Hayatımın Günlüğü - 1 ' de Tozkoparan İskender okuyucularının dikkatine!! Lütfen Dikkatle Okuyunuz!!

 Sevgili okuyucu, Hayatımın Günlüğü - 1 ailemizin değerli üyeleri;

2016 yılından beri bu blogu sizler için hazırlayan, anlatım yapılacak dizileri itinayla seçen ve anlatımları yapan beş kişilik bir yazar ekibine sahibiz. ancak bu ekipte bazıları yurt dışında okuyor, bazıları çalışıyor, bazıları da ailevi nedenlerden sık sık aramızda bulunamıyor. bu durum bazen anlatımını yaptığımız projelerin blogdaki devamlılığını da olumsuz etkileyebiliyor. 

yazar arkadaşlarımızla son iki gündür yaptığımız istişarelerde kendilerinin özel hayatlarıyla blog düzeni birleştiğinde fazlaca zorlandıklarını, blogda sağlanması gereken düzen oluşmadığında üzüldüklerini gördük. bu bağlamda hem blog sayfamızın devamlılığı, hem de yazar arkadaşlarımızın yorulmaması adına Hayatımın  Günlüğü - 1 'de ilk olacak bir çalışmanın detaylarını sizlerle paylaşmak istiyoruz.

Halihazırda anlatımı devam eden ve sizlerden gelen etkileşimlerle harika bir noktaya gelen Tozkoparan İskender bölüm anlatımlarını aşağıdaki düzen ve yapı içerisinde sürdürme kararı aldık. buna göre:

halihazırda bu akşam yayınlanacak bölüm 42 ve bölüm 43 dizinin resmi youtube kanalına yüklendikten sonra blogdaki eksik bölümler bu bölüm videolarından izlenerek tamamlanacak, sonrasında bölüm anlatımları yine youtube aracılığıyla özetsiz ( bloga özet konmadan seri şekilde ) yapılacak ve gerekli durumlarda ilgili bölümün anlatılmadan sadece izlenerek sonraki bölümlere devamı sağlanacaktır. bununla alakalı olarak blogda kullanılan " TOZKOPARAN İSKENDER ÖZET TOZKOPARAN İSKENDER 2. SEZON ÖZET " etiketleri kapatılarak bu etiket altındaki mevcut girişler okunmaya açık olmaya devam edecektir. ( bu durumda özet girişi yapılarak bölüm anlatımı yapılmış sayılacak, etiket kullanılmayacaktır. dolayısıyla ilgili girişe ulaşmak için okuyucunun doğrudan https://hayatimingunlugu1.blogspot.com/ adresine girmesi gerekecektir. )

bölüm anlatımları çekilecek kura ile sabit bir yazar tarafından anlatılacak, diğer yazarlar seçilen yazarın anlatım şekline, zamanına ve belirlenen kurallara harfiyen uyacak,  anlatımı yapan yazara müdahale etmeyecektir. herhangi bir nedenden anlatımın gecikmesi durumunda yukarıdaki kural geçerli olmayacak, gecikmenin yaşandığı günün ertesi günü boşta olan bir yazar anlatımı tamamlayabilecektir. 

değerli okurlarımız;

sizlerin ilgisi ve desteğinden güç alarak sürdürdüğümüz bölüm anlatımlarımızı hem sizleri, hem de yazarlarımızı memnun edecek bir düzende yapmaya gayret ediyoruz. bu doğrultuda blog sayfamız için de ilk olacak bu uygulamanın siz değerli okurlarımız tarafından anlayış ve ilgiyle karşılanmasını, blog projemizin devamlılığının sürmesini ümit ediyoruz. altın değerindeki desteklerinizi bizden esirgememeniz dileklerimizle keyifli okumalar diliyoruz...

41. BÖLÜM İTİBARİYLE ANLATIMLAR SALI VE PERŞEMBE GÜNLERİ YAPILACAKTIR. 

TOZKOPARAN İSKENDER GÜNCEL BÖLÜM İSTATİSTİKLERİ:

1. SEZON - DÖRDÜ BİRLEŞTİRİLMİŞ OLMAK ÜZERE 26 BÖLÜM 26 BÖLÜM ÖZETİ 4 DUYURU 

2. SEZON - BLOGDA ANLATIMI YAPILMIŞ 14 BÖLÜM 14 BÖLÜM ÖZETİ 3 DUYURU






Yorumlar

Bu blogdaki popüler yayınlar

Tozkoparan İskender 2. Sezon 1. Birleştirilmiş Bölüm ( Bölüm 42 - 43 ) - Kazanan Mavi Ay!..

Kocamın Ailesi Bölüm 3 - Umudun Eli...

Tozkoparan İskender 1. Birleştirilmiş Bölüm ( 6-7. Bölüm) Özeti

Eyvah Ramazan Bey Bölüm 1 - Tanrı Misafiri...

Osmanlı Tokadı Bölüm 5/1-Fatih Sultan Mehmet Komedisi