Okuyucularımıza Müjde! Hayatımın Günlüğü -1 ' e Yeni Sezonda " Güzel Günler " Geliyor!

 Sevgili Okuyucu, Hayatımın Günlüğü - 1 ailemizin değerli üyeleri;

blog dünyasında yapılmamış bir içerik türüyle sizlerin karşısına çıkan ve yerli dizileri bölüm bölüm anlatarak sizlerle paylaşan blog sayfamızın cevval atakan ekibi bu sonbahar sezonu için de boş durmadı ve sizlerle paylaşmak için yeni bir proje arayışına girdi. nitekim bu arayış müsbet sonuçlandı ve blogda yepyeni, komedi ve duygu iç içe harika bir dizi projesi için düğmeye basıldı! bu projenin adı " Güzel Günler "

2014 - 2017 yılları arasında blog sayfamızı okuyanlar Aramızda Kalsın adında bir dizinin bölüm anlatımlarını burada sizlerle paylaştığımızı hatırlayacaktır. Aramızda Kalsın'ın da yapımcısı olan TMC YAPIM - Erol Avcı tarafından yapılacak ve Show TV'de yayınlanmaya başlayacak olan Güzel Günler'in oyuncu kadrosu da en az hikayesi kadar mükemmel ve başarılı. Binnur Kaya, Yıldıray Şahinler, Seray Gözler gibi deneyimli isimlerin yanı sıra Güldür Güldür Show'un sempatik ismi Ecem Erkek, Zeynep Çamcı, Olgun Toker gibi genç yetenekler de kadroda yer alıyor. 

ilk bölümüyle 6 Kasım Pazar akşamı Show TV ekranlarında, bölüm anlatımı ile blogda sizlerle buluşacak olan dizimizin konusu ve künyesi şu şekilde:

 Osman Taşçı yönetmen koltuğunda otururken, dizinin senaryosu ‘Canım Ailem’ ve ‘Aramızda Kalsın’ gibi TMC yapımı unutulmaz dizilerin yazarı Selin Tunç imzasını taşıyor.
 
Selma ile Mihran’ın doğdukları gün kulağına fısıldanan ölümsüz aşkın, bu aşkın ardındaki sırların ve onları kucaklayan sıcak, eğlenceli, neşeli bir ailenin hikayesini izleyeceğimiz Güzel Günler’in oyuncu kadrosunda birbirinden başarılı isimler yer alıyor: Binnur Kaya, Ecem Erkek, Leyla Tanlar, Zeynep Çamcı, Yıldıray Şahinler, Olgun Toker, Orkuncan İzan, Duygu Köse ve Seray Gözler

İlk Bölümüyle pazar akşamı Show TV ve Hayatımın Günlüğü - 1 ' de sizlerle buluşacak olan yeni projemizde  de bizleri yalnız bırakmayın!. 

Sosyal Medyada #GüzelGünler ve #HayatımınGünlüğü1 Etiketleri ile dizi paylaşımlarımızı görebilir Facebook ve Twitter sayfalarımızı takip edebilirsiniz. 




Yorumlar

Bu blogdaki popüler yayınlar

Tozkoparan İskender 2. Sezon 1. Birleştirilmiş Bölüm ( Bölüm 42 - 43 ) - Kazanan Mavi Ay!..

Kocamın Ailesi Bölüm 3 - Umudun Eli...

Tozkoparan İskender 1. Birleştirilmiş Bölüm ( 6-7. Bölüm) Özeti

Eyvah Ramazan Bey Bölüm 1 - Tanrı Misafiri...

Osmanlı Tokadı Bölüm 5/1-Fatih Sultan Mehmet Komedisi