Tozkoparan İskender 2. Sezon 15. Bölüm ( Bölüm 41 ) - Yeni Karşılaşma Yeni Macera!

 Yeni Karşılaşma Yeni Macera!

Tozkoparanlar ve zamanbozanlar bıraktığımız yerde değil. Pençe'nin Galibiyet sevinci, Mavi Ay'da dostluk sınavına dönüşüyor..

YİNE HİLE YİNE PENÇE! 

  • Geçtiğimiz bölümün sonunda takımlarımızı Alp Dövüşlerinin Son etabında Pençe'nin galibiyeti ile bırakmış, Son çift olarak Asya ve Pelin'in karşılaşmasında kalmıştık. bu bölüm bu karşılaşmada Asya bilmediği ve oldukça kötü bir noktadan yakalanarak galibiyeti rakip takıma kaptırıyor! asi kızımız Asya kendini o kadar çok kazanmaya ve Pençe'yi alt etmeye odaklamıştı ki en yakınındaki tehlikeyi bile göremedi. İskender'in beklenmedik zamanbozan çıkışının gölgesinde devam eden son karşılaşmadan önce su içme ihtiyacı hisseden Asya bu ihtiyacını giderdiğinde başına geleceklerden habersiz Pelin ile son raunda çıkmaya hazırlanıyordu.
  • Pençe'yi kulüp kapatmaya bir adım daha yaklaştırdıklarına inanan Mavi Ay Asya'nın ringde bir an kendinden geçerek bayılmasıyla büyük bir şok geçirdi! okulun revirinde tedaviye alınan Asya'nın şükür ki önemli bir problemi yoktu. aslında vardı ama bu durum ne yazık ki ortaya çıkamadı. zira Pelin hileyi cana kasıt noktasına kadar vardırarak kızın suyuna müshil ilacı katarak neredeyse ölümüne sebep oluyordu! 
  • tüm bu karmaşada bir de Pençe takımının aslında zamanbozan olup olmadığı konusu Mavi Ay tayfasının aklını kurcalamaya başladı. bu konu Rüya Kitap Kafe'ye baskına gelen Zamanbozanlarla daha bir önem kazanacak, Tozkoparan yine bilinmezliğe doğru giden yola tek başına çıkacaktı. 
ZAMANBOZAN KAMUFLAJINDA YENİ PERDE! 
  • İskender'in Cenk'in zamanbozan olduğunu anlamasının ardından kendi çapında planlar hazırlamaya girişen Haluk ve çetesi bu kez şeytanın bile aklına gelmeyecek bir planla hem Mavi Ay'ın kendileri hakkında bilgi edinmesini önleyecek, hem de zamanbozan kitabını yeniden ele geçirmeye muktedir olacaktı! Planın ilk kısmına göre Kitap Kafe'ye baskına giden pençezenler kitabı bulmak ve Rüya'yı korkutmak için ellerinden geleni yapacak, bu sırada Haluk ve Efsun da bulanık suyu durgunlaştırmak için farklı bir yöntem deneyecekti. 
  • pençezenler baskına geldiğinde korkudan neredeyse dili tutulmak üzere olan Rüya gizli bir yere saklanarak Salih ve çocukları aradı. tam bu esnada Pençe'nin zafer sarhoşluğuyla uğraşmak zorunda kalan ekibimiz hocamızdan gelen telefonla soluğu hemen kulüpte aldı. gittiklerinde ortada kimseyi bulamayan tozkoparan Pençe - Zamanbozan ilişkisini araştırmak için takım arkadaşlarıyla birlikte kolları sıvadı.
  • bu olanların yaşanacağını sayfalarında çizen ancak Rüya'nın korkudan bakmayı akıl edemediği kitapta ise bire bir baskına gelen pençezenlerin tasviri varı ve bunu her şey olup bittikten sonra İskender fark etmişti. tabi tüm bu yaşananlar Rüya'da kötü etkiler bırakmış olacak ki kadıncağız kafeye gelen müşteriyi bile zamanbozan zannetti. 
MAVİ AY ZAMANBOZANLARI ARAŞTIRMAYA GİRİŞİYOR! HALUK HEDEF SAPTIRMA PEŞİNDE!
  • En başından beri ne zaman ortaya çıktığı, nasıl kasabaya geldikleri gibi konuların muallakta kaldığı Pençe'nin artık enine boyuna araştırılması zamanı gelmişti! bu konuda da Fikri ve cin fikrinden yardım alan ekibimiz Haluk'un Efsun yardımıyla hazırladığı yeni oltanın misinasına çoktan takılmıştı bile! 
  • Haluk bu sefer de işi şansa bırakmak istemezcesine öyle bir tezgah kurmuştu ki, tanımayan cidden melaike falan sanır! internete Mavi Ay'ın okuması için yüklenen sahte sitelerde Haluk'un kazada ailesini kaybettiği, madalyalı bir dövüş hocası olduğu gibi gerçekle uzaktan yakından alakası olmayan bilgiler doldurulmuş, o kadar ki Haluk bunu okuduklarında kasabanın anahtarının bile kendisine verilebileceğini iddia etmişti! 
ALİM CEZERİ ZİHİN TAKIMI KURULUYOR! TAKIMLARA YENİ KAPIŞMA ALANI!

  • Mavi Ay'ın Alim Cezeri'ye girdiğinden beri periyodik olarak yaptığı müdür ziyaretlerinden biri de bu bölüm gerçekleşiyor. ancak bu kez yalnız değiller! takımlar yine Pençe'ni bir abukluğu esnasında kulaklarına çalınan anonsla kendilerini bu kez birlikte müdür odasında buldu. Müdür artık emeklilik isteyecek noktaya gelmişken çocukları tartışmanın içinden çekip aldı ve asıl meramını nihayet açıklamayı başardı. Alim Cezeri Koleji'nde bir zihin takımı kurulacaktı! 
  • Mavi Ay'ın dürüstlük, Pençe'nin ise hırs ve rekabet odaklı çalışma taktikleri burada da kendini gösterdi ve Mavi Ay Salih ile rahat ve huzurlu bir çalışma süreci geçirirken Pençe'de zavallılar bir dayak yemedikleri kaldı dedirtecek türden psikopatça zorlamalar ve ithamlara maruz kalıyorlardı. 
  • bu çalışma sürecinden olumsuz etkilenen tek kişi Mavi Ay'ın prenseslerinden Asya oldu. Asya Pelin'in canına kast eden hilesini açığa çıkaramadığı için oldukça fazla kin gütmeye başlamıştı ve bu durum ilk olarak Salih'in dikkatini çekti. ancak Asya bu! huylu huyundan, Asya da hırsından vazgeçmez! acaba ona da Mavi Ay'ın Cenk'i diyebilir miyiz??
TAKIMLAR BU KEZ BİLGİYLE KARŞI KARŞIYA! PENÇE  HİLEDEN YİNE GERİ DURMUYOR! 

  • Herkes için yorucu ve stresli geçen çalışma sürecinin ardından takımlar ve izleyiciler Alim Cezeri'nin konferans salonunda toplandı. Cenk'in kendinden emin ve kararlı duruşu Tozkoparan'ı yine bir şüpheye düşürse de asıl marifet bu kez Bora'nındı! içine Sinan doğmuş gibi salona girerken Cenk'e soruları mı çaldınız diye kinaye yapmıştı, ancak bu kinaye değil gerçekti! 
  • Savaş hoca sunuculuğunda başlayan yarışmada Mavi Ay Pençe'ye o kadar seri puan kaptırıyordu ki Asya bu durumdan oldukça rahatsız oluyor, bu rahatsızlığını İskender'den çıkarıyordu. yarışmanın sonlarına doğru çıkan bir tarih sorusunda Asya ve İskender farklı cevaplar verince puan yine rakip takıma gitti ve bu durum Tozkoparan ile Asya'nın arasını açtı! gelecek bölüm nelerle karşılaşacağız bilmiyorum ama, bu durum bütün Mavi Ay'ın huzurunu bozacak orası kesin!..


Yorumlar

Bu blogdaki popüler yayınlar

Tozkoparan İskender 2. Sezon 1. Birleştirilmiş Bölüm ( Bölüm 42 - 43 ) - Kazanan Mavi Ay!..

Kocamın Ailesi Bölüm 3 - Umudun Eli...

Tozkoparan İskender 1. Birleştirilmiş Bölüm ( 6-7. Bölüm) Özeti

Eyvah Ramazan Bey Bölüm 1 - Tanrı Misafiri...

Osmanlı Tokadı Bölüm 5/1-Fatih Sultan Mehmet Komedisi