Yeni Hikaye, Yeni Kahramanlar, Yeni Sezon! Tozkoparan İskender Geri Dönüyor!!





 Sevgili Okuyucu, Hayatımın Günlüğü - 1 ailemizin değerli üyeleri;

Sonunda beklediğimiz an geldi! Haziran ayında sezon arası verdiğimiz, iki özel ve anlamlı bölümle hasret giderdiğimiz, sosyal medyada sıkça paylaşımlarını yaptığımız Tozkoparan İskender 2. sezonu ile 21 Kasım Pazar günü başlıyor! 

blog sayfamızdaki en uzun soluklu anlatım çalışmalarından biriydi Tozkoparan İskender. ilk sezonda Mavi Ay ile türlü maceralara atılan, zamanımıza ve zamanın getirdiklerine alışmaya çalışan ve aynı anda da okuldaki belalıları Kasırga takımı ile uğraşan İskender'i bu sezon yeni rakipler, yeni Maceralar ve yeni heyecanlar bekliyor. 

Yeni rakip takımın ismi Pençe, Pençe birbirinden iddialı ve havalı üyeleriyle tozkoparanımızın başına yeni çoraplar örmeye kadir. Cenk, Bora ve Pelin'den oluşan Pençe takımı yeni sezonun önemli değişikliklerinden biri. Mavi Ay ise kararlı ve azimli duruşunu koruyor. bakalım bu sezon Tozkoparan ve arkadaşlarını ne gibi olaylar, nasıl maceralar bekliyor olacak?! 

sevgili dostlar, biz yaklaşık bir aydır Twitter ve Facebook hesaplarımızda heyecanla paylaşımlar yapıyoruz. detaylı karakter tanıtımlarını

 https://twitter.com/HayatimnGunlugu ve https://www.facebook.com/hayatimingunlugu1 

adreslerimizde, yeni sezon Tanıtım Teaser'ını da yukarıda bulabilirsiniz. yeni sezonumuzda da bizleri yalnız bırakmayacağınıza eminiz. 21 Kasım akşamı saat 17.30 da TRT - 1 ve Hayatımın Günlüğü - 1 de buluşmak üzere! 




Yorumlar

Bu blogdaki popüler yayınlar

Tozkoparan İskender 2. Sezon 1. Birleştirilmiş Bölüm ( Bölüm 42 - 43 ) - Kazanan Mavi Ay!..

Kocamın Ailesi Bölüm 3 - Umudun Eli...

Eyvah Ramazan Bey Bölüm 1 - Tanrı Misafiri...

Osmanlı Tokadı Bölüm 5/1-Fatih Sultan Mehmet Komedisi

Tozkoparan İskender 1. Birleştirilmiş Bölüm ( 6-7. Bölüm) Özeti