozan onu geri döndürmek için türlü çeşit kılıklara girdi. Daha kötüsü Çınar Ozan ve Esra ile ilgili tüm sırları ortaya döktü! neresinden başlayacağımızı bilemiyoruz doğrusu!
  • Geçtiğimiz bölüm sonunda Ozan ile daha fazla yan yana olmanın iyi olmayacağına karar veren Esra işi bırakmış, Ozan yine kafasında bir çok soru işaretiyle öylece kalakalmıştı. bu bölüm Ozan'ın Esra'nın gidişiyle ilgili öğrendiği birkaç küçük detay işleri biraz daha garip bir hale getirecek, Ozan kendinden beklenmeyecek atılımlarla kızı işe geri döndürmeyi başaracaktı. 
  • şirkette Esra ile aynı bölümde çalışan bir personel Esra'yı binadan çıkarken gördü, ancak kızcağızın iki gözü iki çeşme idi. belli ki istemeye istemeye bu kararı almıştı ancak şirkette onu tanıyan hiç kimse bu ansızın gidişe bir anlam verememişti. Ozan'ın bu detayı öğrenmesi pazarlama departmanında Esra'nın amirliğini yapan Feraye aracılığıyla oldu. Esra'nın bu hal ve tavırlarının beyninde bir kez daha error verdiği Ozan artık bu gidişe bir dur demeli, Esra'yı geri getirmeliydi. ama nasıl?!
  • bu sorunun Cevabı da Çağla hanımdan geldi. Milenyum Soft yaptığı sosyal sorumluluk projesiyle bir ödül alacak ve bu ödülü Ozan ve Esra'nın kampanya yüzleri olarak çift halinde almaları gerek. bunu duyduğunda ufak çaplı bir şok geçiren Ozan soluğu Ertenlerin Lokantasında aldı, ancak bu noktada kıza ulaşamadı. 
  • Ozan'ın aklına birden Esra'nın çocukluğunda gizli kaçış alanı olarak kullandığı deniz kıyısındaki yer geldi. Ozan cidden akıllı adammış ki Esra tam da bu noktada karşısına çıktı. tabi bu andan itibaren de bildiğimiz kaçan kovalanır muhabbetleri Ozan Esra'ya neden işi bıraktığını sordu, Esra yine kaçamak cevaplar verip adamı ortamdan uzaklaştırmaya çalıştı. ancak işin rengi ödül törenini duyduğunda değişti. 
  • ödül almaya gitmeye ilk etapta yanaşmayan Esra'yı ikna eden de yine Ozan oldu. şerefli siyomuzun ağzından bir kere geleceksin kelimesi çıktı bir kere. kaçmak olmazdı! Ozan ve Musa törenin yapılacağı mekanda kız gelir mi acaba diye birbirlerine bakarken Esra yanında Zeyno, üstünde harika kan kırmızısı bir elbise ile ortama giriş yaptı. ilk ödül alacak isimler olarak Ozan ve Esra sahneye çıktı. Sunucu Esra'dan teşekkür konuşması isteyince Esra da bombayı patlattı ve harika bir konuşmayla ödülü aldı. 
  • Esra'nın işi bırakması konusunda türlü çeşit komplo teorisi üreten Ozan sonunda iyice kafayı üşüttü ve takımı taklavatı toplayıp lokantaya demir attı! gördüklerine ve Ozan'ın hallerine bir anlam veremeyen Esra, günün sonunda Ozan ile bu mesele üzerinde inatlaştı.
  • Ozan ilk zamanlar onu işe alarak cesur davranmıştı. peki Esra işe dönerek aynı cesareti gösterebilecek miydi? evet gösterecekti! Esra'nın tuttuğunu koparan ve istediğini alan mizacını artık hepimiz biliyoruz. grevi kısa süren Esra biraz da Ozan'ın gazlamasıyla işe geri dönmeyi kabul etti. ancak şirkette bunlar olurken Çınar'ın didiklediği konular ve sonrasında yaşananlar ikisinin de canını oldukça sıkacağa benzer!
  • Esra ile ilk karşılaştığı andan itibaren kızın hal ve hareketlerini, Ozan'la olan bağını ve şirkette ikili arasında esen soğuk rüzgarları sorgulayan Çınar bu bölüm gemileri yakıyor hafiyeliğe başlıyor! Esra ve Ozan'ı yakından takip etmeye başlayan Çınar Esra'nın gizli yerinde gördükleri karşısında şaşkınlığını gizleyemedi. Esra ve Ozan'ın ödül töreni sırasında yaşanan bu olay Çınar'ı daha da derin araştırmalar yapmaya itti. 

  • bu durum başta olmak üzere pek çok değişkenle kafasını kurcalarken aklına bir muhbirden Ozan'ın eski karısının kim olduğunu sorgulatmak geldi. yapılan sorgulama sonrasında Ozan'ın eski karısının Esra olduğu ortaya çıkınca içten içe kinlenen Çınar bu kini Ozan'dan çıkarmak için özel bir basket maçı bile planladı. 
  • maç esnasında Çınar'ın gergin ve yükselmiş olduğu Ozan'ın gözünden kaçmadı. ısrarla ne olduğunu sorduğunda da Çınar efendi gerçekleri bir bir yumurtladı! artık iki kişinin bildiği sır değildi ve Çınar tüm gerçeklerden haberdardı! hararetli geçen tartışma esnasında Çınar'dan esaslı bir yumruk yiyen Ozan'ın kaşı patladı ve bu sefer sinirlenen Ozan oldu. artık Çınar ve Ozan dost değil, aşkı için ölümü göze almış iki düşmandı. 
  • Çınar'ın yediği haltlar bununla da bitmedi tabi! babasının Milenyum'daki hisselerini alarak şirketin yönetiminde söz sahibi olacak, bu sayede de Ozan'ı saf dışı bırakmaya niyetlendi. babasına artık şirkette eleman değil yönetici olmak istediğini ısrarla ve kabarmış bir sinirle dile getiren Çınar'ın bu hareketi şirkette de hiç hoş karşılanmadı, zira Çağla Ozan'a bu konudan hiç bahsetmedi! 
  • şirketin yönetim kurulu toplantısında durumu öğrenen Ozan bir kez de burada Çınar ile gerildi. Çağla'nın bilmediği durumun göbeğinde Esra ve Ozan vardı ve öğrendiği takdirde neler olacak şu an için meçhul...



Yorumlar

Bu blogdaki popüler yayınlar

Tozkoparan İskender 2. Sezon 1. Birleştirilmiş Bölüm ( Bölüm 42 - 43 ) - Kazanan Mavi Ay!..

Kocamın Ailesi Bölüm 3 - Umudun Eli...

Tozkoparan İskender 1. Birleştirilmiş Bölüm ( 6-7. Bölüm) Özeti

Eyvah Ramazan Bey Bölüm 1 - Tanrı Misafiri...

Kocamın Ailesi 1.Bölüm Özeti