Güzel Günler Bölüm 7 - Ben Yanındayım...

 Ben Yanındayım

Ben Yanındayım. bu bölüm Selma'nın birinden duymaya en çok ihtiyacı olan bu iki kelimeyi Mihran söyleyecek, kardeşlere yeni bir hayat bahşedilecek...

  • Geçtiğimiz bölüm bir açılış bir kapanış şeklinde sona ermiş, Selma ve Leylim amcaları Celil'in polis baskınıyla sarsılmıştı. bu bölüm Mihran, Atakan ve Altan hep birlikte kardeşleri ayrı düşmekten kurtaracak, davar amca yeni bir planla ortaya çıkacaktı. 
  • geçtiğimiz bölümün sonunda kardeşleri polise şikayet eden, Selma'ya da tehlikeli diyerek Leylim'i ondan almak, daha doğrusu çalmak isteyen Celil'i bu bölüm kardeşlerle birlikte karakolda görüyoruz. Celil amacına ulaşmış olmanın verdiği iğrenç mutluluk ve zafer ifadesiyle Leylim'i alabilmeyi beklerken, Selma da gözyaşlarına hakim olmaya çalışarak kardeşine korkmaması gerektiği konusunda salık vermeye uğraşıyordu. olanlardan bir şekilde haberdar olan Mihran ise soluğu kızların yanında alarak sinirlerine zor hakim olur şekilde olaylara dahil ve müdahil oldu. 
  • Selma korku içinde ne olacağını kestirmeye çabalarken komiser sabit bir ev ve iş adresi gösterip bu adrese kefil olacak birini bulmadıkları takdirde Leylim'i ya Celil'e vereceklerini, ya da Sosyal Hizmetler'e göndereceklerini açıklayınca kızımızın içini daha büyük korku kapladı. Mihran Altan ve Atakan ile birlikte olayların ortasına düşüp Celil'i ayağının altına almaya yeltenince bizimkiler bir koldan, polisler öbür koldan oğlanı sakinleştirmeye çabaladı, zor da olsa başarılı olundu. 
  • mevzunun banko kısmı asıl şimdi başlıyor! gelişi ile komiserin yanından çıkışı arasında geçen kısa zamanda kardeşlerin yeniden bir arada kalması konusunda pratik bir çözüm arayan Mihran  çareyi kızları kendi evlerine götürmekte buldu! evet yanlış okumadınız Selma ve Leylim Saliha ila aynı çatı altında kalacak, bu kez kıyametin eşiğine gidilip dönülecekti! 
  • Mihran ve Atakan kızları eve sokmanın yollarını ararken de türlü badireler atlattı. önce Kıymet'in ortalığı ayağa kaldırması, daha sonra Saliha'nın ayak üstü tatlı partisi vermeye kalkması bizimkileri bir hayli zor duruma soktu diyebiliriz, ancak tüm bu olumsuzluklar da atlatılarak kızlar tek parça halinde eve girmeyi başardı. 
  • Celil'in mahkemeye gidip kısa yoldan işi bitirme planları olabileceğinin de farkında olan kuzenler Selma'nın kendini güvende hissedebilmesi için bir avukat tutmaya karar verdi, ancak bu pek de kolay olmayacak, Altan ve Atakan yeni dükkanlarının ilk hasılatını Selma için feda etmek zorunda kalacaktı. Altan'ın önceki dükkandan bir müşterisi avukat çıktı ve bu konuda onlara yardım edebileceğini söyledi. avukat arkadaşın dediğine göre sabit bir konut, düzenli gelir getiren bir iş bulması Selma'nın kardeşinden ayrılmaması için yeterliydi, nitekim bunlar çarçabuk bulunacak, yine huzur ve sükun sağlanacaktı. 
  • daha önce bulduğu dükkan karşılığında Atakan ve Altan'dan işi kapan Selma, bu kez hem dükkan, hem de ev olarak dizayn edilen üç katlı binanın en üst katına Leylim ile birlikte yerleşti. bu yerleşme de imece usulü ile gerçekleşti. Kıymet mobilya ve yatak, Füsun küçük eşyaları getirdi ve abla kardeş sonunda rahat bir nefes alacak duruma geldi! bir de şu amcadan tez elden kurtulurlarsa değmeyin keyiflerine ;) 
  • olayın bu kısmının Alya ve Mihran cephesinde de eksantrik yansımaları oldu tabi! Alya altı bölümde görmediğimiz kadar kıskanç ve şizofrence davranarak Mihran'ın Selma ile yattığını iddia edecek kadar kendini kaybetti! evet maalesef ikili arasında böyle tatsız ve dayanaksız bir muhabbet geçti. Mihran öyle bir şey olmadı dedikçe kız kurulmaya devam etti. nerede yattın koltukta mı yattın nasıl inanalım bıdı bıdı bıdı bıdı! 
  • Tüm bu olup bitenlerin toplamında Alya'dan işi bozacağını öğrenen Saliha devreye girerek dünürcülerle ikiliyi barıştırma planlarını başlatmış oldu. Çetin Mihran'ı, anası Dilşat da  Alya'yı bir otelde buluşturup hem barıştırmak, hem de işi tamamına erdirecek nikah gününü tayin etmek üzere bir araya getirdi. ancak burada da curcuna ve komedi eksik olmadı! Füsun ve Kıymet'in Alya ile masaj odası muhabbetleri, Atakan'ın Çetin'i dart okuyla vurup sakatlaması ve bilumum komedi olaydan sonra bakalım bu kadar çaba çiftimizin barışmasına mı, yoksa buzdağının daha da kalınlaşmasına mı sebep olacak? hep birlikte göreceğiz...


Yorumlar

Bu blogdaki popüler yayınlar

Tozkoparan İskender 2. Sezon 1. Birleştirilmiş Bölüm ( Bölüm 42 - 43 ) - Kazanan Mavi Ay!..

Kocamın Ailesi Bölüm 3 - Umudun Eli...

Tozkoparan İskender 1. Birleştirilmiş Bölüm ( 6-7. Bölüm) Özeti

Eyvah Ramazan Bey Bölüm 1 - Tanrı Misafiri...

Osmanlı Tokadı Bölüm 5/1-Fatih Sultan Mehmet Komedisi